Дай e-mail да ти го пратяO.K.Направих си регистрация преди повече от седмица в www.carhelp.info/forums , но нямам разрешение от администратора на форума , за сваляне на схеми и софтуер.
Диагностика с Carsoft 7.4Искам сам да си правя диагностика на колата
Започната от top, 26 сеп 2007 - 22:34:20
104 мнения по тази тема
Публикувано 05 януари 2008 - 10:39
Публикувано 05 януари 2008 - 13:36
Качен е вече на фтп-то
Публикувано 05 януари 2008 - 14:03
няма достъп да това фтп
Публикувано 05 януари 2008 - 14:13
няма достъп да това фтп
При мен няма проблеми отваря се и мога да го тегля.
Публикувано 07 януари 2008 - 17:55
Малко встрани от темата
chataloff виж какво ми дава кат се опитам да аксесна фтп то от немско
425 Could not open data connection to port 32477: Operation timed out
ина4е ми дава 4е има враъка ама несто е бавно .
опитвам се просто да ида до фтп то за други неща КС мисля 4е го имам но то го има на поне 10 места в нета..
топ
ка4и го на
http://tranz.it/ (5 дена стои там )и даи линка на 4овека тука.
опитвам се просто да ида до фтп то за други неща КС мисля 4е го имам но то го има на поне 10 места в нета..
топ
ка4и го на
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 07 януари 2008 - 19:31
Малко встрани от темата
топ
ка4и го на
Ето го линка: http://tranz.it/load...PrSS5fsI240604
Публикувано 08 септември 2008 - 10:32
здравейте от къде и на каква цена мога да си купя Mercedes Benz Multiplexer 7.4 Interface
MB C200
Публикувано 11 септември 2008 - 09:22
Публикувано 14 януари 2010 - 17:05
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 19 януари 2010 - 12:34
Днес намерих това http://www.topobiavi...adno246966.html
Дали има смисъл да се взима нещо такова?
Ако кабелите не са супер менте - щото има китаиски и китаиски -демек да не се разпаднат след няколко ползвания- взимаи- 140 кинта е добра цена за цялото.Само щекера -ония с многото пиннове- само тои струва 18 евро в немско -цена на дребно де и е качествен разбира се.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 19 януари 2010 - 15:30
az съм си взел за 35$ чисти грешки ама не диагностицира ама за тези пари толкова
Публикувано 10 март 2016 - 07:42
Здравейте,
Някой може ли да ми каже значението на пиновете на буксата за диагностика на мерцедес C250TD(W202,1996г.)?
проблема ми е следния:купих си диагностика делфи и отделно кабел преходник към OBD2(38 pin)специално за мерцедес.Диагностиката работи добре със всички други автомобили,само на моя не иска да влезе в т.н."мултифункция",където се трупат основно грешки на компонентите които ме интересуват(ASR,ABS,SRS,IRCL...)
Интересувам се кой пин къде да се включи за работи и тази прословута мултифункция.Защото не е сериозно на всички автомобили да работи а на този(не става дума само за моя)да не иска
хайде колеги,включете се в проблема и ако можете помогнете,че моя мозък нещо изпуши
Забравих да кажа,че пробвах кабела с друга марка диагностика и пак не иска -оттам и убеждението,че пиновете са на различни места.на новите мерцедеси няма проблем,но за този.....
Публикувано 19 юни 2017 - 08:16
Преди 2 дена получих това
Уж е Carsoft 7.4 диагностика и уж с мултиплексор, но дали е така не знам, а и не съм сигурен как може да се разбере. Държа да подчертая, че е само за лични нужди. Освен това и не съм много наясно как да го ползвам. Засега най- любопитно ми е може ли и ако да- как се прави т. нар. адаптация на дросел- клапа (throttle). Tова по причина на повишен според мен разход на гориво. Освен това колата ми вече е и на газ- това повлиява ли на работата на диагностиката. надявам се някой да ми поразясни тези неща- ако не- здрави и живи! Благодаря.
Публикувано 19 юни 2017 - 08:38
Хора мерцедес се диагностицира само със СТАР ако ще се прави нещо по колата. Иначе информативно може да си ги закачате на разни китайчета, но най-много да ви дадат грешно инфо. Ще дам пример.
Миналата седмица ми светна датчика за накладки. Понеже имах леки съмнения дали този надпис не може да е СБЦ отидох при майстора да я прочете и да решим кога ще има време да я прави. Първо за експериметн я закачихме на китайска диагностиа. Излезе грешка на СБЦ. Викам си бах мама му. После я закачихме на оригиналния СТАР, грешката беше за накладки както се очакваше да бъде. В крайна сметка се оказа, че и дисковете са за смяна но това не е важно по темата.
Публикувано 19 юни 2017 - 09:05
Хора мерцедес се диагностицира само със СТАР ако ще се прави нещо по колата. Иначе информативно може да си ги закачате на разни китайчета, но най-много да ви дадат грешно инфо. Ще дам пример.
Миналата седмица ми светна датчика за накладки. Понеже имах леки съмнения дали този надпис не може да е СБЦ отидох при майстора да я прочете и да решим кога ще има време да я прави. Първо за експериметн я закачихме на китайска диагностиа. Излезе грешка на СБЦ. Викам си бах мама му. После я закачихме на оригиналния СТАР, грешката беше за накладки както се очакваше да бъде. В крайна сметка се оказа, че и дисковете са за смяна но това не е важно по темата.
Вонко, прочети по темата малко преди да пишеш, няма проблем ако в някоя тема не си писал коментар. Поинтересувай се що е CarSoft 7.4 и за кои бенцове се ползва през годините. С него може да се четат и трият грешки, да се задават параметри и да се тестват модули. Върши доста работа при по-старите модели Мерцедес.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни