124-питане,и надявам се консултация от ваша страна
Started by jivko_adsl, 23 Jul 2007 - 13:47:00
39 replies to this topic
Posted 25 July 2007 - 03:08
Е кофти е прозвучало само,аз ако сам се нахендрил с това да съм го продал веднага.Просто си имат някои проблеми които трябва да се прегледат преди купуването на такава кола,че са цифра за ремонт.Намериш ли я здрава обаче,гледана и без сериозни забележки си заслужава всеки лев.Мойта я видях като я прехвърляхме,даже не я карах преди да я платя,но я взех на доста добра цена и километри,климатика бачкаше,тест за изгорели газове,окачването сменено / и то при моя майстор / и само люка не се отваряше същото го бяха мазали с нещо и беше залепнал за уплътнението,един резец и малко смазване и работи трета година вече.Номера е,че рядко се намират на добра цена и още по-рядко са добри коли,вземи я без климатик,без автопилот,без люк или със строшени скорости и гледай ко стаа,половината кола отива за ремонти.
Твойта ако е така добра както казваш / не се и съмнявам / и вдигни цената,това не се намира лесно даже и тук на топло вече.
Твойта ако е така добра както казваш / не се и съмнявам / и вдигни цената,това не се намира лесно даже и тук на топло вече.
.
Posted 25 July 2007 - 15:30
ами момчета-смаи преценете каква да е цената. w140 я снима, аз бях забравил за снимките, и има специални поздрави от мен, а също и днес ще почерпя за хубавите снимки ето ги:
моя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани
даже съм сколонен да смъкна малко от тези 7900лв, ако някой я кешира преди да замина на море на 3ти август, че по ми се ходи с пурата
моя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани
даже съм сколонен да смъкна малко от тези 7900лв, ако някой я кешира преди да замина на море на 3ти август, че по ми се ходи с пурата
Posted 25 July 2007 - 16:24
Верно е убавец кожата Боби може и поръчка да е слагана.А бе доброто си е добромоя милост се радва най-много на външната визия и кожения салон. досега не бях виждал комби с такава кожа, мислех че го има само в топ версии на седани
Posted 25 July 2007 - 17:21
Верно е убавец кожата Боби може и поръчка да е слагана.А бе доброто си е добро
ами доста време загубих докато го намеря. особено последната седмица, всяка вечер до 4 сутринта в мобилето, и този излезе в 12 вечерта, В 6 СУТРИНТА вече беше капариран....
за кожата само едно ще кажа: каквато и да е-всичко е фабрично, и от завода досега нищо не е пипано, камоли претапицирано. ; само заради нея ме е яд да го давам
Posted 25 July 2007 - 17:51
Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от завода Нема такъв майстор така да го направиами доста време загубих докато го намеря. особено последната седмица, всяка вечер до 4 сутринта в мобилето, и този излезе в 12 вечерта, В 6 СУТРИНТА вече беше капариран....
за кожата само едно ще кажа: каквато и да е-всичко е фабрично, и от завода досега нищо не е пипано, камоли претапицирано. ; само заради нея ме е яд да го давам
Posted 25 July 2007 - 21:25
Имах предвид че може да е поръчана като екстра от първия собственик като нов автомобил точно от завода Нема такъв майстор така да го направи
Много грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...?
Posted 25 July 2007 - 21:54
МожеМного грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...?
Posted 26 July 2007 - 10:06
аз гарантирам и за двата-видех ги с очичките си -Бояне-така и не каза оная джаджа става ли-ако не да търся тука-нема да оставиме седлаките ненадути яеееее ееееее ЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕ ааааааабе вие направо отказахте всички кандидат копувачи... че и изкарахте 124 най-трошливата кола на света... значи аз да смятам че комбито коеот си взех е най-добрата сделка която съм сключвал??? всичко от което изброихте--ами как да ви кажа, всичко му е наред и няма нито едно от изброените да е в списъка за ремонт имам 3 проблема-3 детайла за пребоядисване, леко потропване отзад и гърне за смяна...ВЪРХА
сега се почувствах все едно съм уцелил джакпота: всичко и работи: и климатика, и ел. стъкла и ел.огледала и фарофете, и вакуумите, и централно,и подгряване на седалки, и вентилации, и обтегачи и ролки ОК, и мотора е СУПЕР, а за автоматик и блокаж да не споменавам--работят като часовници, боя лъскава, че и черна,че и металик, че и утива амаааа, седалки-перфектни няма даже протрито по ЧЕРНАТА ЕСТЕСТВЕНА КОЖА, предница-като закована... лошото е че още малко ще и се порадвам(едно море да направя) и след това ще я видите в раздел ПРОДАВА но няма как-това е бизнес а там няма място за чувства и няма да го дам за 12000, а за 7900лв сложил съм си 600лв печалба, смятайте за колко съм го купил от Германия, ОТ ПЪРВИ СОБСТВЕНИК !имам копие от брифа за доказателство
и един 250 турбо си взех--пак изряден като горния, но е каран от жена и има МНОГО драскотини отвън, и с него ще се разделя за нормална цена
и още нещо=тва комби може и да го уредим-или за мен или за един колега-ама ако е за мен трябва да ми намериш нйякой за 260ката..ама има време ще говорим-весело море
Posted 26 July 2007 - 12:40
здрасти SAMURAIJACK как си?? още не ти бях писал за надувалката, понеже има разминаване в буксите, НО аз поръчах същата букса в Балкан стар и сега я чакам с нетърпение, и ЦЕЛИЯ ФОРУМ ще разбере че седалките ми отново се надуват . Да припомня на колегите че SAMURAIJACK ми обеща като се върне в българия да ми подари регулатор за надуването, и то в една тема във форума. и човека е много точен, и всичко стана както беше рекъл. ако сега заработи към новата букса---пак ще черпиме
а за 230ката, ако те кефи заповядай да я разгледаш по обстойно, клиент за твойта ше търсиме !!
а за 230ката, ако те кефи заповядай да я разгледаш по обстойно, клиент за твойта ше търсиме !!
Posted 26 July 2007 - 13:18
Здравейте,
Точчно за такъв мецедес говоря,е калса но с квадратните фарове,не тези които а четириочките,за тях питах дали могат да се намерят за около 7000 лв,защото тези по новите са ми по соленички
Точчно за такъв мецедес говоря,е калса но с квадратните фарове,не тези които а четириочките,за тях питах дали могат да се намерят за около 7000 лв,защото тези по новите са ми по соленички
Posted 26 July 2007 - 19:22
Що се мъчиш с поръчки-щях да се опитам да намеря за пурата..ама нищо де-надявам се да стане.Иначе за мерковците сериозно-може би ще измисля нещо-един колега иска комби ,а и ако успея моята да я дам -ще се повозя малко в комби и аз-все пак сега е рибарски сезоннбо наистина са ти хубави колитездрасти SAMURAIJACK как си?? още не ти бях писал за надувалката, понеже има разминаване в буксите, НО аз поръчах същата букса в Балкан стар и сега я чакам с нетърпение, и ЦЕЛИЯ ФОРУМ ще разбере че седалките ми отново се надуват . Да припомня на колегите че SAMURAIJACK ми обеща като се върне в българия да ми подари регулатор за надуването, и то в една тема във форума. и човека е много точен, и всичко стана както беше рекъл. ако сега заработи към новата букса---пак ще черпиме
Поздрави и успехи-и следващия път черпя аз
Posted 27 July 2007 - 21:45
За мойта колица обикалях 3 седмици докато си я намеря бях се спрял на BMW 525TDS ама ме срязаха казаха че пукат глави и това за какво защото не си били доизмислили водната помпа която се сменяла като консуматив и си викам няма да дам повече от 6000лв маск за 124 200Е или 250 20V но като я видях горе на качена на едно било в Горубляне на 73000км нова,още от запалката и не беше палена цигара бахти колата няма другата таква.До сега по нея съм сменил КАБЕЛИ 240лв маслата задължително утре ще си взема предното каре че все пак жена я е карала тая кола и то 42набор /поне така пише по документи/и само газ до тука вече Плаче и за гуми много ми бяга задницата.А сравнение с другата ми Е124 300 на 220000км мойта изглежда като чисто нова на места вече и е тръгнала ръждата/все пак е от Австрия Без КЛИМАТИК ЧЕРЕН МЕТАЛИК(вътре е чудесно в жеите/и до сега по нея съм смени предни дискове,свещите без 6та несикаха да я късат маркучетата на нафтата гребена на лявото Ел стъкло 200лв ремъка още не съм го барал вакуум помпата ми тракаше хоп и 500лв на зад имам за сега да и оправям само задница щанги и тоя лагер дето вие.Сметката на бензиновата до тука е купих я за 8000лв до тук 10000 продавам я за 9000 а на 300та 12800 до толкова я спазарихме и до тука ми е скочила на 15-16000 и само пазаруване от ИВай ДЖЕТ.Та който иска да кара Мерцедес мога да му кажа само едно пазарувайте оргинални части и си гледайте колата по хубава от Жената!!
http://i.mobile.bg/p...2...&f1=details
http://i.mobile.bg/p...2...&f1=details
Posted 27 July 2007 - 21:56
Много грешиш-познавам такъв майстор,който да направи много по-хубав кожен салон!Като всичко ще е лицев ръчен шев,което в случая го няма-това е майсторлъка!На светла кожа ефекта е убийствен!Не искам да споря с никого и за нищо-само си казвам мнението!В което съм абсолютно убеден!Нали може...?
Дай някакви координати на тоя майстор!
Posted 28 July 2007 - 00:15
Толкова светли фарове рядко се срещат,баси мамата,къде ги намирате тия коли не ми е ясно.
.
Posted 30 July 2007 - 14:46
Толкова светли фарове рядко се срещат,баси мамата,къде ги намирате тия коли не ми е ясно.
Е ти пък -в Бг са ни готините коли . То ти е ясно 4е няма как да съди6 някои 4е те е излъгал и съответно вси4ко се маскира преди продажбата.
ПС.
- не визирам конкретен слу4аи - просто разсъждения в обстия слу4аи.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users