Ето тук има разни торенти, които се свалят без регистрация.
http://btjunkie.org/...ercedes command
Нужна ми е Навиация за S-Класа!За България
Започната от S320cdi, 22 авг 2007 - 18:31:59
18 мнения по тази тема
Публикувано 06 ноември 2011 - 19:52
Публикувано 13 ноември 2011 - 23:03
До колкото знам Blaupunkt нямат карта за България дори в новата си версия 2011-2012.
Но ако някой е пробвал този торент , който е пратил колегата нека сподели дали става и за малката навигация
пс. тази задача я дадох на един хакер и каза ,че не става кофтиии
Но ако някой е пробвал този торент , който е пратил колегата нека сподели дали става и за малката навигация
пс. тази задача я дадох на един хакер и каза ,че не става кофтиии
Публикувано 13 ноември 2011 - 23:40
А освен задача, нещо друго даде ли на хакера? Щото ако е било само задача, ясно защо не става...
Карти за БГ има, но са толкова постни, че с питане е по-добре, а пък със смарт фон вече си е читава работа.
До колкото разбрах за по-новите модели автомобили(2009+) имало читава карта за БГ, ама предишните няма и да ги ъпдейтват.
Карти за БГ има, но са толкова постни, че с питане е по-добре, а пък със смарт фон вече си е читава работа.
До колкото разбрах за по-новите модели автомобили(2009+) имало читава карта за БГ, ама предишните няма и да ги ъпдейтват.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 14 ноември 2011 - 12:23
Аз нямах BG карта на навигацията и в Балкан стар ми записаха нов диск EU, на който има и сравнително прилична BG карта. Големите градове са без грешка но пък някои градчета из страната изобщо липсват(версията й е EU-2010г.) Колата ми е W211 от 08.2008 и картите на Navi-то се зареждат от хард диск. Comand-a e APS 50 но незная NTG1, 2 или 3 е? Услугата в сервиза струва 125 лева и става за час. Сега не съжалявам за разхода, защото ползата от ъпгрейда я усещам почти ежеседмично... Сега в сервиза казват, че има нова версия 2011-2012 но още не разполагат с нея.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни