Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Чистачки на преден джамW140 S300 TD

• Please log in to reply
30 мнения по тази тема

#16 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 18 септември 2007 - 23:17

Та4ка,
Някой беше писал май подробно за свалянето на чистачките в форума
Провери внимателно
Ще видя и аз ма с тия цитати не ме бива
Май ще трябва да се науча и с тях,питам ли ще се карат пак-У...........Я...............ИХ...................ЕБРЕ ДЕ БРЕ
Великите умове май само за велики работи ги търси
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#17 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 18 септември 2007 - 23:28

Не се шегувам и не се бъзикам бе пич
Верно някой беше писал нещо за това
Извинявай ако съм те засегнал
Опитвам се да помогна
Съжелявам
  • 0
Публикувано изображение

#18 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 18 септември 2007 - 23:34

P.S.
Успех
  • 0
Публикувано изображение

#19 Ta4kata

Ta4kata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 394 Мнения:
  • Град:Пазарджик

Публикувано 23 септември 2007 - 13:42

И аз четох във форума ама маи бе за W124-ките даже го има принтирано ама за S-класата не е същото
  • 0
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта Публикувано изображение

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 23 септември 2007 - 17:10

На фаровете ли или другите,кой чистачки те нервират?
  • 0
.

#21 Ta4kata

Ta4kata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 394 Мнения:

Публикувано 25 септември 2007 - 22:38

Чистачките на предния прозорец нали лявата чистачка подскача за да мойе да бърше по голяма час от стъклото е да ама моята се искача и сега си бърши като обикновенна за тях става въпрос
  • 0

#22 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 септември 2007 - 08:05

МММММММММММ,това трябва да го пробвам.Моите ги пусках като я купувах и толкоз,повече не съм ги барал,през месец ги пускам да се раздвижат ма дали подскача или не не съм обърнал внимание.

Намерих си пак занимавка,МЕРСИ за идеята. :icon_coolgrin:
  • 0
.

#23 quattro_

quattro_

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:moralzarzal

Публикувано 30 септември 2007 - 22:13

та4ка имаш проблем в пласмасовата запчатка която се намира в механизма на лявата чистачка.най-вероятно е счупена поради остаряване на матеряла и от там ти идва проблема.моята имаше същата болка,правих я,лепих я не става.накрая се принудих да си купя целия механизъм на чистачките втора употреба за 90 евра и всичко ОК.пожелавам ти успех и дано да го намериш по-евтино или другия момент в БГ могат да ти я направят тази запчатка-да ти я излеят
  • 0

#24 Ta4kata

Ta4kata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 394 Мнения:

Публикувано 01 октомври 2007 - 20:14

Тазаи запчатка метална ли е или, щото ако е метална имам много добри хора които могат мисла да е направят. А я опиши как се свалят тия пусти чистачки ?
  • 0

#25 quattro_

quattro_

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:

Публикувано 01 октомври 2007 - 23:27

Тазаи запчатка метална ли е или, щото ако е метална имам много добри хора които могат мисла да е направят. А я опиши как се свалят тия пусти чистачки ?

запчатката е пластмасова с големина 25 мм.диаметър и се намира в оголемението на основата на шофйорската чистачка.свалят се декоративните пластмасови кори между стъклото и вертикалния ламаринен панел,след това се сваля рамото на дясната чистачка,която е захваната с гайка 10-12 мм.следва демонтиране на пластмасовия кашон на климатика,захванат с 5-6 вертикални болта за кръстата отверка,откачване буксите на моторчето на чистачките и около 5-6 болта-тампони и издърпваш целия механизъм странично в посока обратна на шофиора и внимателно защото разтоянието е точно и при напъване можеш да пукнеш стъклото.след като имаш механизма отвън можеш спокойно да махнеш капачката на шофиорската чистачка и да стигнеш до прословутата пласмасова запчатка която носи проблеми на W140 успех ти желая и дано да съм ти бил полезен.мисля че в БГ.име доста кадърни хора да ти я направят тази запчатка защото при мен тук в испания тия филми не вървят-ново и това е....... :welldone нито стругари....нито леяри нито експериментатори.....ni su puta madre...абе мани
  • 0

#26 Ta4kata

Ta4kata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 394 Мнения:

Публикувано 07 октомври 2007 - 17:44

Тези дни ще пробвам да е разфасовам пък каквото му доиде, а не е ли същата като на 124-ката тази джаджавка ?
  • 0

#27 quattro_

quattro_

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:

Публикувано 07 октомври 2007 - 23:18

не става и аз така мислех да мина по тънката лайсна ама не би.на W140 едруг размер тази запчатка и не пасва
  • 0

#28 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 28 октомври 2007 - 20:25

Помощ
Моля помогнете
Защо когато ключа на чистачките е на първо положение някой път чистачките се включват при много слабо напръскано от дъщ стъкло а понякога при едва вече виждащо се през него от дъждовни капки
Това ме кара да се чувствам не сигурен особенно при леко (слабо)ръмене - (когато обикновенно трябва да включиш чистачките на интервали при коли без такъв сензор)
  • 0
Публикувано изображение

#29 Ta4kata

Ta4kata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 394 Мнения:

Публикувано 07 ноември 2007 - 18:51

Vladek споко и при мене е така , а друго да ви попитам, някой знае ли каде продават евтини чистачки за S класа, че на мене ми предлагат еднинстжения варянт 200 лв. комплекта ?
  • 0

#30 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 ноември 2007 - 18:59

Vladek споко и при мене е така , а друго да ви попитам, някой знае ли каде продават евтини чистачки за S класа, че на мене ми предлагат еднинстжения варянт 200 лв. комплекта ?

За W140 са специален комплект защото универсалните не стават а тия са 2 и са с различна дължина. Аз съм взимал само пера на Bosch за 55лв. незнам дали са оригинални но вече 3ти месец чистят и нещо не остава замазано перфектни са. Купих ги от един магазин на Христо Ботев, намира се от дясната страна ако идваш от към 5те кюшета, малко преди сливница с сини букви пише Mercedes-Benz и вътре са някакви араби като ги питаш за такива перя се обаждат на някой говорят нещо на турски и след малко ги носят.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни