BEST BENZ??
Започната от KPAHK, 11 мар 2005 - 09:18:25
65 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2007 - 08:07
Ако живеехме в миналия век,нямаше да имам и минимални дерзания по отношение на гласуването- с 2 ръце за 123-та!..Все още като се кача на всеки друг автомобил,ставам свидетел на качеството и сравнявам за секунди нещата,..затова продължавам да я карам и се опитвам да я направя героиня от филма-"Смъртта и прилича",но..нищо вечно няма!
..Гласувах за 126,поради причината,че 126-та е по-големия и далеч по-усъвършенстван брат на 123-и като чисто "спортно-технически" характеристики и като визия.
Надали някога вече ще се появи автомобил от такъв клас(по-скоро,с такава класа,стил и качество),па квито и ще скъпи лиготии да пускат на пазара!..
..Гласувах за 126,поради причината,че 126-та е по-големия и далеч по-усъвършенстван брат на 123-и като чисто "спортно-технически" характеристики и като визия.
Надали някога вече ще се появи автомобил от такъв клас(по-скоро,с такава класа,стил и качество),па квито и ще скъпи лиготии да пускат на пазара!..
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 07 декември 2007 - 06:58
Аз пък си гласувах за W164, пък макар и да е в колонката: ДРУГИ. Нали си ми е първият Мерцедес, обичам си го
Публикувано 21 декември 2007 - 09:30
Колеги,
аз гласувах за W201! Това е единствената кола на МБ, която съм карал до сега за мое съжаление, но удоволствието е голямо!
Поздрави,
-Николай
аз гласувах за W201! Това е единствената кола на МБ, която съм карал до сега за мое съжаление, но удоволствието е голямо!
Поздрави,
-Николай
Публикувано 14 януари 2008 - 22:30
Май отговорите тук са главно:"Квото карам я, то е най-арно" ..За да се доближим до истината,обаче,трябва да се обърнем към други източници на подобна класация.Та ако е възможно да се открие такъв източник,нека да го публикуваме тук-ще е интересен за всички.
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 14 януари 2008 - 22:50
W201!!!!!!,W124!!!!!!,W140!!!!!!
Естествено е нали
Нема толко точки в анкетата
Та те всичките Бенцове са си .... да бест
Имал съм три и трите са си да бест
Ако тръгна да ти режа пръстите на ръката , за кой ще те боли най - много
Поздрави
Естествено е нали
Нема толко точки в анкетата
Та те всичките Бенцове са си .... да бест
Имал съм три и трите са си да бест
Ако тръгна да ти режа пръстите на ръката , за кой ще те боли най - много
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 15 януари 2008 - 01:32
W123, W124, W126 са истината според мен, поне от моделите в анкетата, а къде е 115
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 16 януари 2008 - 22:39
Най-добрия Мерцедес ,е бяла 124ка тесна лайсна.
Публикувано 27 януари 2008 - 01:04
126 Old School Rulz!
Е друго си е V-образния бензинец...
Публикувано 25 май 2009 - 19:25
W 140 ALL THE WAY !!!!!!!
демек "от всекъде"....
Audi A8
Публикувано 25 май 2009 - 19:53
Без да е въведен критерий, как оценявате бре колеги ?
На така зададен първолашки въпрос как отговаряте ?
Какво оценявате, цена, лукс-комфорт, скорост, качество, разход гориво, разход подръжка, маневреност, проходимост ?
На тези отговори-до сега, би било по правилно въпроса да е "кой каква кола кара" .
пп.аргументирани отговори липсват, с леки изключения, има едно мнение за пръстите на ръката, което ми се струва много добре казано .
На така зададен първолашки въпрос как отговаряте ?
Какво оценявате, цена, лукс-комфорт, скорост, качество, разход гориво, разход подръжка, маневреност, проходимост ?
На тези отговори-до сега, би било по правилно въпроса да е "кой каква кола кара" .
пп.аргументирани отговори липсват, с леки изключения, има едно мнение за пръстите на ръката, което ми се струва много добре казано .
Публикувано 25 май 2009 - 21:39
Каква маневреност бе колежке(може би),като всички изброени бенцове свиват с един и същ радиус??? Проходимост .... Да не е джип?!
Аргументирани отговори??? Без критерий???? Самата марка е критерий,другото мисля е изключение от самата тема ... Първите 5 модела са правени в рамките на 10-15 години,следователно инж. решения са сходни ..... 123 и 126 почти са еднакви на преден мост ... 124,201,202 са идентични на шаси и други възли ..... Просто самите модели са 80% еднакви .... Опира въпроса до това в каква "униформа" са
Така харесва ли ти?
Аргументирани отговори??? Без критерий???? Самата марка е критерий,другото мисля е изключение от самата тема ... Първите 5 модела са правени в рамките на 10-15 години,следователно инж. решения са сходни ..... 123 и 126 почти са еднакви на преден мост ... 124,201,202 са идентични на шаси и други възли ..... Просто самите модели са 80% еднакви .... Опира въпроса до това в каква "униформа" са
Така харесва ли ти?
Публикувано 25 май 2009 - 22:32
Аз гласувах за 124 но исках и за 123 да гласувам
Публикувано 25 май 2009 - 22:48
Каква маневреност бе колежке(може би),като всички изброени бенцове свиват с един и същ радиус???Карай по малките улички на София-S класа и ще разбереш какво значи маневреност, а после си го представи с CLK Проходимост .... Да не е джип?! Защо не ML или пък G класа, да не забравя и R, в подножието на Витоша и на други планини, какво да избера, дали CLK или...
Аргументирани отговори??? Без критерий???? Без критерии как правиш класация ???? Самата марка е критерий,другото мисля е изключение от самата тема ... Първите 5 модела са правени в рамките на 10-15 години,следователно инж. решения са сходни ..... 123 и 126 почти са еднакви на преден мост ... 124,201,202 са идентични на шаси и други възли , но не значи, че са еднакво удобни и комфортни ..... Просто самите модели са 80% еднакви .... Сравняваш C клас със S ???? Опира въпроса до това в каква "униформа" са
Така харесва ли ти?
Публикувано 26 май 2009 - 20:22
Точно по малките улички съм карал W140-ka И честно да ти кажа,където свивах с нея,всякаква друга кола би се затруднила многооо! Даже един колега с А6 2пъти маневрира,докато влезне в една пряка! По въпроса за комфорта .... Да 201-та не може да се мери с 140-та,но усещането за Мерцедес е на ниво дори и при бейби бенца ......Да,сравнявам Ц и Ес ..... Окачването е идентично ...... Въпрос на комфорт,все пак двете коли са в различни класове и класи R и джип ????? Не разбрах за ML и G Да не се засегнеш , просто си говорим
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни