Чистачки на преден джамW140 S300 TD
Започната от Vladek, 05 сеп 2007 - 12:40:47
30 мнения по тази тема
Публикувано 18 септември 2007 - 23:17
Та4ка,
Някой беше писал май подробно за свалянето на чистачките в форума
Провери внимателно
Ще видя и аз ма с тия цитати не ме бива
Май ще трябва да се науча и с тях,питам ли ще се карат пак-У...........Я...............ИХ...................ЕБРЕ ДЕ БРЕ
Великите умове май само за велики работи ги търси
Някой беше писал май подробно за свалянето на чистачките в форума
Провери внимателно
Ще видя и аз ма с тия цитати не ме бива
Май ще трябва да се науча и с тях,питам ли ще се карат пак-У...........Я...............ИХ...................ЕБРЕ ДЕ БРЕ
Великите умове май само за велики работи ги търси
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 18 септември 2007 - 23:28
Не се шегувам и не се бъзикам бе пич
Верно някой беше писал нещо за това
Извинявай ако съм те засегнал
Опитвам се да помогна
Съжелявам
Верно някой беше писал нещо за това
Извинявай ако съм те засегнал
Опитвам се да помогна
Съжелявам
Публикувано 18 септември 2007 - 23:34
P.S.
Успех
Успех
Публикувано 23 септември 2007 - 13:42
И аз четох във форума ама маи бе за W124-ките даже го има принтирано ама за S-класата не е същото
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта
Публикувано 23 септември 2007 - 17:10
На фаровете ли или другите,кой чистачки те нервират?
.
Публикувано 25 септември 2007 - 22:38
Чистачките на предния прозорец нали лявата чистачка подскача за да мойе да бърше по голяма час от стъклото е да ама моята се искача и сега си бърши като обикновенна за тях става въпрос
Публикувано 26 септември 2007 - 08:05
МММММММММММ,това трябва да го пробвам.Моите ги пусках като я купувах и толкоз,повече не съм ги барал,през месец ги пускам да се раздвижат ма дали подскача или не не съм обърнал внимание.
Намерих си пак занимавка,МЕРСИ за идеята.
Намерих си пак занимавка,МЕРСИ за идеята.
.
Публикувано 30 септември 2007 - 22:13
та4ка имаш проблем в пласмасовата запчатка която се намира в механизма на лявата чистачка.най-вероятно е счупена поради остаряване на матеряла и от там ти идва проблема.моята имаше същата болка,правих я,лепих я не става.накрая се принудих да си купя целия механизъм на чистачките втора употреба за 90 евра и всичко ОК.пожелавам ти успех и дано да го намериш по-евтино или другия момент в БГ могат да ти я направят тази запчатка-да ти я излеят
Публикувано 01 октомври 2007 - 20:14
Тазаи запчатка метална ли е или, щото ако е метална имам много добри хора които могат мисла да е направят. А я опиши как се свалят тия пусти чистачки ?
Публикувано 01 октомври 2007 - 23:27
запчатката е пластмасова с големина 25 мм.диаметър и се намира в оголемението на основата на шофйорската чистачка.свалят се декоративните пластмасови кори между стъклото и вертикалния ламаринен панел,след това се сваля рамото на дясната чистачка,която е захваната с гайка 10-12 мм.следва демонтиране на пластмасовия кашон на климатика,захванат с 5-6 вертикални болта за кръстата отверка,откачване буксите на моторчето на чистачките и около 5-6 болта-тампони и издърпваш целия механизъм странично в посока обратна на шофиора и внимателно защото разтоянието е точно и при напъване можеш да пукнеш стъклото.след като имаш механизма отвън можеш спокойно да махнеш капачката на шофиорската чистачка и да стигнеш до прословутата пласмасова запчатка която носи проблеми на W140 успех ти желая и дано да съм ти бил полезен.мисля че в БГ.име доста кадърни хора да ти я направят тази запчатка защото при мен тук в испания тия филми не вървят-ново и това е....... нито стругари....нито леяри нито експериментатори.....ni su puta madre...абе маниТазаи запчатка метална ли е или, щото ако е метална имам много добри хора които могат мисла да е направят. А я опиши как се свалят тия пусти чистачки ?
Публикувано 07 октомври 2007 - 17:44
Тези дни ще пробвам да е разфасовам пък каквото му доиде, а не е ли същата като на 124-ката тази джаджавка ?
Публикувано 07 октомври 2007 - 23:18
не става и аз така мислех да мина по тънката лайсна ама не би.на W140 едруг размер тази запчатка и не пасва
Публикувано 28 октомври 2007 - 20:25
Помощ
Моля помогнете
Защо когато ключа на чистачките е на първо положение някой път чистачките се включват при много слабо напръскано от дъщ стъкло а понякога при едва вече виждащо се през него от дъждовни капки
Това ме кара да се чувствам не сигурен особенно при леко (слабо)ръмене - (когато обикновенно трябва да включиш чистачките на интервали при коли без такъв сензор)
Моля помогнете
Защо когато ключа на чистачките е на първо положение някой път чистачките се включват при много слабо напръскано от дъщ стъкло а понякога при едва вече виждащо се през него от дъждовни капки
Това ме кара да се чувствам не сигурен особенно при леко (слабо)ръмене - (когато обикновенно трябва да включиш чистачките на интервали при коли без такъв сензор)
Публикувано 07 ноември 2007 - 18:51
Vladek споко и при мене е така , а друго да ви попитам, някой знае ли каде продават евтини чистачки за S класа, че на мене ми предлагат еднинстжения варянт 200 лв. комплекта ?
Публикувано 07 ноември 2007 - 18:59
Vladek споко и при мене е така , а друго да ви попитам, някой знае ли каде продават евтини чистачки за S класа, че на мене ми предлагат еднинстжения варянт 200 лв. комплекта ?
За W140 са специален комплект защото универсалните не стават а тия са 2 и са с различна дължина. Аз съм взимал само пера на Bosch за 55лв. незнам дали са оригинални но вече 3ти месец чистят и нещо не остава замазано перфектни са. Купих ги от един магазин на Христо Ботев, намира се от дясната страна ако идваш от към 5те кюшета, малко преди сливница с сини букви пише Mercedes-Benz и вътре са някакви араби като ги питаш за такива перя се обаждат на някой говорят нещо на турски и след малко ги носят.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни