Към съдържанието

•  

Снимка

Загряващо 190Е 2.0

• Please log in to reply
18 мнения по тази тема

#16 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 26 септември 2007 - 08:56

провери термостата, за целта сваляш пласмасовата капачка върху него и го вадиш. за обезвъздушаването, има съчма на термостата, която лесно се вижда ако не е потънал в кал. почисти го.

Мога само да добавя, като извадиш термостата и го почистиш можеш да го свариш в канче с вода за да си сигурен как работи (вижда се кристално ясно). Има вероятност ако е термостат-менте да я няма съчмата за обезвъздушаване. Ако е така смени го, или поне пробий една дупчица не по-голяма от 1-1,5мм ! Правил съм го действа !
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#17 MC BOBBY

MC BOBBY

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Велико Търново

Публикувано 26 септември 2007 - 13:07

Здравейте отново,
Наистина нямах много време да изпробвам колата, проверих основните неща (не е зле да се направи тема по въпроса пр. "Преди да купим Мерцедес") стана набързичко. Както и да е, отстранихме проблема с загряването, оказа се термостата (на печелившите честито) а тракането се съмняват за лагер на коляновия вал. Струваше ми 47 лв ремонта, заедно с термостата и един ремък към генератора.
Благодаря Ви много за съветите, като имам време ще направя и другите профилактики на охладителната с-ма. Ето едно видео от сервиза с малко снимки на колата: http://www.zazz.bg/play:b685ee50

• 0

#18 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 26 септември 2007 - 13:16

Браво, честито и със здраве да се возкаш :drift1:
п.с. добра цена, тънко си минал :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#19 mclarencls

mclarencls

Чирак

• Потребители на форума
  • 54 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    ML W164 280 CDI

Публикувано 14 октомври 2007 - 02:17

И моя 190 Е загрява...понякога ако го мъча много много...стигал съм 120 градуса..и перката не се включва някои да знае от какво може да е...?
Защото това си е сериозна работа... :closed-topic:
Изгасям колата....чакам 15-20 мин да истине...пускам на контакт но перката не съм я чувал никога на тази кола...?!

ТАЯ ПЕРКА Е ЕЛЕКРОМАНИТНА ВКЛУЧЖА СЕ САМО ПРИ РАБОТЕЩ МОТОР СМЕНИ СИ ДАТЧИКА КОИТО Я ВКЛУЧВА
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни