Бягството е присъщо за слабохарактерните.
Довиждане,фенове на марката!на вас и на Клуба-всичко най-хубаво!
Започната от mbenz, 16 юли 2007 - 20:39:08
64 мнения по тази тема
Публикувано 17 юли 2007 - 21:13
Публикувано 17 юли 2007 - 21:49
Пламене!!! Я се вземи на ръце бе човек. Не се излагай ....
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 18 юли 2007 - 00:37
Недей така де, колега, какво ти стана? Ела утре и не за да си ходиш от клуба!
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 18 юли 2007 - 07:40
Ето, Пламене - виж колко хора държат на тебе. Не ни изоставяй.
То верно че на каца мед и една лъжица с екскременти стигат, ама...
Моля те да помислиш пак. Дай си почивка, остави го да "отлежи" и чак тогава решавай.
Не е хубаво под давление на емоциите да се вземат решения.
То верно че на каца мед и една лъжица с екскременти стигат, ама...
Моля те да помислиш пак. Дай си почивка, остави го да "отлежи" и чак тогава решавай.
Не е хубаво под давление на емоциите да се вземат решения.
Публикувано 18 юли 2007 - 07:58
Една много адекватна реакция в случая:
Сполай ти и на добър път! имай успехи и добри дни-повече усмивки и още повече приятели-и никога не забравяй,че да си част от нещо -особенно толкова специално като трите лъча те прави по човек и по малко сив.
на добър час-Благодаря ти
Аз също приех много тежко "раздялата" ни с W123,но в последствие реших,че е грешка да се реагира така.Човек си има глава на раменете и акъл в нея,за да взима решения.Пък и светът не започва и не свършва с МКБ...Светът е малък,камо ли малка България..
Стига сълзи и рев от всички,а вижте човекът как реагира :"Сполай ти и на добър път!"..и толкова!!!
Браво SAMURAI ,браво JACK ,МНОГО АДЕКВАТНО!!!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 18 юли 2007 - 11:49
Най-малко аз трябва да Ви се меша защото никого не познавам лично,Но не искам да чета във форума на МБ такива грозни караници и сръдни,разговаряйте по между си,решете си разногласията ако това не помогне потупайте се малко и като Ви потече малко кръв се опомните,че живота се живее веднъж и трябва да го живеем без хленчене,а по мъжки.Много уважавам mbenz,но браво на ALEXONE точно ,кратко и ясно шефа си е шеф ,ако нещо не Ви харесва в държането му кажете му го в очите ,а не да го коментирате тук във форума.Аз също съм шев на около 70 човека и за да те слушат трябва да те уважават,понякога уважението става и с тоягата.Всеки греши,желателно е да не стане навик.Форума си има правила трябва да се спазват.Правилата ги прави шефа и личния състав и са задължителни за всички,толкова е просто.Когато тръгна форума и клуба на МБ толкова се зарадвах,много Ви се възхищавам момчета ,не разваляйте с толкова труд направено нещо прекрасно.Когато влизам тук се зареждам с положителна енергия ,а сега ми е гадно.Нека да ни е хубаво и приятно тук без такива сцени,сдобрете се МОЛЯ ВИ.
Публикувано 18 юли 2007 - 12:28
Напълно те разбирам Пламене... Тук просто някои хора си правят каквото си искат, без да се обосновават. Защо KoZmo го няма вече, А? Защото задаваше неудобни въпроси към негово величество АLEXONE, без да нарушава правилата и какво стана? ВАН (БАН)! Вече не може да влиза във форума, в който ако не беше той - ПРОСТО НЯМАШЕ ДА ИМА ФОРУМ. Просто за ALEXONE изглежда е по-лесно да цъкне едно копче и да спре всичко, вместо да каже защо така се получава... Сега и аз ще бъда баннат, защото пиша подобно на брат ми, който напусна форума по принуда, но не мисля, че е загубил много, то и без това тук атмосферата стана непоносима! Усещам как един форум загива, а друг се ражда - неопетнен и чист... Предполагам, че това е и моя последен пост в този форум и моля да не бъде трит, тъй като с нищо не нарушава правилата.
Публикувано 18 юли 2007 - 12:33
Усещам как един форум загива, а друг се ражда - неопетнен и чист.
какво искаш да кажеш.
Публикувано 18 юли 2007 - 13:53
.....Защо KoZmo го няма вече, А? Защото задаваше неудобни въпроси към негово величество АLEXONE, без да нарушава правилата и какво стана? ВАН (БАН)! ....
!!!!! Вярно ли е ТОВА !!!!!!
Аз лично не съм забелязал да е нарушавал правила (не държа да съм 100% сигурен), но това си е безобразие.
АЛЕКС - нищо лично, не знам какво и с кой делите но мисля че е време да се каже чиий е този форум:
Ако е твой личен, а не НАШ на Клуба (както чисто бюрократично се и твой) мисля че е време Мерцедес-Бенц Клуб България да има форум на клуба и затова ще те помоля ти като председател да регистрираш един нов домейн с пари от клуба (не твои лични) който да се администрира от УС на клуба както знаем в УС е и настоящия администратор и в който да няма неразбории и разни изявления от сорта "Форума е мой и ще се разпореждам както реша за добре" (цитирам по памет).
и мисля че е време да престане всичко това защото ставаме за смях пред всички
и се излагаме АДСКИ МНОГО.
PS. с уважение КРАНК (май така е модерно напоследък)
Публикувано 18 юли 2007 - 14:27
Кранк батка не мисля, че проблема чий е форума!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 юли 2007 - 16:19
какво искаш да кажеш.
Замисли се...
Вече няколко човека напуснаха този форум защото обстановката тук не е приятна (заключват се теми безпричинно, трябва да има все някой на върха и да дърпа конците, ВАНОВЕ ( БАНОВЕ ) без да има защо и още доста неща...). Още навремето като ALEXONE присвои форума си нареди пешките стил Тодор Живков, и се насади за админ без да има елементарни познания за тази длъжност (затова задържа Ради като втори админ - да го движи), а той самия да си прави каквото си иска без да се допитва до хората които пишат тук.... Разберете в един форум няма мое-твое, всичко е на потребителите и като си Админ не значи, че си хванал господ за шлифера!!! Но, явно някои хора не разбират това и затова форума загива и хората един по един го напускат. Та идеята
наистина ми допада - така ще можем всички да сме заедно, без да има някой нефелник - с извинение да прави каквото си иска! Примерно на мен ми писна да гледам обявата на ALEXONE за Мерцедес 126 (пурата), в раздел продавам като "Важна". Щом е админ - той е "безсмъртен" - над всички и неговата "Важна" обява може да се застоява близо година отгоре защото си мисли, че форума си е негов . Аз и брат ми сме "За" идеята на колегата КРАНК. Вече достатъчно се изложихме пред всички с тия неразбории, време е за нов и чист форум, и ако г-н Михайлов не благоволи да извади от касата на клуба - то аз съм готов да платя и хостинг и домейн. Предлагам да ползваме базата данни от този си форум - но "прочистен" - защото все пак темите и постовете са си ваши, а не на негово величество и ще му кажа чисто и ясно (той сам си го каза):Ако е твой личен, а не НАШ на Клуба (както чисто бюрократично се и твой) мисля че е време Мерцедес-Бенц Клуб България да има форум на клуба и затова ще те помоля ти като председател да регистрираш един нов домейн с пари от клуба (не твои лични) който да се администрира от УС на клуба както знаем в УС е и настоящия администратор и в който да няма неразбории и разни изявления от сорта "Форума е мой и ще се разпореждам както реша за добре" (цитирам по памет).
.ALEXONE (06:53 PM) :
Виж какво стария ти форум си работи а и постовете в него не са твоя собсвеност
С Уважение: Антони Рангелов.
П.С. Ако ALEXONE има нещо против нов форум с базата данни от тук - решението е лесно: Без проблем може да се махне неговия акаунт, както и темите и постовете му. Това важи за всички които не искат темите и постовете им да се местят.
Както сам каза навремето:
ALEXONE (06:40 PM) :
А можеше и нов да направя
KoZmo (06:40 PM) :
можеше...
ALEXONE (06:40 PM) :
Но смятам че така е по-добре за всички
ALEXONE (06:41 PM) :
Така че няма място за сърдене
Публикувано 18 юли 2007 - 17:19
Примерно на мен ми писна да гледам обявата на ALEXONE за Мерцедес 126 (пурата), в раздел продавам като "Важна".
Е що бе...човека си е платил домейна и нека да си определи какво ще е важно и какво не.
Е например една култова която е втората важна тема в раздел КУПУВА
Публикувано 18 юли 2007 - 17:23
mbenz,
Благодаря за отзивчивостта и инфото на лична! Най-вероятно има защо да си тръгваш, освен ако не си полудял внезапно, което ме съмнява
Жалко, аз поне се чувствам губещ от това ТИ решение...
Успех!
ПС: Темата ми заприличва на къртене на миФки с кирка, скоро ще прокърви някой от порцелана дето се е разФърчал, така че се "изнасям" с присвити очи, много се заостриха парчетата дето летят, а и не знам за кво става дума...
Благодаря за отзивчивостта и инфото на лична! Най-вероятно има защо да си тръгваш, освен ако не си полудял внезапно, което ме съмнява
Жалко, аз поне се чувствам губещ от това ТИ решение...
Успех!
ПС: Темата ми заприличва на къртене на миФки с кирка, скоро ще прокърви някой от порцелана дето се е разФърчал, така че се "изнасям" с присвити очи, много се заостриха парчетата дето летят, а и не знам за кво става дума...
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 18 юли 2007 - 17:25
Кранк батка не мисля, че проблема чий е форума!
Не,естествено че не е...според мен проблема е с глобалното затопляне,кризата в близкия изток,изчерпването на петрола и глада в сомалия!Това за собственост на форуми и т.н. си е чисто чепкане на вълна пред компютъра.
Ето го и отговора за какво и КОЙ е виновен.Виновни са ТЕЗИ ХОРА...
Публикувано 18 юли 2007 - 17:43
Защо KoZmo го няма вече, А? ...
ВАН (БАН)! Вече не може да влиза във форума...
Аре още един де хвана експреса...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни