Хубавото е, че точно такива мачове им позваляват да се научат да играят добре, защото "А" ПФГ е просто една пародия на шампионат. За сега се справят добре с учебния материал.Браво за старанието,но има какво да учат,и то много
Левски или ЦСКА сте!?А сега да видим!
Започната от neichev, 29 мар 2006 - 19:26:32
23 мнения по тази тема
Публикувано 30 март 2006 - 23:05
#17 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 31 март 2006 - 09:38
Д аи аз не мога да разбера ,какво им харесва в това 20говеда да тичат по една топка ,но като играем между форумите съм там,не че ме влече ,ами просто заради марката!
Аз съм ходил един път през живота си на мач . Бях на 6 години и ме беше завела баба ми.
Това ми е първото и последно посещение на стадион и гледане на футболен мач.
Просто не ми харесва
Публикувано 31 март 2006 - 10:22
Да ви кажа на мен ми хареса как свири садията (не ми хареса картона за Бардон)защото 1-вия картон си го заслужи ама 2-рия ништо нямаше симулация ама иди обеснявай но според мен ако Бардон играеше мача нямаше да има такъв край!!! :bigwink:
Но все пак евала на момчетата до тук не се стига как да е!!! :bowdown:
Но все пак евала на момчетата до тук не се стига как да е!!! :bowdown:
Mercedes-Benz W201
Публикувано 31 март 2006 - 12:54
браво на момчетата до 75 мин не се разбираше че са с човек по малко ама не им стигнаха сили ,но и тва е много което направиха,а за съдиата .....................алекс слагай червена точка
а има и още един мач не се знае тва е топка все пак,артмедия как тупна селтик
а има и още един мач не се знае тва е топка все пак,артмедия как тупна селтик
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 31 март 2006 - 21:55
Ето цитат от един форум:
Червеният картон на Бардон:
за първия жълт мисля няма второ мнение - картон МОЖЕ да се даде за това
в следващата атака същия футболист направи много грубо влизане, едва не контузи съперник. Съдията го предупреди да внимава.
малко по-късно Бардон влезе с бутоните напред... Еми нямаше контакт, но жълт картон се дава и за опасно влизане. Особено след като са те пожалили в предната ситуация и когато си предупреден.
Съдията не е виновен за загубата на Левски. Той свири съвсем нормално!
Имаше доста спорни засади, при които отсъжданията бяха КОРЕКТНИ. Това е доста сериозно постижение, трябва да признаем.
Единствено за спестения картон на немеца (швед?) може да се обвини, но на такъв ранен етап понякога е по-добре за мача да се спести изгонване (същото пожалване имаше и към Бардон, спомнете си!).
Виновни за загубата са самите футболисти, а и треньора - защото бяха пренавити. С това обяснявам и проявата на Седрик, и пропуска на Домовчийски. (Копи нямаше шанс, въпреки че направи всичко правилно.)
И още - последно - Шалке бяха дошли за хикс. Те дори не се напъваха след 1:1.
Червеният картон на Бардон:
за първия жълт мисля няма второ мнение - картон МОЖЕ да се даде за това
в следващата атака същия футболист направи много грубо влизане, едва не контузи съперник. Съдията го предупреди да внимава.
малко по-късно Бардон влезе с бутоните напред... Еми нямаше контакт, но жълт картон се дава и за опасно влизане. Особено след като са те пожалили в предната ситуация и когато си предупреден.
Съдията не е виновен за загубата на Левски. Той свири съвсем нормално!
Имаше доста спорни засади, при които отсъжданията бяха КОРЕКТНИ. Това е доста сериозно постижение, трябва да признаем.
Единствено за спестения картон на немеца (швед?) може да се обвини, но на такъв ранен етап понякога е по-добре за мача да се спести изгонване (същото пожалване имаше и към Бардон, спомнете си!).
Виновни за загубата са самите футболисти, а и треньора - защото бяха пренавити. С това обяснявам и проявата на Седрик, и пропуска на Домовчийски. (Копи нямаше шанс, въпреки че направи всичко правилно.)
И още - последно - Шалке бяха дошли за хикс. Те дори не се напъваха след 1:1.
Публикувано 31 март 2006 - 22:13
тва го е писал някой чорбар, те завиждат яко за успехите в европа
MY FACEBOOK
Публикувано 02 април 2006 - 18:58
oooooooooooooo yes BABY трябва да са доволни че само с 1;0 паднаха
MY FACEBOOK
Публикувано 03 април 2006 - 14:01
Да ви кажа ЦСКА от доста време не сам ги виждал да играят толкова слабо трябваше поне с 3 4 на 0 да ги бием но 1 на 0 стига те незнам дали и 2ри ще станат тази година!
САМО ЛЕВСКИ!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Mercedes-Benz W201
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни