Координати???Що пък в Мото - Пфое? и Мерцедес ли имаш или форд?
Имам едни познати дето имат такъв уред - ако искаш мога при тях да те пратя щом не се чувстваш достатъчно самоуверен да се справиш сам
настройка на фарове
Започната от vladi1, 10 сеп 2007 - 20:02:45
41 мнения по тази тема
Публикувано 09 ноември 2007 - 16:50
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 ноември 2007 - 16:50
Ами конструкторите на Жигулката са по-напреде във времето най-вероятно
Пък и търговския отдел им е по-печен
"Жива да не бях"
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 09 ноември 2007 - 16:54
Принципно това не им е основна дейност и предполагам във вид на услуга ще ми предостъпят уреда за малкоКоординати???
Що и ти ли искаш реглаж - обади ми се - ще те пратя,
п.с.В Дружба е сервизчето
Публикувано 09 ноември 2007 - 16:57
СуперПринципно това не им е основна дейност и предполагам във вид на услуга ще ми предостъпят уреда за малко
Що и ти ли искаш реглаж - обади ми се - ще те пратя,
п.с.В Дружба е сервизчето
Благодарско
Другата седмица(тази пак съм по страната)имам много работа
Се някой трябва да работи в тая държава
Публикувано 09 ноември 2007 - 17:00
Нямаш грижи - само казваш и действамеСупер
Благодарско
Другата седмица(тази пак съм по страната)имам много работа
Се някой трябва да работи в тая държава
Публикувано 09 ноември 2007 - 17:04
Нямаш грижи - само казваш и действаме
Публикувано 09 ноември 2007 - 17:36
Що в Мото-пфое ли? Ами чета тука, че там имало стенд, в същата тема е! А по Жигулките не плюйте-всички сме ги карали и ремонтирали, то друго квалитетно нямаше! Последната я шитнах днес за 350 лв., пазех си я за вилата! А специално за фаровете-аз лично мисля да са регулирани както трябва, а не както ми харесва. ЩоТ много се изнервям като ме заслепяват отсреща! Не се базикайте, на 3г. мерцедесаджия съм, но от 23г. шофьор без произшествия, не съм "памперс"!
Публикувано 09 ноември 2007 - 17:46
Пич,Що в Мото-пфое ли? Ами чета тука, че там имало стенд, в същата тема е! А по Жигулките не плюйте-всички сме ги карали и ремонтирали, то друго квалитетно нямаше! Последната я шитнах днес за 350 лв., пазех си я за вилата! А специално за фаровете-аз лично мисля да са регулирани както трябва, а не както ми харесва. ЩоТ много се изнервям като ме заслепяват отсреща! Не се базикайте, на 3г. мерцедесаджия съм, но от 23г. шофьор без произшествия, не съм "памперс"!
Не се пали
Просто разговора потръгна така
Брал съм ядове с тези шибани винчета по каските и гривните на фаровете на Жигулката-та знае ли се
Естествено ,че като нямаш добре регулирани фарове си просто като камикадзе с късмет
Нали затова искам да проверя и мойте,че ми се виждат малко високи
Извинявай приятел
Публикувано 09 ноември 2007 - 18:42
Не се паля, не съм толкова лабилен!Пич,
Не се пали
Просто разговора потръгна така
Брал съм ядове с тези шибани винчета по каските и гривните на фаровете на Жигулката-та знае ли се
Естествено ,че като нямаш добре регулирани фарове си просто като камикадзе с късмет
Нали затова искам да проверя и мойте,че ми се виждат малко високи
Извинявай приятел
Досега за колата не съм намерил две неща-диагноностика на дизела и реглаж на фарове. Ходих на някакъв сервиз(забравих му името) на околоМръсното, викам им:"дай да я проверим", излиза едно младо момче, отвори капака, форсира и вика:"карай,чудна е!" Ми ,таковата...,викам, а на апарата? "Нема нужда, добре е!". Хубаво, ама исках да я видят, че току-що я бях взел. Нейсе, 3год.я карам и работи като часовник. Ако ти знаеш някой да бачка по схема, или да има такава (ха-ха, като на Жигулката), благодарен ще съм! Моето благодарение обикновено се излива! А, забравих да се легитимирам: W124 300 D Turbo 1991 год.
Публикувано 09 ноември 2007 - 20:02
И от мене едно голямо СОРИЩо в Мото-пфое ли? Ами чета тука, че там имало стенд, в същата тема е! А по Жигулките не плюйте-всички сме ги карали и ремонтирали, то друго квалитетно нямаше! Последната я шитнах днес за 350 лв., пазех си я за вилата! А специално за фаровете-аз лично мисля да са регулирани както трябва, а не както ми харесва. ЩоТ много се изнервям като ме заслепяват отсреща! Не се базикайте, на 3г. мерцедесаджия съм, но от 23г. шофьор без произшествия, не съм "памперс"!
С удоволствие ще ти съдействам за регулирането
Публикувано 09 ноември 2007 - 20:29
Спираш колата на равно, перпендикулярно на някой дувар (както казва колегата), на около 2метра. Трябва да имаш под ръка и някакъв тъмен парцал(чаршав, картон или нещо такова). Мяташ го на десния фар и си настройваш спокойно левия. Като си готов повтаряш упражнението с другия фар, само не забравяй да преместиш чаршафа :-) , и тук идва малката подробност , че понеже сме по европейските стандарти що се отнася до светлините, трябва светлината от десния фар да е една идея (2-4см.) да ти е по-нависоко от левия !
А най-добре се регулират на тъмно и в мъгла.Тогава се вижда целият сноп светлина.
W124 260E 122Kw
Публикувано 09 ноември 2007 - 20:45
Извинявай колега,А най-добре се регулират на тъмно и в мъгла.Тогава се вижда целият сноп светлина.
Най добре си се регулират на стенд или на специално разграфени вертикални стени(с предписани от производителя -разтояния ъгли и прочие) та той не е по-прост или по-неопитен от нас
Това според мен е гаранция ,че фаровете ще покажат максимума си на пътя
В мъглата само разбираш това(колко кофти са регулирани)
Публикувано 09 ноември 2007 - 21:59
Явно ще е добре да се видим, разбрах за Ал.Невски. Занимавам се малко с фотография и сБирките са ни всеки четвъртък, та и в сряда ще ми е нанагорно. Та както си говорим, ще дойде последната неделя. Иначе-ако ги имам отнякъде тия разстояния и ъгли-пей сърце, ама в мрежата не съм намерил. Език не зная, може и да ни съм търсил както трябва. Чашата си обаче винаги намирам от раз!Извинявай колега,
Най добре си се регулират на стенд или на специално разграфени вертикални стени(с предписани от производителя -разтояния ъгли и прочие) та той не е по-прост или по-неопитен от нас
Това според мен е гаранция ,че фаровете ще покажат максимума си на пътя
В мъглата само разбираш това(колко кофти са регулирани)
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:10
Зарежи чашатаЯвно ще е добре да се видим, разбрах за Ал.Невски. Занимавам се малко с фотография и сБирките са ни всеки четвъртък, та и в сряда ще ми е нанагорно. Та както си говорим, ще дойде последната неделя. Иначе-ако ги имам отнякъде тия разстояния и ъгли-пей сърце, ама в мрежата не съм намерил. Език не зная, може и да ни съм търсил както трябва. Чашата си обаче винаги намирам от раз!
Оправи колата ,че идват мъглите
Ще гледам да ти пратя диаграма тия денове(един-два дена)
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:17
Хвала!Зарежи чашата
Оправи колата ,че идват мъглите
Ще гледам да ти пратя диаграма тия денове(един-два дена)
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни