ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА C-ClassАвтоджамбази вилнеят!!!
Започната от tedpet, 31 юли 2007 - 14:02:31
43 мнения по тази тема
Публикувано 31 юли 2007 - 14:02
Обръщам се към всички притежатели на C-Class W202 - Демек по-старичките...
Тази нощ станах жертва на опит да бъде разкостен нещастния ми автомобил!
Вече не ги спира нито застраховка, нито аларми, нито нищо.....
Успях да ги хвана на време та не успяха, но целта е ЕЛЕКТРОННИЯ КОМУТАТОР НА ЗАПАЛВАНЕТО!
В момента се крадат на поразия, защото се сваля с поглед и струва 1400 ЕВРО....
Намира се под казанчето за водата на чистачките.
Най-лошото е, че застрахователите не изплащат цели откраднати части - можело да си
си ги свалил ти сам.... Така че всички да внимават много!
Същия случай е примерно с огледалата на новата Е-Класа - свалят се с 3 рапидки и струват 1300 лева...
След безсънна нощ и консултации с разни хора сутринта ми разясниха единственото решение, а именно
бронира се въпросния блок с метални скоби, сменят се винтове, болтове и т.н. така че да стане
почти невъзможно свалянето на електронното запалване. Повечето се отказвали като видят, че е
подсилена защитата, но ако някой кретен все пак продължи да упорства целта е да се счупи блока
за да го изплатят ши****те застрахователи!!!
Мен ми препоръчаха монтьора Божидар - Намира се във вътрешния двор на Студенстка поликлиника
в Студентски град - в момента съм оставил колата при него да я "бронира"....
Ако някой се интересува, ще дам координати - да ми прати ЛС.
АМАН ОТ БАНДИТИ !!!
W202 C200
Бензин, Автоматик
Бензин, Автоматик
Публикувано 31 юли 2007 - 14:13
да им изсъхнат ръцете и други работи, всичко да им изсъхне мамка им мръсна, да не смееш да си оставиш колата на улицата - май не се сещам модели дето да не са им намерили нещо, което да не се краде, то не бяха лайсни, огледала, стъкла... няма оправия докато не въведат и за най-елементарната кражба 10г. затвор и бърза процедура в съда
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 31 юли 2007 - 17:07
Успях да ги хвана на време та не успяха,
Същия случай е примерно с огледалата на новата Е-Класа - свалят се с 3 рапидки и струват 1300 лева...
Абе дай ги насам ако са ти още у мазето!!! Как си ги хванал и си траеш, искам 1 да изкормя като риба
Ако си мислиш, че твоите огледала са много защитени.... бегай при твоя майстор да ги маже с поксипол или да разпробие "звездата" на рапидките
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 01 август 2007 - 08:48
Абе дай ги насам ако са ти още у мазето!!! Как си ги хванал и си траеш, искам 1 да изкормя като риба
Ако си мислиш, че твоите огледала са много защитени.... бегай при твоя майстор да ги маже с поксипол или да разпробие "звездата" на рапидките
Абе аз ако ги бях хванал преди да се чупят нямаше да има какво да изкормяш - щяха да са разчленени копелетата...
Ама се чупиха като видяха, че излязох на балкона - аз тяхната мамица.
W202 C200
Бензин, Автоматик
Бензин, Автоматик
Публикувано 02 август 2007 - 12:00
Абе аз ако ги бях хванал преди да се чупят нямаше да има какво да изкормяш - щяха да са разчленени копелетата...
Ама се чупиха като видяха, че излязох на балкона - аз тяхната мамица.
Ето го решението: http://www.sotisbg.com/air_gamo.htm
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 02 август 2007 - 21:50
Мда .. днеска с един майстор си говорехме и ми разправяше,как навремето на W201 им крадяли бензиновите помпи... ..яко били пропищяли хората... а бе... България братче...
Публикувано 18 декември 2007 - 10:19
Искам да попитам понеже и моята е същата цедка ц200 само че е дизел има ли такива комутатори при дизела или това се отнася само за бензинките и дали някой знае какво краднат най често от C200 CDI 99-та година, къде, как и кой би могъл да го (подсили) така, че да им отнеме повече време да го свият. ще съм много благодарен на всеки който даде съвет по този въпрос.
bgJokes.com. Голямо разнообразие от Вицове, Картички, интересни и любопитни Новини ,Истории и Факти, весели и забавни Видео клипчета и Анимации.
Публикувано 18 декември 2007 - 10:24
като си купите А класа няма да имате такива проблеми!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 декември 2007 - 11:08
Недей така,че туко виж и на А класата са иммислили свалянето на скъп детайл.като си купите А класа няма да имате такива проблеми!
Знаеш,че в БГ всичко се краде,ако се изакаш на улицата и л@+=:то ще откраднат
Публикувано 18 декември 2007 - 11:21
Искам да попитам понеже и моята е същата цедка ц200 само че е дизел има ли такива комутатори при дизела или това се отнася само за бензинките и дали някой знае какво краднат най често от C200 CDI 99-та година, къде, как и кой би могъл да го (подсили) така, че да им отнеме повече време да го свият. ще съм много благодарен на всеки който даде съвет по този въпрос.
Не, дизелите го нямат този проблем....
Даже едно решение на проблема е да си сложиж отзад модел на дизел, което обаче не успява да заблуди опитните джамбази....
W202 C200
Бензин, Автоматик
Бензин, Автоматик
Публикувано 18 декември 2007 - 11:44
Освен да затрудниш свалянето на блока си мисля, че е добре и да се затрудни достъпа до него,
демек да направиш трудно отварянето на капака (ако го направиш невъзможно за крадеца още по добре)
в тази връзка се монтират едни допълнителни жила за второ заключване на капака.
Иначе мамка им и скакалци всичко оглозгват, че и бързо бегат......
демек да направиш трудно отварянето на капака (ако го направиш невъзможно за крадеца още по добре)
в тази връзка се монтират едни допълнителни жила за второ заключване на капака.
Иначе мамка им и скакалци всичко оглозгват, че и бързо бегат......
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 18 декември 2007 - 12:13
С въздухарки нищо не правиш. По-добре една от тези: цък тукЕто го решението: http://www.sotisbg.com/air_gamo.htm
А май най-добре е СВД или ТИГР-308 и "глей ко стаа"...
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 18 декември 2007 - 15:39
Благодаря за бързите отговори честно казано не очаквах такава реакция.
Оглеждах огледалата и не успях да измисля сериозна защита. Първоначално смятах да изпиля главите на винтчетата че да не се свалят така лесно с отверка но докато ги разглеждах външната обвивката на огледалото ми остана в ръцете. Оказа се че се държело на две ламаринки и се сваля с поглед. ужасно трудно е да спънеш такива изобретателни гадове като джамбазите. Относно защитата на блока кое точно имаш предвид под блока "bibitkata" (извинявам се за въпросите но от скоро имам цедка и не съм съвсем наясно с нещата по нея). В крайна сметка целта е не да ги спреш да го вземат, а да ги накараш да го счупят иначе застрахователите не изплащат нищо.
Оглеждах огледалата и не успях да измисля сериозна защита. Първоначално смятах да изпиля главите на винтчетата че да не се свалят така лесно с отверка но докато ги разглеждах външната обвивката на огледалото ми остана в ръцете. Оказа се че се държело на две ламаринки и се сваля с поглед. ужасно трудно е да спънеш такива изобретателни гадове като джамбазите. Относно защитата на блока кое точно имаш предвид под блока "bibitkata" (извинявам се за въпросите но от скоро имам цедка и не съм съвсем наясно с нещата по нея). В крайна сметка целта е не да ги спреш да го вземат, а да ги накараш да го счупят иначе застрахователите не изплащат нищо.
bgJokes.com. Голямо разнообразие от Вицове, Картички, интересни и любопитни Новини ,Истории и Факти, весели и забавни Видео клипчета и Анимации.
Публикувано 21 декември 2007 - 22:58
Колеги, някой знае ли колко струва една такава "бронировка" на комутатора?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни