Левски или ЦСКА сте!?А сега да видим!
Започната от neichev, 29 мар 2006 - 19:26:32
23 мнения по тази тема
Публикувано 29 март 2006 - 19:26
Аз от когато се помня съм за Левски!
А вие?
Утре Левски играе с Шалке 04!!!
Успех на момчетата и дано бият!!!
А вие?
Утре Левски играе с Шалке 04!!!
Успех на момчетата и дано бият!!!
Mercedes-Benz W201
Публикувано 29 март 2006 - 19:48
само левски много ясно
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 29 март 2006 - 19:55
ако говорим за футбол ... проявявам пълна апатия, никак не гледам мачове и не ме и влече.
Иначе преди доста време тренирах спортна стрелба с пистолет в ЦСКА
Иначе преди доста време тренирах спортна стрелба с пистолет в ЦСКА
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 29 март 2006 - 22:42
Абе симпатизирах на ЦСКА още 1960г но от няколко години откакто клубовете станаха собственост на босовете вече не ме интересуват.Те си гледат бизнеса. Ако Божков е искал ЦСКА да върви напред нямаше да продаде най добрите си играчи през зимата . Така ще стане и с Левски сега като отпадне и ще ги разпродадат и пак отново. Едно време в Ловеч имаше отбор в Б група и се казваше Кърпачев и ходехме на мач и викахме за тях защото играчите си бяха ловчалии работеха през седмицата до петък в предприятията и неделя играеха и след мача ги завеждаха на ресторант. Това им беше привилегията.А сега като си представя че утре ще отиде толкова народ да се дере с цяло гърло и на туй отгоре да си плати и солено билетче не го възприемам.Вижте само какви коли карат футболистите и с какви пари разполагат и на колко са години а ние опъваме каиша да има за тях.Като мислят че играят за публиката нека входа е свободен без пари и те да играят за без пари и тогава ще си дера и аз гърлото да ги подкрепям.
Публикувано 29 март 2006 - 22:53
ееееееее стига черногледство де г-н коцевТака ще стане и с Левски сега като отпадне
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 29 март 2006 - 23:17
Аз пък съм от Славия, но нито веднъж не съм ходил на техен мач. От тук може да се вади извода колко съм запален. Иначе няколко пъти съм ходил на мачове на националния отбор, но това е друго...
гр. София
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Публикувано 30 март 2006 - 09:40
а кой е чорбарчето да си признава без бой ??
и аз едно време бях много запален (по мачове, в провинцията, разправии с властите и т.н), ама сега даже не ги и гледам по телевизията - вече всичко са договорки и театър. Защо Локото би ЦСКА с човек по-малко????
Отговор: Защото коефициента беше 10:1 B) айде сега сещайте се
и аз едно време бях много запален (по мачове, в провинцията, разправии с властите и т.н), ама сега даже не ги и гледам по телевизията - вече всичко са договорки и театър. Защо Локото би ЦСКА с човек по-малко????
Отговор: Защото коефициента беше 10:1 B) айде сега сещайте се
Публикувано 30 март 2006 - 12:24
Като играя Левски vs ЦСКА сам за червените но на мача Левски Шалке сам за българите!
Публикувано 30 март 2006 - 13:59
Аз съм за ЦСКА, но не съм запалянко, на мачове не ходя и рядко гледам, за разлика от жена ми, която е за Левски.
Публикувано 30 март 2006 - 14:12
а тя по мачове ходи ли ?????Аз съм за ЦСКА, но не съм запалянко, на мачове не ходя и рядко гледам, за разлика от жена ми, която е за Левски.
Публикувано 30 март 2006 - 20:00
По принцип ако трябва да съм за някой съм за ЦСКА, но общо взето футболът не ме интересува особено, да не кажа изобщо. Иначе естествено ще съм за Левски срещу Шалке
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 30 март 2006 - 21:35
И след загубата САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ.Браво Българи!!!
Публикувано 30 март 2006 - 21:51
Голям, Велик ЛЕВСКИ! Ех, ако не бяхме с 10души на терена <_< Но най-важното е, че играхме като равен с равен срещу четвъртия в Бундеслигата. Левски загуби, но показа, че е заслужил да играе на 1/4-финал.
Ееех, доживяхме български отбор да играе по този начин. Сега дано и националния заиграе както трябва. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
А Райли (тука ще спестя малко работа на Алекс, ама то е ясно какво имам предвид)...%^&&&*%*%%*&*^!! (тука ако имаше в нашия форум такива иконки щеще да има гилотина и картечница, но ние сме пацифисти.
Уф, под напрежение съм от мача, а темата е за ЦСКА и ЛЕВСКИ, а ми идват едни мисли, които не са за тук :P Айде, дано стане хубав мач.
Ееех, доживяхме български отбор да играе по този начин. Сега дано и националния заиграе както трябва. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
А Райли (тука ще спестя малко работа на Алекс, ама то е ясно какво имам предвид)...%^&&&*%*%%*&*^!! (тука ако имаше в нашия форум такива иконки щеще да има гилотина и картечница, но ние сме пацифисти.
Уф, под напрежение съм от мача, а темата е за ЦСКА и ЛЕВСКИ, а ми идват едни мисли, които не са за тук :P Айде, дано стане хубав мач.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни