ETO ME!BAU!samo da Vi kaga zdrasti i da vi pitam...
Започната от TERMINATORA, 03 апр 2006 - 22:03:07
7 мнения по тази тема
Публикувано 03 април 2006 - 22:03
[FONT=Impact]Здравейте народе мерцедески най после и аз да намеря време да се регистрирам в тоя форум!
Имам питанелллпо точно две
1.Алексоне се замолва най любезно да повтори найменованието на онези вълшебни накладки ,че още не съм си взел а се налага!
2 Всички се замолвате мнооого настоятелно да ми потърсите лети джанти 15ки ,по възможност на делавера,а и да са страшно готини щото 190тката ми тоест големия змей металик е мнооого готин :P
Ама бързо щото съм още с зимните а те са нови и не ща да ги прееба!
А сега ще търся как да си лепна снимката на змея тука!
Имам питанелллпо точно две
1.Алексоне се замолва най любезно да повтори найменованието на онези вълшебни накладки ,че още не съм си взел а се налага!
2 Всички се замолвате мнооого настоятелно да ми потърсите лети джанти 15ки ,по възможност на делавера,а и да са страшно готини щото 190тката ми тоест големия змей металик е мнооого готин :P
Ама бързо щото съм още с зимните а те са нови и не ща да ги прееба!
А сега ще търся как да си лепна снимката на змея тука!
Публикувано 04 април 2006 - 09:03
Здраво,
ама не си написал дали терминираш все още "на място" или вече го караш по-полечка
ама не си написал дали терминираш все още "на място" или вече го караш по-полечка
Публикувано 04 април 2006 - 10:21
Мараба, Асене добре дошъл в отбора
По първа точка накладките са Textar Цък ТУК за Инфо
Вярно, че са малко по скъпи, но ако не попаднеш на менте ще усетиш разликата
По втора точка ще те имам в предвид за джанти, и ако искочи нещо ще ти звънна
По първа точка накладките са Textar Цък ТУК за Инфо
Вярно, че са малко по скъпи, но ако не попаднеш на менте ще усетиш разликата
По втора точка ще те имам в предвид за джанти, и ако искочи нещо ще ти звънна
Публикувано 04 април 2006 - 13:11
Ха! Терминатора се завърна :P . Тъкмо снощи се чудех какво стана с тебе. Радвам се да те видя отново във форума.
Публикувано 04 април 2006 - 14:24
Ехеее, Асенеее!!!
изпревари ме с ден-два преди да ти се обадя да питам ккакво става с тебе.
радвам се , че си тук, друже!!!
изпревари ме с ден-два преди да ти се обадя да питам ккакво става с тебе.
радвам се , че си тук, друже!!!
Публикувано 04 април 2006 - 21:19
[FONT=Impact][SIZE=1][COLOR=blue]радвам Ви се като мерцедес на хубава магистрала ще знаете(омръзнаха ми тиа дупки)ще се радвам още повечи да Ви видя и ще стягам машината за достойно представяне ,купих и нови стелки рсега ако я и обуя ще стане ок.за съжаление няма да мога да си я подкарвам много щото ми идва сезона а тогава маи предпочитам да хабя другитте каруци...
терминатора както Винаги ликвидира на място!
www.terminators.hit.bg
п с и си търси терминатори подизпълнители!по възможност да живеят в обеля надежда и люлин , и ако карат мерджан заплатата с 100 кинта горница
0887621632 асен
www.terminators.hit.bg
п с и си търси терминатори подизпълнители!по възможност да живеят в обеля надежда и люлин , и ако карат мерджан заплатата с 100 кинта горница
0887621632 асен
Публикувано 05 април 2006 - 18:40
Ха ха ха Асене а за бачкатори с S класи колко е надницате[FONT=Impact][SIZE=1]радвам Ви се като мерцедес на хубава магистрала ще знаете(омръзнаха ми тиа дупки)ще се радвам още повечи да Ви видя и ще стягам машината за достойно представяне ,купих и нови стелки рсега ако я и обуя ще стане ок.за съжаление няма да мога да си я подкарвам много щото ми идва сезона а тогава маи предпочитам да хабя другитте каруци...
www.terminators.hit.bg
0887621632 асен
Защото моя девиз е :[color=red]Парата в брой и Аз съм Твой
Публикувано 06 април 2006 - 09:20
терминаторе аз гледах вчера едни джанти такива като на Алекс ама бяха 16-ки ама не питах за цената,но ако те интересуват не е проблем да звънна
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни