Към съдържанието

•  

Снимка

За нивото на маслото

• Please log in to reply
15 мнения по тази тема

#16 IVOMARCHEV

IVOMARCHEV

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 44 Мнения:
  • Град:Blagoevgrad

Публикувано 17 септември 2007 - 06:17

Хайде сега и един :offtopic1: и то здрав.
Имаше предложение от един пич,да зарежем нашите "търговци" и да си поръчаме един варел с масло от немско,трябва само да се спрем на Марка и модел и да видим колко човека ще подкрепят идеята.

здр и от мене едно да ! преди 2-3 месеца си поръчах от германия мобил 10-w40 2 туби по 5 литра за мойта 190 ка ,защото ми беше писнало от маслата в българия . Слагаш мотул,кастрол,шел и тем подобни купени на солидни цени в българия и след 5000 к на 850 обороти налягане 1.5 бара Сега с този мобил струващ 30 евро за 5 литра туба съм минал 8500 к и налягането е 2.5 бара при 90 градуса мотор . Въпросното масло е вбяла туба и мадела му е multigrade и съм много доволен . след като го сложих дори ми се струва по стегнат двигатела и дори с повече мощ . Истината е че вбългария пристигат наливни едни и същи масла и просто се опаковат в различни разфасофки . Като видя нещоси с булпак опаковка и бягам . А иначе едно приятелче учещо в германия ми го донесе след консултация в мб сервис там . Питаха за км години вин и тн . Така че истината е че вгермания карат с добри масла на по ниски цени от нас .Не трябва да се работи с търговци че пак ще ни извъртят . Трябва сигурен човек и най добре да се ходи до германия . Спасение от тн ТЪРГОВЦИ няма . Така че чрез тях не става .
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни