Асенчо и каква мелодия ще си сложиш?"Бял Мерцедес ме преследва в животаааа"Ха ха ха :Pи аз така мисля да направя, но явно е имало причина да го изрежат, а и има един опечен резистор. Иначе самата работа не е проблем- с подобни неща се занимавам през свободното си време, но и честно казано не ми е чак толкова необходимо, иначе планирам да сложа пищялка за забравени фарове на Гранадата (даже писука"полифонично") но това след като и пооправя боята и др по важни нещаами виж от снимката номера и я купи цената няма да е висока, а смяната е елементарна ако имаш проблем ми пусни ЛС.
преработка на плафона на МВ190
Започната от martijeff, 07 апр 2006 - 17:29:41
23 мнения по тази тема
Публикувано 11 април 2006 - 18:26
Публикувано 11 април 2006 - 20:39
Ни са ибаай с бай Брадър!!!
Става въпрос не за мелодия а за писукане, което ще звучи като звънкане на камбане: ако дървеното е <дън, дън, дън>, то мойто модернизирано ще е :<дъннн дъннн дъннн>- т.е. му правя сигнал със затихване на амплитудата(силата на звука, без да му се променя честотата и да вие като сирена)
-и ставаше въпрос за форда. МБ си ме кефи така както е
Става въпрос не за мелодия а за писукане, което ще звучи като звънкане на камбане: ако дървеното е <дън, дън, дън>, то мойто модернизирано ще е :<дъннн дъннн дъннн>- т.е. му правя сигнал със затихване на амплитудата(силата на звука, без да му се променя честотата и да вие като сирена)
-и ставаше въпрос за форда. МБ си ме кефи така както е
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 12 април 2006 - 17:55
А мойта пък е с климатроник и го има това нещо? Да го изкорубя ли ако не трябва да седи там ?Не.
ЗА коли без климатроник.
С и без климатик.
Моята например , няма климатик, и това е начина , по който се поддържа зададената температура.
гр. София
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Публикувано 13 април 2006 - 10:49
mad_butcher,страшен си даже малко madА мойта пък е с климатроник и го има това нещо? Да го изкорубя ли ако не трябва да седи там ?
Публикувано 28 май 2006 - 21:17
Темата е супер! НО!?!? Моя плафон е като показания на снимката от колегата, но още от както имам колата, никога не е светил.... , а много ми се иска. Т'ва с кондензатора е хитро, но първо трябва да светне, така че ако имате идеи помагайте. Нито от вратите, нито от копчетата...
Публикувано 06 юни 2006 - 21:15
ми то май всичко съм обърнал бушони, крушки, прекъсвачите във вратите ама на Май си оставам без лампа, кофти тръпка....
Публикувано 08 юни 2006 - 22:13
Ми не знам доколко се оправям ама неще Да не би някоя част от електрониката, вътре в плафона да е изгоряла..?
Публикувано 10 октомври 2006 - 22:56
И сам го правил тоя номер ама може и с по голям капацитет :ok:
Публикувано 14 октомври 2006 - 23:23
Леле Вени вярно е - направо е гаден звук ! Хайде ако пригодиш нещо поствай го !Абе какво става ?
Тук за три дни се оказа , че всички дребни подобрения , дето се каня да ги правя цяла зима, вече са направени..
Това на какво прилича? Или аз се моткам много , или ....
ЩЕ го сменям и аз пискуна, с някаква камбанка или нещо по-гладко звучащо, че това(оригиналното) много ме ме стряска..
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни