А като се има в предвид, че миналата година зима почти нямаше какво ще кажате за така наречените всесезонни гуми? Знам, че сега някой ще каже, че такова животно няма, ама също е вариант. Караш ги цяла година и не се занимаваш със смяна на гуми...
зимни гумисъвет
Започната от kisho, 29 авг 2007 - 00:11:03
18 мнения по тази тема
Публикувано 01 септември 2007 - 12:34
Публикувано 02 септември 2007 - 00:34
всъщност съм-но това е нещо различно-и с добра лятна гума 200 км са си бая-всъщност най доброто което човек може да направи да има два комплекта гуми и джанти-зимните да са 15ки джанти със добри високи пак високосокоростни гуми от добра марка-мишлен,йокохама,ит.н.-задължително със широки отводнителни канали и посока-и един летен комплект по широки джанти и гуми-16ки-17ки-с добра широка нископрофилна гума-тя е стабилна и спира много.Иначе колегата е най добре да отиде при дилър за гуми и те ще му дадат и спецификаций и вичко което го интересува-зимните гуми са в зависимост от много неща-така че и при тяхъ има разликиВинаги на задвижващата ос се поставят по-добрия к-т гуми!!!
Самурай,пробвал ли си, как се държи зимна гума през лятото с 200 км/ч!?
Аз съм пробвал не ти пожелавам, да изпиташ същото чуство като мен
Публикувано 02 септември 2007 - 08:05
Тамата стана
но така и така сме я подкарали да си
още малко.
За лятно-дъждовния сезон предпочитам това

стария модел съм го ползнал и е върхът,за новия не мога, да споделя.
За зимата Lassa много-добре като избор
Това обаче е друга бира.
За лятно-дъждовния сезон предпочитам това

стария модел съм го ползнал и е върхът,за новия не мога, да споделя.
За зимата Lassa много-добре като избор
Това обаче е друга бира.
Публикувано 02 септември 2007 - 12:13
Аз през зимата съм С Fulda Cristal Iglu 4броя и 4-те са шпайкове. Перфектни гуми за през зимата. Самият шпайк повишава разхода на гориво но пък стоят като нови защото пази грайфера. За лятото съм с предни YOKOHAMA и задни TOYO PROXES
. За пролетно-есенния сезон не съм подготвен
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни