Значи пич,статистиката е от интернет,даже исках да я постна,ама не я намерих,щото беше от преди месец.
Естествено,че говорим за брутни доходи!!!
Просто хората казват-годишна заплата 20хил. евро. Колата струва 30хил...
В Албания,Маседонея,България,Украйна-годишна заплата 2000евро. Колата струва пак 30хил.(поне )
Ако ме разбираш правилно,това е съотношението м/у год.заплата и стойност на нов автомобил...А всеки вече си прави сметка на парите и ги харчи според акъла си,щото хората са казали-"Гъз знае и 2 и 200"!!!
..Ако аз и жена ми взимаме по 2000е. месечно,както сме свикнали да я караме с по 5-600.,ще я купим колата за по-малко от година,..ама понеже нямаме такива доходи(и няма и да имаме)сме си купили кола за 4200лф-(колкото беше моя год. доход преди 10г.) ..а има хора и по 5000 да взимат,пак ходят без пукната пара в джоба и карат 10-15годишни "гълъбарници"
Според тази статистика излиза,че е нормално в една фамилия да се закупи кола на стойност не по-голяма от годишния доход на член от фамилията-така както правят повечето от нас,с тая разлика,че един си купува 10г. кола,друг-20г., а друг-нова ..
...и в крайна сметка всички си придвижваме гъзовете от едно място на друго!
пич, разбери една истина. в германия 90% от хората живеят под наем, средно около 500-1000евро. заплатата средно е около1200евро, като ти останат 400 евро, с тях кое по напред, храна ли кво ли?? откакто марката стана евро, в германия нищо не е същото като преди. преди чичоми работеше в мерцедес на заплата 4000марки, наем 500марки, като стана еврото, наем 500 евро, заплата 2000евро, после 1400евро и се отказа от мерцедес
в българия, 90% от хората имат собствено жилище, заплата 600лв, с които живееш, а не плащаш наем. и кво се оказа накрая??? има малка вероятност да си живееш баровски като немец, само дето тука е малко по криминално, е вярно че в германия, ако си квалифициран с висше вече можеш и от 5000евро нагоре да поченеш в някоя фирма
такаче това което ви го казва хектор е истина, и не му се бъркайте от къде имал пари за АМГ, тва си е негова работа, може бабаму да ги е дала