Mercedes vs BMW
Започната от VladoBENZ, 20 авг 2007 - 17:22:55
35 мнения по тази тема
Публикувано 25 август 2007 - 18:10
Абе да бе момчета, първо става въпрос за старичка 80-ка, яйце, не В4...и второ, момчетата които ми го казват тва...и то вече не еднократно, даже след като ги возих до софия и обратно с 124-ката...аудито било по-стабилно, по-комфортно, през напречни неравности минавало супер...баааа, не чух нищо хубаво за колата си...еййй, не знам на вас дали ви се е случвало, ама на мен взе да ми писва Аз нищо лошо не казвам за на никой колата...те повечето има нема кат се изцепат неква глупост...иначе в началото като я взех...аууу как добре вози...ама като видяха че и мен си ме кефи...давай да мачкат...
А между другото, мин. седмица се качвам аз във въпросното ауди да направя кръгче...бааа, хора, то първо няма серво, седалките му овиснали до пода....и минах през едни дупки...без майтап все едно съм с москвич алеко
А между другото, мин. седмица се качвам аз във въпросното ауди да направя кръгче...бааа, хора, то първо няма серво, седалките му овиснали до пода....и минах през едни дупки...без майтап все едно съм с москвич алеко
Публикувано 25 август 2007 - 21:06
Едно е да караш , друго е да се возиш !!!!!!!!!!!
Публикувано 25 август 2007 - 21:08
Владо,не им се вързвай,остави ги да си мислят каквото искат за 124-та.Важното е на теб колата да ти доставя удоволствиеАбе да бе момчета, първо става въпрос за старичка 80-ка, яйце, не В4...и второ, момчетата които ми го казват тва...и то вече не еднократно, даже след като ги возих до софия и обратно с 124-ката...аудито било по-стабилно, по-комфортно, през напречни неравности минавало супер...баааа, не чух нищо хубаво за колата си...еййй, не знам на вас дали ви се е случвало, ама на мен взе да ми писва Аз нищо лошо не казвам за на никой колата...те повечето има нема кат се изцепат неква глупост...иначе в началото като я взех...аууу как добре вози...ама като видяха че и мен си ме кефи...давай да мачкат...
А между другото, мин. седмица се качвам аз във въпросното ауди да направя кръгче...бааа, хора, то първо няма серво, седалките му увиснали до пода....и минах през едни дупки...без майтап все едно съм с москвич алеко
Публикувано 25 август 2007 - 21:25
Случвали са ми се подобни бъзици.
Купихме си вкъщи Ланча Капа за 9к лв (скъпо) ама здраве да е. И после всичките колеги от университета- уу как се прееба, еди коя си ланча 2 пъти по евтина от твоята и по-хубава, уу преба се, твойта 9 бона и еди къде си ожулена или препръсквана.
Хубаво. Един друг колега също си зема съшия модел Ланча. За 5,5к и почна- маншон, полуос, втори маншон, аларма, музика, това , онова и тя неговата стъпи на 10к. Е тогава млъкнаха.
Купихме си вкъщи Ланча Капа за 9к лв (скъпо) ама здраве да е. И после всичките колеги от университета- уу как се прееба, еди коя си ланча 2 пъти по евтина от твоята и по-хубава, уу преба се, твойта 9 бона и еди къде си ожулена или препръсквана.
Хубаво. Един друг колега също си зема съшия модел Ланча. За 5,5к и почна- маншон, полуос, втори маншон, аларма, музика, това , онова и тя неговата стъпи на 10к. Е тогава млъкнаха.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 25 август 2007 - 22:18
Абе така е...и то при мен идва момента че сега с мноого малко пари и се оправи всичко...и си е перфектна...само където си играя с настройките и тва ми прави проблеми...предварения, смеси...ама иначе то няма кво да и се прави на моята, ама те...все кусури...няма лошо де...
Публикувано 27 август 2007 - 09:48
ВЛАДКО, ВЛАДКО - Кисело е гроздето
не им се впрягай, няма ли да пораснеш вече (не на дължина де )
то Б4-ката вози по-гадно от мойта старата 190-ка та ти за яйце си се стегнал. Остави ги да си говорят, пък като саберат парички ги виж какво ще си купят
не им се впрягай, няма ли да пораснеш вече (не на дължина де )
то Б4-ката вози по-гадно от мойта старата 190-ка та ти за яйце си се стегнал. Остави ги да си говорят, пък като саберат парички ги виж какво ще си купят
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни