Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

124-питане,и надявам се консултация от ваша страна

• Please log in to reply
39 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 25 юли 2007 - 03:08

Е кофти е прозвучало само,аз ако сам се нахендрил с това да съм го продал веднага.Просто си имат някои проблеми които трябва да се прегледат преди купуването на такава кола,че са цифра за ремонт.Намериш ли я здрава обаче,гледана и без сериозни забележки си заслужава всеки лев.Мойта я видях като я прехвърляхме,даже не я карах преди да я платя,но я взех на доста добра цена и километри,климатика бачкаше,тест за изгорели газове,окачването сменено / и то при моя майстор / и само люка не се отваряше същото го бяха мазали с нещо и беше залепнал за уплътнението,един резец и малко смазване и работи трета година вече.Номера е,че рядко се намират на добра цена и още по-рядко са добри коли,вземи я без климатик,без автопилот,без люк или със строшени скорости и гледай ко стаа,половината кола отива за ремонти.

Твойта ако е така добра както казваш / не се и съмнявам / и вдигни цената,това не се намира лесно даже и тук на топло вече. :icon_coolgrin:
  • 0
.

#17 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 25 юли 2007 - 15:30

ами момчета-смаи преценете каква да е цената.:) w140 я снима, аз бях забравил за снимките, и има специални поздрави от мен, а също и днес ще почерпя за хубавите снимки ;) ето ги: Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

моя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани

даже съм сколонен да смъкна малко от тези 7900лв, ако някой я кешира преди да замина на море на 3ти август, че по ми се ходи с пурата:D :D
  • 0

#18 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 25 юли 2007 - 16:24

моя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани

Верно е убавец :bigemo_harabe_net-110: кожата Боби може и поръчка да е слагана.А бе доброто си е добро :4036:
  • 0

#19 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 260SE 1988

Публикувано 25 юли 2007 - 17:21

Верно е убавец :bigemo_harabe_net-110: кожата Боби може и поръчка да е слагана.А бе доброто си е добро :4036:

ами доста време загубих докато го намеря. особено последната седмица, всяка вечер до 4 сутринта в мобилето, и този излезе в 12 вечерта, В 6 СУТРИНТА вече беше капариран....
за кожата само едно ще кажа: каквато и да е-всичко е фабрично, и от завода досега нищо не е пипано, камоли претапицирано. ;:D само заради нея ме е яд да го давам
  • 0

#20 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 25 юли 2007 - 17:51

ами доста време загубих докато го намеря. особено последната седмица, всяка вечер до 4 сутринта в мобилето, и този излезе в 12 вечерта, В 6 СУТРИНТА вече беше капариран....
за кожата само едно ще кажа: каквато и да е-всичко е фабрично, и от завода досега нищо не е пипано, камоли претапицирано. ;:D само заради нея ме е яд да го давам

Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от завода :friends: Нема такъв майстор така да го направи :flagMB new:
  • 0

#21 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 25 юли 2007 - 21:25

Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от завода :friends: Нема такъв майстор така да го направи :flagMB new:

Много грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...? ;)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#22 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 25 юли 2007 - 21:54

Много грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...? ;)

Може :beer:
  • 0

#23 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 юли 2007 - 10:06

еееее ееееее ЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ ааааааабе вие направо отказахте всички кандидат копувачи... ;) че и изкарахте 124 най-трошливата кола на света... значи аз да смятам че комбито коеот си взех е най-добрата сделка която съм сключвал??? всичко от което изброихте--ами как да ви кажа, всичко му е наред и няма нито едно от изброените да е в списъка за ремонт :D имам 3 проблема-3 детайла за пребоядисване, леко потропване отзад и гърне за смяна...ВЪРХА :)
сега се почувствах все едно съм уцелил джакпота: всичко и работи: и климатика, и ел. стъкла и ел.огледала и фарофете, и вакуумите, и централно,и подгряване на седалки, и вентилации, и обтегачи и ролки ОК, и мотора е СУПЕР, а за автоматик и блокаж да не споменавам--работят като часовници, боя лъскава, че и черна,че и металик, че и утива амаааа, седалки-перфектни няма даже протрито по ЧЕРНАТА ЕСТЕСТВЕНА КОЖА, предница-като закована... лошото е че още малко ще и се порадвам(едно море да направя) и след това ще я видите в раздел ПРОДАВА :( но няма как-това е бизнес а там няма място за чувства :( и няма да го дам за 12000, а за 7900лв ;) сложил съм си 600лв печалба, смятайте за колко съм го купил от Германия, ОТ ПЪРВИ СОБСТВЕНИК !имам копие от брифа за доказателство
и един 250 турбо си взех--пак изряден като горния, но е каран от жена и има МНОГО драскотини отвън, и с него ще се разделя за нормална цена

аз гарантирам и за двата-видех ги с очичките си:) :icon_coolgrin: :icon_welldone: -Бояне-така и не каза оная джаджа става ли-ако не да търся тука-нема да оставиме седлаките ненадути я:)
и още нещо=тва комби може и да го уредим-или за мен или за един колега-ама ако е за мен трябва да ми намериш нйякой за 260ката..ама има време ще говорим-весело море:) :flagMB new:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#24 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 260SE 1988

Публикувано 26 юли 2007 - 12:40

здрасти SAMURAIJACK :) как си?? още не ти бях писал за надувалката, понеже има разминаване в буксите, НО аз поръчах същата букса в Балкан стар и сега я чакам с нетърпение, и ЦЕЛИЯ ФОРУМ ще разбере че седалките ми отново се надуват :D . Да припомня на колегите че SAMURAIJACK ми обеща като се върне в българия да ми подари регулатор за надуването, и то в една тема във форума. и човека е много точен, и всичко стана както беше рекъл. ако сега заработи към новата букса---пак ще черпиме :D

а за 230ката, ако те кефи заповядай да я разгледаш по обстойно, клиент за твойта ше търсиме !!
  • 0

#25 jivko_adsl

jivko_adsl

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 26 юли 2007 - 13:18

Здравейте,
Точчно за такъв мецедес говоря,е калса но с квадратните фарове,не тези които а четириочките,за тях питах дали могат да се намерят за около 7000 лв,защото тези по новите са ми по соленички:)
  • 0

#26 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 юли 2007 - 19:22

здрасти SAMURAIJACK :) как си?? още не ти бях писал за надувалката, понеже има разминаване в буксите, НО аз поръчах същата букса в Балкан стар и сега я чакам с нетърпение, и ЦЕЛИЯ ФОРУМ ще разбере че седалките ми отново се надуват :D . Да припомня на колегите че SAMURAIJACK ми обеща като се върне в българия да ми подари регулатор за надуването, и то в една тема във форума. и човека е много точен, и всичко стана както беше рекъл. ако сега заработи към новата букса---пак ще черпиме :D

а за 230ката, ако те кефи заповядай да я разгледаш по обстойно, клиент за твойта ше търсиме !!

Що се мъчиш с поръчки-щях да се опитам да намеря за пурата..ама нищо де-надявам се да стане.Иначе за мерковците сериозно-може би ще измисля нещо-един колега иска комби ,а и ако успея моята да я дам -ще се повозя малко в комби и аз-все пак сега е рибарски сезон:)нбо наистина са ти хубави колите
Поздрави и успехи-и следващия път черпя аз:) :beer: :flagMB new:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#27 Mad_Bastard

Mad_Bastard

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Казват че няма нищо вечно на тоя свят ето че вече има и това е Мерцедес Е300D
  • Автомобил:
    W168 170 CDI, W124 200E, E124 300D, 410D

Публикувано 27 юли 2007 - 21:45

За мойта колица обикалях 3 седмици докато си я намеря бях се спрял на BMW 525TDS ама ме срязаха казаха че пукат глави и това за какво защото не си били доизмислили водната помпа която се сменяла като консуматив :):):) и си викам няма да дам повече от 6000лв маск за 124 200Е или 250 20V но като я видях горе на качена на едно било в Горубляне на 73000км нова,още от запалката и не беше палена цигара бахти колата няма другата таква.До сега по нея съм сменил КАБЕЛИ 240лв маслата задължително утре ще си взема предното каре че все пак жена я е карала тая кола и то 42набор /поне така пише по документи/и само газ до тука вече Плаче и за гуми много ми бяга задницата.А сравнение с другата ми Е124 300 на 220000км мойта изглежда като чисто нова на места вече и е тръгнала ръждата/все пак е от Австрия Без КЛИМАТИК ЧЕРЕН МЕТАЛИК(вътре е чудесно в жеите/и до сега по нея съм смени предни дискове,свещите без 6та несикаха да я късат :)маркучетата на нафтата гребена на лявото Ел стъкло 200лв ремъка още не съм го барал вакуум помпата ми тракаше хоп и 500лв на зад имам за сега да и оправям само задница щанги и тоя лагер дето вие.Сметката на бензиновата до тука е купих я за 8000лв до тук 10000 продавам я за 9000 а на 300та 12800 до толкова я спазарихме и до тука ми е скочила на 15-16000 и само пазаруване от ИВай ДЖЕТ.Та който иска да кара Мерцедес мога да му кажа само едно пазарувайте оргинални части и си гледайте колата по хубава от Жената!!

http://i.mobile.bg/p...2...&f1=details
  • 0

#28 disem

disem

Чирак

• Потребители на форума
  • 117 Мнения:

Публикувано 27 юли 2007 - 21:56

Дай някакви координати на тоя майстор!
  • 0

#29 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 28 юли 2007 - 00:15

Толкова светли фарове рядко се срещат,баси мамата,къде ги намирате тия коли не ми е ясно.
  • 0
.

#30 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 30 юли 2007 - 14:46

Толкова светли фарове рядко се срещат,баси мамата,къде ги намирате тия коли не ми е ясно.

Е ти пък -в Бг са ни готините коли . То ти е ясно 4е няма как да съди6 някои 4е те е излъгал и съответно вси4ко се маскира преди продажбата.

ПС.
- не визирам конкретен слу4аи - просто разсъждения в обстия слу4аи.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни