Твойта ако е така добра както казваш / не се и съмнявам / и вдигни цената,това не се намира лесно даже и тук на топло вече.

Публикувано 25 юли 2007 - 03:08
Публикувано 25 юли 2007 - 15:30
Публикувано 25 юли 2007 - 16:24
Верно е убавецмоя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани
Публикувано 25 юли 2007 - 17:21
Верно е убавец
кожата Боби може и поръчка да е слагана.А бе доброто си е добро
Публикувано 25 юли 2007 - 17:51
Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от заводаами доста време загубих докато го намеря. особено последната седмица, всяка вечер до 4 сутринта в мобилето, и този излезе в 12 вечерта, В 6 СУТРИНТА вече беше капариран....
за кожата само едно ще кажа: каквато и да е-всичко е фабрично, и от завода досега нищо не е пипано, камоли претапицирано. ;само заради нея ме е яд да го давам
Публикувано 25 юли 2007 - 21:25
Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от завода
Нема такъв майстор така да го направи
Публикувано 25 юли 2007 - 21:54
МожеМного грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...?
Публикувано 26 юли 2007 - 10:06
аз гарантирам и за двата-видех ги с очичките сиеееее ееееее ЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ ааааааабе вие направо отказахте всички кандидат копувачи...
че и изкарахте 124 най-трошливата кола на света... значи аз да смятам че комбито коеот си взех е най-добрата сделка която съм сключвал??? всичко от което изброихте--ами как да ви кажа, всичко му е наред и няма нито едно от изброените да е в списъка за ремонт
имам 3 проблема-3 детайла за пребоядисване, леко потропване отзад и гърне за смяна...ВЪРХА
сега се почувствах все едно съм уцелил джакпота: всичко и работи: и климатика, и ел. стъкла и ел.огледала и фарофете, и вакуумите, и централно,и подгряване на седалки, и вентилации, и обтегачи и ролки ОК, и мотора е СУПЕР, а за автоматик и блокаж да не споменавам--работят като часовници, боя лъскава, че и черна,че и металик, че и утива амаааа, седалки-перфектни няма даже протрито по ЧЕРНАТА ЕСТЕСТВЕНА КОЖА, предница-като закована... лошото е че още малко ще и се порадвам(едно море да направя) и след това ще я видите в раздел ПРОДАВАно няма как-това е бизнес а там няма място за чувства
и няма да го дам за 12000, а за 7900лв
сложил съм си 600лв печалба, смятайте за колко съм го купил от Германия, ОТ ПЪРВИ СОБСТВЕНИК !имам копие от брифа за доказателство
и един 250 турбо си взех--пак изряден като горния, но е каран от жена и има МНОГО драскотини отвън, и с него ще се разделя за нормална цена
Публикувано 26 юли 2007 - 12:40
Публикувано 26 юли 2007 - 13:18
Публикувано 26 юли 2007 - 19:22
Що се мъчиш с поръчки-щях да се опитам да намеря за пурата..ама нищо де-надявам се да стане.Иначе за мерковците сериозно-може би ще измисля нещо-един колега иска комби ,а и ако успея моята да я дам -ще се повозя малко в комби и аз-все пак сега е рибарски сезонздрасти SAMURAIJACK
как си?? още не ти бях писал за надувалката, понеже има разминаване в буксите, НО аз поръчах същата букса в Балкан стар и сега я чакам с нетърпение, и ЦЕЛИЯ ФОРУМ ще разбере че седалките ми отново се надуват
. Да припомня на колегите че SAMURAIJACK ми обеща като се върне в българия да ми подари регулатор за надуването, и то в една тема във форума. и човека е много точен, и всичко стана както беше рекъл. ако сега заработи към новата букса---пак ще черпиме
![]()
а за 230ката, ако те кефи заповядай да я разгледаш по обстойно, клиент за твойта ше търсиме !!
Публикувано 27 юли 2007 - 21:45
Публикувано 27 юли 2007 - 21:56
Много грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...?
Публикувано 28 юли 2007 - 00:15
Публикувано 30 юли 2007 - 14:46
Толкова светли фарове рядко се срещат,баси мамата,къде ги намирате тия коли не ми е ясно.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни