Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Някой да сподели опит!

• Please log in to reply
8 мнения по тази тема

#1 tdd2003

tdd2003

Чирак

• Потребители на форума
  • 82 Мнения:

Публикувано 22 септември 2007 - 06:56

Знаете всички слабото място на тапицерията на 124 и 190 и не само - накъсването на шофьорската седалка на облегалката. Дайте идея за възтановяване на тази дразнеща подробност.Целия салон ми е перфектен, само тази дупка с диаметър 6-7см ме дразни ужасно. Помагайте...
  • 0

#2 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 септември 2007 - 07:28

Идея - тапицер с опит и малко пари и ще стане номера.Другото няма да е като оригинално.Втори номер - снимаш какво ти трябва,обявяваш една дебела цена на търсеното и седиш на гюме,все някои ще се обади.
  • 0
.

#3 smikov

smikov

Чирак

• Потребители на форума
  • 203 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 22 септември 2007 - 09:05

Идея - тапицер с опит и малко пари и ще стане номера.Другото няма да е като оригинално.Втори номер - снимаш какво ти трябва,обявяваш една дебела цена на търсеното и седиш на гюме,все някои ще се обади.

За претапициране на седалката с материала не са малко парите,но всичко друго ще е компромис.
  • 0

#4 gorbi

gorbi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Варна/Одесса
  • Интереси:Фотография
  • Автомобил:
    MB124 CE
    AR 166 2,4 jtdm
    Terrano II 2,7 tdi

Публикувано 22 септември 2007 - 11:23

Да споделя как и този проблем си разреших на скоро. Има във Варна един тапицер, до автогарата живее в една дупка. Занесох му седалката един вторник и трябваше да е готова за сряда, но стана за другия вторник. Сложил е парче от същия като моя текстил, всичко е напаснато както трябва, има само един ръб който се вижда. Имах и леко започнало да се закъсва на долната част на седалката - направил ми е и него, седалката сега изглежда безупречна.... Цялата работа ми струваше 48 лева и играчка да свалям седалката и после да я чистя, смазвам и монтирам обратно.
  • 0

#5 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 22 септември 2007 - 20:10

Знаете всички слабото място на тапицерията на 124 и 190 и не само - накъсването на шофьорската седалка на облегалката. Дайте идея за възтановяване на тази дразнеща подробност.Целия салон ми е перфектен, само тази дупка с диаметър 6-7см ме дразни ужасно. Помагайте...

На Е-класата като я купих й беше протрита лявата издадена част на шофьорската седалка. При тапицер ми излезе 60 лева с плат от него си. Новия плат е малко по-тъмен (поне така казват, на мене не ми прави впечатление), но ще изсветлее с времето. Та тапицера смени плата на цялото парче, не го прави с пришивка. Ако искаш мога да ти дам телефон и кординати на моя тапицер, а иначе всеки по-кадърен ще ти предложи да подмени целия плат на частта (само не разбрах къде точно ти е протрита твоята седалка?).

ПП. Сега се сетих да доуточня, че при мен стана за 1 ден, при положение че претапицираха волана, скоростния лост, две дръжки в купето, кората под волана и седалката.
  • 0

#6 tdd2003

tdd2003

Чирак

• Потребители на форума
  • 82 Мнения:

Публикувано 22 септември 2007 - 21:35

На Е-класата като я купих й беше протрита лявата издадена част на шофьорската седалка. При тапицер ми излезе 60 лева с плат от него си. Новия плат е малко по-тъмен (поне така казват, на мене не ми прави впечатление), но ще изсветлее с времето. Та тапицера смени плата на цялото парче, не го прави с пришивка. Ако искаш мога да ти дам телефон и кординати на моя тапицер, а иначе всеки по-кадърен ще ти предложи да подмени целия плат на частта (само не разбрах къде точно ти е протрита твоята седалка?).

ПП. Сега се сетих да доуточня, че при мен стана за 1 ден, при положение че претапицираха волана, скоростния лост, две дръжки в купето, кората под волана и седалката.

И всичко това за 60лева ли ти го направиха? Не е зле да дадеш координати тогава...
  • 0

#7 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Мнения:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Публикувано 22 септември 2007 - 21:54

И всичко това за 60лева ли ти го направиха? Не е зле да дадеш координати тогава...

Седалка - 60 лева
Волан - 100 лева (с естествена кожа)
Скоростен лост - 50 лева (пак с естествена кожа)
Дръжки - 2х20 = 40 лева
Кора под волана - 40 или 50 вече не помня

като теглиме чертата - 300 кинта за 1 ден

Извини ме ако съм те подвел за цената на всичко. :)

А иначе телефона е 0887 631 887 - Мая, намират се на колелото на 4-ти километър в "Италсервиз".
  • 0

#8 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 24 септември 2007 - 07:59

Седалка - 60 лева
Волан - 100 лева (с естествена кожа)
Скоростен лост - 50 лева (пак с естествена кожа)
Дръжки - 2х20 = 40 лева
Кора под волана - 40 или 50 вече не помня

като теглиме чертата - 300 кинта за 1 ден

Извини ме ако съм те подвел за цената на всичко. :)

А иначе телефона е 0887 631 887 - Мая, намират се на колелото на 4-ти километър в "Италсервиз".

Препоръчвам същите - ходил съм там, много са добри и си въешат съвестно работата. :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#9 caki

caki

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Град:Разград
  • Интереси:коли,тенис и ...
  • Автомобил:
    Mercedes 190 Е
    Mercedes 200 CE

Публикувано 24 септември 2007 - 11:40

Аз направих точно така (вариянт 2) и сега имам доста запазени предни седалки същите като тапицерията на колата- 140лв. двете.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни