Нема хвалаХвала!
Щом съм обещал-значи - да
Споко бе пич
Аз цяла кола оправих покрай ФОРУМА ти от едни бакандилаври се шашкаш
Тия пичове от форума са наистина ПИЧОВЕ така да знаеш
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:20
Нема хвалаХвала!
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:36
Извинявай колега,
Най добре си се регулират на стенд или на специално разграфени вертикални стени(с предписани от производителя -разтояния ъгли и прочие) та той не е по-прост или по-неопитен от нас
Това според мен е гаранция ,че фаровете ще покажат максимума си на пътя
В мъглата само разбираш това(колко кофти са регулирани)
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:54
Не обичам да споряКолега,напълно съм съгласен с теб-от стенда по-добър реглаж няма.Само казах,че в гъста мъгла се вижда снопа светлина и най-вече за ляво-дясно,което на стена е по-трудно за регулиране отколкото горе-долу.Това е във връзка с въпроса във форума за самостоятелно регулиране на фаровете.
Публикувано 09 ноември 2007 - 22:56
Публикувано 10 ноември 2007 - 00:28
Публикувано 10 ноември 2007 - 18:06
Публикувано 10 ноември 2007 - 21:53
Не е по-нисък, просто е само под хоризонтала, а десния има секторче вдясно над хоризонтала и осветява знаците. Номера е да имаш осветено поле пред тебе без петна и тъмни ивици, да си под хоризонтала, над който заслепяваш насрещното и да скиваш знаците, а не всичко в радиус 180 градуса, че е за сметка и на качеството, и на околните. Аз преди доста години направих схема на една стена за жигулката, през два квартала идваха да я ползват. И за мерцедес може да се направи за всеобщо ползване.Мойта в МЕРЦЕДЕС ми я регулираха ама я осраха ! Двата фара светят пред водача малко на кестерме баси идиотите. И ми зеха пари за това. Инак и аз тъй знам че левия е по нисък от десния.
Публикувано 10 ноември 2007 - 23:03
Публикувано 11 ноември 2007 - 01:33
Публикувано 11 ноември 2007 - 09:14
Значи, едната част вече я има. Остава схемата на това, което се вижда на стената на къси и на дълги.
Размера "е" е равен на 1%(наклона "n") от разтоянието между фара и "стената"
Публикувано 11 ноември 2007 - 18:45
Това е най важното бе братлеЗначи, едната част вече я има. Остава схемата на това, което се вижда на стената на къси и на дълги.
При мен нещата се пооср..ха, защото ми се наложи да отварям и да чистя рефлекторите, че бяха черни и Диоген бягаше отпред с фенера да ми свети.
Публикувано 11 ноември 2007 - 20:59
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни