Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Mercedes vs BMW

• Please log in to reply
35 мнения по тази тема

#31 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 25 август 2007 - 18:10

Абе да бе момчета, първо става въпрос за старичка 80-ка, яйце, не В4...и второ, момчетата които ми го казват тва...и то вече не еднократно, даже след като ги возих до софия и обратно с 124-ката...аудито било по-стабилно, по-комфортно, през напречни неравности минавало супер...баааа, не чух нищо хубаво за колата си...еййй, не знам на вас дали ви се е случвало, ама на мен взе да ми писва :) Аз нищо лошо не казвам за на никой колата...те повечето има нема кат се изцепат неква глупост...иначе в началото като я взех...аууу как добре вози...ама като видяха че и мен си ме кефи...давай да мачкат... :(
А между другото, мин. седмица се качвам аз във въпросното ауди да направя кръгче...бааа, хора, то първо няма серво, седалките му овиснали до пода....и минах през едни дупки...без майтап все едно съм с москвич алеко :)
  • 0
Публикувано изображение

#32 mitkofitnes

mitkofitnes

Майстор

• Потребители на форума
  • 1134 Мнения:
  • Град:Благоевград
  • Автомобил:
    CLK230TURBO/LPG

Публикувано 25 август 2007 - 21:06

Едно е да караш , друго е да се возиш !!!!!!!!!!!
  • 0

#33 sky

sky

Майстор

• Потребители на форума
  • 2135 Мнения:
  • Град:София;Казанлък
  • Автомобил:
    190E 2.3

Публикувано 25 август 2007 - 21:08

Абе да бе момчета, първо става въпрос за старичка 80-ка, яйце, не В4...и второ, момчетата които ми го казват тва...и то вече не еднократно, даже след като ги возих до софия и обратно с 124-ката...аудито било по-стабилно, по-комфортно, през напречни неравности минавало супер...баааа, не чух нищо хубаво за колата си...еййй, не знам на вас дали ви се е случвало, ама на мен взе да ми писва :) Аз нищо лошо не казвам за на никой колата...те повечето има нема кат се изцепат неква глупост...иначе в началото като я взех...аууу как добре вози...ама като видяха че и мен си ме кефи...давай да мачкат... :(
А между другото, мин. седмица се качвам аз във въпросното ауди да направя кръгче...бааа, хора, то първо няма серво, седалките му увиснали до пода....и минах през едни дупки...без майтап все едно съм с москвич алеко :)

Владо,не им се вързвай,остави ги да си мислят каквото искат за 124-та.Важното е на теб колата да ти доставя удоволствие ;)
  • 0
Публикувано изображение

#34 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 25 август 2007 - 21:25

Случвали са ми се подобни бъзици.
Купихме си вкъщи Ланча Капа за 9к лв (скъпо) ама здраве да е. И после всичките колеги от университета- уу как се прееба, еди коя си ланча 2 пъти по евтина от твоята и по-хубава, уу преба се, твойта 9 бона и еди къде си ожулена или препръсквана.
Хубаво. Един друг колега също си зема съшия модел Ланча. За 5,5к и почна- маншон, полуос, втори маншон, аларма, музика, това , онова и тя неговата стъпи на 10к. Е тогава млъкнаха.
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#35 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 25 август 2007 - 22:18

Абе така е...и то при мен идва момента че сега с мноого малко пари и се оправи всичко...и си е перфектна...само където си играя с настройките и тва ми прави проблеми...предварения, смеси...ама иначе то няма кво да и се прави на моята, ама те...все кусури...няма лошо де...
  • 0
Публикувано изображение

#36 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 август 2007 - 09:48

ВЛАДКО, ВЛАДКО - Кисело е гроздето :D
не им се впрягай, няма ли да пораснеш вече (не на дължина де ;) )

то Б4-ката вози по-гадно от мойта старата 190-ка та ти за яйце си се стегнал. Остави ги да си говорят, пък като саберат парички ги виж какво ще си купят
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни