Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Довиждане,фенове на марката!на вас и на Клуба-всичко най-хубаво!

• Please log in to reply
64 мнения по тази тема

#61 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 19 юли 2007 - 23:57

КЛУБЪТ на МБКБ това са около 60 човека,които ги е грижа за организация, дейно и писмено участие и НАЙ-ВЕЧЕ са си платили сума от 40лв, ако щеш и да доказват с това, че наистина са МАНИЯЦИ (макар и да няма почти никаква полза от платеното, най-много някой така да се отнесе с тебе,че да напуснеш) и Пламен беше един от тях!

точно ТОЧНО това ми беше идеята, но БЕНЗБОСС я изказа доста по разбираемо.... ЯДРОТО..
  • 0

#62 gorbi

gorbi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Мнения:
  • Град:Варна/Одесса
  • Интереси:Фотография
  • Автомобил:
    MB124 CE
    AR 166 2,4 jtdm
    Terrano II 2,7 tdi

Публикувано 20 юли 2007 - 00:01

така като гледам скоро ще има същия форум на друг адрес... Да не забравите да пратите на мейла новия адрес, че редовно си чета тук....... ;)
  • 0

#63 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 20 юли 2007 - 12:35

Едно нещо ще ви кажа - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СРЕЩИ ОТ БИТОВ ХАРАКТЕР ИМАТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕДИН ФОРУМ И КОЛКОТО ПО "МАЩАБНИ" СА ТЕ - ТОЛКОВА ВЕРОЯТНОСТТА ОТ РАЗЕДИНЕНИЕ И НЕПОНОСИМОСТ Е ПО-ВИСОКА - КОЕТО ВОДИ ДО РАЗПАД ИЛИ ПОНЕ ДО НАПУСКАНЕ/ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЧЛЕНОВЕ !!!

Чудно ви е защо е така ли?

Ами защото индивидуализма е неотменима част на човешката същност и в своето цяло съдържа НЕГАТИВИ и ПОЗИТИВИ !!!

Под въпрос е кое ще надделее !

Съгласен съм с това за "Ядрото на един Форум" както анализира BENZBOSS - но то не изчерпва всичко - простичката дисекция на форумната общност е много по-сложно нещо - голямо "Италианско Семейство" събрано в стара кооперация с една тоалетна и една баня на етаж, за което да отговаря чистача/модератор , но нямаме договор със собственика на практика - т.е. за колко време ще "живеем" там. Така че винаги можем да бъдем изритани или да изпреварим изритването като отидем "пак под наем" в друга сграда/форум. И какво променя това ???
Нищо !!!
- и така до следващия джангър и приказки и сплетни.

Аз предлагам повече да не се връщаме назад - и когато стане напечно я във форум или на "срещата на маса" да бъдете ДЖЕНЪЛМЕНИ ,а не тъмни балкански субекти с мерцедеси :beer: Наздраве и умната !!!
  • 0

#64 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 20 юли 2007 - 18:25

Едно нещо ще ви кажа - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СРЕЩИ ОТ БИТОВ ХАРАКТЕР ИМАТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕДИН ФОРУМ И КОЛКОТО ПО "МАЩАБНИ" СА ТЕ - ТОЛКОВА ВЕРОЯТНОСТТА ОТ РАЗЕДИНЕНИЕ И НЕПОНОСИМОСТ Е ПО-ВИСОКА - КОЕТО ВОДИ ДО РАЗПАД ИЛИ ПОНЕ ДО НАПУСКАНЕ/ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЧЛЕНОВЕ !!!

Твърдо не съм съгласен с теб - за почти година съм ходил на срещи - около 3 пъти и какво - най-много се противя на нечия некомпетентност и некадърност. Въобще не опират до битови скандали нещата. Хората от форума и клуба просто искат кадърно управление.
  • 0

#65 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 23 юли 2007 - 12:30

съм ходил на срещи - около 3 пъти

Прочети отново това :

Ами защото индивидуализма е неотменима част на човешката същност и в своето цяло съдържа НЕГАТИВИ и ПОЗИТИВИ !!!

3 пъти не стигат , колега - и 33 може да не стигнат понякога, а съчетано с балканската ни бездисциплинираност очертаващата се картинка не се различава съществено.
Не е нужно да си пръв приятел със шефа за да върви работата - все пак аз не съм прочел конкретно какво действие и поведение е запалило тия отрицателни емоции.
Добавям само, че mbenz ми допадна и не искам да напуска.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни