ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА C-ClassАвтоджамбази вилнеят!!!
Започната от tedpet, 31 юли 2007 - 14:02:31
43 мнения по тази тема
Публикувано 24 юни 2008 - 22:30
Пролетта със свако ми .. ... на село ... електрожена .. 5мм профил на кръст .... тва ти е играта ...
Публикувано 26 юни 2008 - 14:16
ем имоя е така само 4е маи 7 мм .... заздан е яко и заварен и нитожан брат
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 27 юни 2008 - 12:27
Объркал си линка малко.Вижте на какво попаднах в Мобиле...
Цък тука и оттам на резервни части - комутатори... Хората изпълняват поръчки и са достратъчно нагли да си го кажат...
No COMMENT!!!!
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 27 юни 2008 - 13:59
НА W203CL 2001г. нещо барат ли?
И си вземете без да са ви нужни документи от полицията по един АРБАЛЕТ-ем тихо,ем и много лошо....
за тези които не им се дават парички--
а за другите---------- http://www.oragie.net/crossbows.htm
И си вземете без да са ви нужни документи от полицията по един АРБАЛЕТ-ем тихо,ем и много лошо....
за тези които не им се дават парички--
а за другите---------- http://www.oragie.net/crossbows.htm
Публикувано 27 юни 2008 - 14:12
Не съм го объркал, а мобилето не ти дава да спасиш линка на самата траничка, която гледаш... Праща те на началната. Затова казвам от главната на автомобили-продава-резервни части-комутатори...
На 203-ките крадат огледалата, колега... На същото място в мобилето ги и продават, отвори да видиш.
И парктрониците, днес видях един прясно обезкостен на Парчевич, грозна картинка. Цялата лайсна отзад и двете отпред.
Абе разгледай въпросната рубрика продава и ще ти стане ясно какво се краде...
Егати държавата...
На 203-ките крадат огледалата, колега... На същото място в мобилето ги и продават, отвори да видиш.
И парктрониците, днес видях един прясно обезкостен на Парчевич, грозна картинка. Цялата лайсна отзад и двете отпред.
Абе разгледай въпросната рубрика продава и ще ти стане ясно какво се краде...
Егати държавата...
Публикувано 21 юли 2008 - 12:07
Ето тук можете да видите обявите за резервни части в mobile.bg:
http://www.mobile.bg...u=2&leftmenu=13
Има 12 обяви за комутатори за Mercedes...
Най-отгоре има обява на някаква Пернишка бригада джамбази, които са направо за разстрел. Посочени са телефони за връзка...
http://www.mobile.bg...u=2&leftmenu=13
Има 12 обяви за комутатори за Mercedes...
Най-отгоре има обява на някаква Пернишка бригада джамбази, които са направо за разстрел. Посочени са телефони за връзка...
Публикувано 21 юли 2008 - 12:31
аз тяхната м........ пернишка....приемал поръчки за всякакви модели мерцедес .... това ако го хжана човек не става повече от него :О
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 22 юли 2008 - 08:35
Няма ли някой връзки в полицията?Ако се пусне някаква жалба от името на клуба.
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 22 юли 2008 - 09:40
Така е. трябва жалба, но за да е сериозно, следва да се помисли как може ОБОСНОВАНО да се опита да се докаже, че именно тези комутатори са онези комутатори, за да пуснат дознание полицаите и да идат да проверят. Но дори да се направи, зъм песимист, в най-лошия случай, ще си платят апашите и ще прекратят дознанието. Не помните ли, че в Пернишко ако трябва да се свърши работа пращат софийски ченгета, иначе са братовчеди местните и всичко е под контрол... А ако някой се преработи ще му се случи случка....
Булгаристан...
То за това сме на това дередже.
Булгаристан...
То за това сме на това дередже.
Публикувано 22 юли 2008 - 12:50
брат на куките им е през к*ра за нашите проблеми да ти кажа .... да ти разкажа ли кво ми сле случи ... като бяха затвовили шипченски брат да оправят трамвая .... и жблизам аз от универсиада ж забраненото понеже сичко е разкопано и ускаха само живеещите там ... и влизам аз викам тук аживея ве ... тои е ко ме лъжиш ве личната ти карта е с варненска регистрация а аз живея баш до районното .... викам ела ше ва почерпа кафе оня ми вика стига си ма прал на маймуна ще ти напиша акт !!!! и викам звикай от районното шефа че доиде тои поне беше разбран човек :О и кви ли не абсурди още .... тъи че ше пуснем жалба аре аз познавам тоя оня ...нп ама нищо няма да стане ... ше ги намерят и на др ден ше ги пуснат ...
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 22 юли 2008 - 20:44
Редактирано от модератор.
Този пост е редактиран от W123: 22 юли 2008 - 21:24
Грешен раздел
Публикувано 22 юли 2008 - 21:24
Бате влезни в час ,че ще се появи и кастратор
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 22 юли 2008 - 23:43
за какво говориш аз имах само вапроз
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни