Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА C-ClassАвтоджамбази вилнеят!!!

• Please log in to reply
43 мнения по тази тема

#16 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 14 януари 2008 - 15:32

Колеги, някой знае ли колко струва една такава "бронировка" на комутатора?

Да и мен ме интересува живо!!! Като зимах колата ми казаха че в кюстендил ще го направчт за 15 лв та се замислям дали да не се разхода . . .
Някои да знае такъв човек в софия и приблизителна цена?
Както и второ жило за преден капак.
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.
завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]

#17 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 14 януари 2008 - 15:35

Да и мен ме интересува живо!!! Като зимах колата ми казаха че в кюстендил ще го направчт за 15 лв та се замислям дали да не се разхода . . .
Някои да знае такъв човек в софия и приблизителна цена?
Както и второ жило за преден капак.

Има много неща, които могат да се направят, не струва кой знае колко много, но е редно да си го знаеш само ти, тъй като айдуците са се свенали и четат из форума :icon_welldone:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#18 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 14 януари 2008 - 15:41

Има много неща, които могат да се направят, не струва кой знае колко много, но е редно да си го знаеш само ти, тъй като айдуците са се свенали и четат из форума :icon_welldone:

Даи някакви хитрини за 124 на лична моля ? :allhail:
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.
завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]

#19 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 14 януари 2008 - 15:45

Даи някакви хитрини за 124 на лична моля ? :allhail:

Ела на срещата в сряда и ше говорим, или другия вариянт е нали офисите ни са един до друг в крайна сметка можем да се видим на по кафе и да ти покажа едно две нещица :icon_welldone:
  • 0

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#20 кари

кари

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 22 януари 2008 - 14:41

дайте някакъв телефон на въпросния -божидар- да питам колко пари струва това нещо ?
  • 0

#21 bis

bis

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Мнения:
  • Град:ПЛОВДИВ

Публикувано 01 февруари 2008 - 11:56

Искам да добавя, че от достоверни източници знам за увеличаване на тези нагли кражби от колите- нощно време, на тихи улици. Явно се набелязват редовно нощуващи коли на едно место и се действа, като или се чупи шофьорското стъкло и се отваря предния капак от купето и се откача бързо акумулатора, или се демонтира мигача и режат алармата. Крадат се акумулаторите-вече са доста скъпи, така също и електрониката на двигателя- комутатора отпред в ляво на калника и компютъра зад акумулатора- под предното стъкло. Застрашени са доста модели Мерц,не само С класите-180 и 200, а и 124-СЕ купе, както и Джиповете- Джи класа и МЛ, на по-новите им взимат и заводската навигация в комплект с фаровете и мигачите, не знам защо, сигурно са свързани нещо. Няма да ви обяснявам как зверски изродите разбиват арматурното табло, за да вземат вградената навигация.
Спомен от комунизма, който се завръща е и кражбата на гумите ведно с джантите, колите ги качват на тухлички. Масово такива автомобили са без секретни болтове, затова си слагайте, който има, поне ги затруднява. Проблема със С класите за разлика от 190-ките е , че положението на казанчето се различава и водата от чистачките олива електрониката на С-класите, което е тъпо, защото дават накъсо и горят, пък после си пазаруваме от нощния магазин.
Паркирайте на светли места, да си чувате алармата и да си виждате колата, в гараж или на двор, и се ослушвайте. Иначе може да си купите от някъде своята бивша електроника наново. Но проблема е предимно с Мерцедесите,понякога по-рядко с някое БМВ 3- навигация или еърбег от волана, която културно си демонтират :ora: !!!!!!
  • 0

#22 kleemann

kleemann

Напреднал

• Потребители на форума
  • 461 Мнения:
  • Град:sofia
  • Интереси:МОТОKРОС
  • Автомобил:
    W210 ;E230
    W202 ;C200
    W210 ;E220
    W220 :S320
    W124 :200E
    W211 :E320
    W212 :E220

Публикувано 01 февруари 2008 - 12:58

Благодаря за бързите отговори честно казано не очаквах такава реакция.
Оглеждах огледалата и не успях да измисля сериозна защита. Първоначално смятах да изпиля главите на винтчетата че да не се свалят така лесно с отверка но докато ги разглеждах външната обвивката на огледалото ми остана в ръцете. Оказа се че се държело на две ламаринки и се сваля с поглед. ужасно трудно е да спънеш такива изобретателни гадове като джамбазите. Относно защитата на блока кое точно имаш предвид под блока "bibitkata" (извинявам се за въпросите но от скоро имам цедка и не съм съвсем наясно с нещата по нея). В крайна сметка целта е не да ги спреш да го вземат, а да ги накараш да го счупят иначе застрахователите не изплащат нищо.

и да изпилиш главите не става ,защтото те хваштат огледалото и натискат надолу,после на горе и самите болтове прецакват дупките тогава дърпат
и излиза циалото огледало /наблюдавах ги за секунда преди да ги подгоня/штетите бяьа само ляво ,а другото остана на половин искъртено
не го признаха застрахо..... там каквито бяха,не искам да го произнасям ,че мога да по...на
  • 0
KLEEMANN...!!!...МОЛЯ,СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА!!!
Публикувано изображение

#23 Dobri-190

Dobri-190

Чирак

• Потребители на форума
  • 80 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 01 февруари 2008 - 13:11

Това само за Ц класите ли се отнася ? А 190-ките имат ли такива комутатори ? Моля кажете .
  • 0
MB 190E 2.0i 122Hp KLIMA

#24 bis

bis

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Мнения:
  • Град:ПЛОВДИВ

Публикувано 01 февруари 2008 - 21:41

Това само за Ц класите ли се отнася ? А 190-ките имат ли такива комутатори ? Моля кажете .

За 190 до момента нямам инфо да им го взимат, явно няма липса на пазара, има ги вече на моргите. Бяха взели само от по-голямото братче, СЕ 230 Е, 124, купе, както и С180, С200
  • 0

#25 bega4

bega4

Чирак

• Потребители на форума
  • 161 Мнения:
  • Автомобил:
    W211,320cdi, 2003
    черната тупалка
    W221,2012

Публикувано 08 март 2008 - 11:50

за огледала е точно така .не се занимават да развиват болтове. моите бяха изпилени , но не помогна
сега сложих дебели рапидки и изпилих главите. ако започнат да ги къртят сигурно ще ги свалят с вратите.
мислех да сложа болтове с по две гайки отвътре, но не ми се сваляха корите на вратите да не прецакам нещо
еърбеците. но лошото е че нито алармата върши работа нито светлината. на един приятел му ги взеха в центъра на софия
през ранния следобед
  • 0

#26 ivayl0

ivayl0

Чирак

• Потребители на форума
  • 162 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W202 C180,1996г.,122hp,dark blue
    W123 200D,1985г.,65hp,olive green

Публикувано 23 юни 2008 - 14:35

братлета мен ми гепха лявото огледало от под терасата представи си а живея до районното :Д:Д:Д: смятааааййй .... аз за комутатора да ми го бронират ми зеха 30 кинта да го еба и то маи ни6то не напраи кат го гледам ..... ай някои ако хжане някой на място на кражба да звънне ше дойда за 5 мин ако 6те и ж македония да живее :О
  • 0

...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...

#27 dido77

dido77

Чирак

• Потребители на форума
  • 87 Мнения:
  • Град:София/Брюксел

Публикувано 23 юни 2008 - 16:22

братлета мен ми гепха лявото огледало от под терасата представи си а живея до районното :Д:Д:Д: смятааааййй .... аз за комутатора да ми го бронират ми зеха 30 кинта да го еба и то маи ни6то не напраи кат го гледам ..... ай някои ако хжане някой на място на кражба да звънне ше дойда за 5 мин ако 6те и ж македония да живее :О

slap: :slap: Нещо май ти куца правописа.

Много ги гепат тея огледала,намери начин да ги защитиш.
  • 0

#28 vanko

vanko

Напреднал

• Потребители на форума
  • 292 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 23 юни 2008 - 21:42

Има. Като ги обезобразиш, но тогава се губи удоволствието на собственика. Трабва да разрешат да си защитаваме собствеността както можем. А ги дебнах гадовете мръсни една нощ със стоп-патрони на пушката, но не се появиха, а пък предната вечер направиха неуспешен опит да свалят дясното огледало.
  • 0
Всеки нехарактерен шум в колата след време става характерен!
Публикувано изображение

#29 ivayl0

ivayl0

Чирак

• Потребители на форума
  • 162 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W202 C180,1996г.,122hp,dark blue
    W123 200D,1985г.,65hp,olive green

Публикувано 24 юни 2008 - 08:50

съчувствам ти колега дени ги шото щом са те набелязали може да се върнат :О
  • 0

...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...

#30 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 24 юни 2008 - 09:08

съчувствам ти колега дени ги шото щом са те набелязали може да се върнат :О

Публикувано изображение
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни