Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Довиждане,фенове на марката!на вас и на Клуба-всичко най-хубаво!

• Please log in to reply
64 мнения по тази тема

#1 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 16 юли 2007 - 20:39

По ред причини реших да напусна Клуба,както и форума-никога няма да допусна да съм "маша" в ничии ръце,но както и да е...!Отделно съм си и доста чепат,така че не обвинявам никого!Благодарен съм на Клуба,че тук се запознах с много истински фенове на марката,както и с млади четящи и искащи да се усъвършенстват хора,като Боян,Асен и Вени/W123/,a и по-възрастни като Veni,Kyuss/той къде изчезна...?!/,и много,много други...!Не се имам за многознаещите тук,но се надявам да съм бил полезен с писанията си-толкова си мога..и знам..! :) Няма начин да не съм правил и грешки,разбира се,но е било от незнание-не от друго! :wub: Ами това е накратко,приятели!Искам да помоля администраторите,модераторите,и прочие да не затриват темата за срок от две седмици,за да могат тези,които биха искали да продължим да контактуваме,да се чуваме чат-пат,да си оставят телефоните на ЛС-може ли?Ще се радвам,и който не би искал да ме чува повече,да го каже направо-няма да се нацупя! :) Моят моб. тел. е:0889 889 189-Пламен.
Ами това е-пожелавам на всички най-вече здраве,късмет и успехи!И все по-нови цедеси! :friends:
Признавам си,че ще ми липсвате,ама какво да се прави-всеки си има приоритетите...!Може пак да се видим някой ден,нали..? :tongue: Чао и благодаря на всички!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#2 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 16 юли 2007 - 20:42

аидеее още един изпуши :kill_myself: стойте на сняка бе хора,като не ви поняса слънцето,Пламене я се стегни бе човек :closed-topic:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#3 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 16 юли 2007 - 20:46

аидеее още един изпуши :kill_myself: стойте на сняка бе хора,като не ви поняса слънцето,Пламене я се стегни бе човек :closed-topic:

Я съм от най-издръжливите,бе Фънкето-не се съмнявай ич! :tongue: Ма то отнийде кат нема подкрепа,па му писне на човек! :wub: Сори,че писах,щот обещах,че спирам,ма не се въздържах-съжалявам,няма да се повтори повече! ;)
  • 0

#4 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 16 юли 2007 - 21:10

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
и повече няма да идваш по срещи? :mellow:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#5 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 16 юли 2007 - 21:11

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение
и повече няма да идваш по срещи? :mellow:

ще дойда,за да си върна картата и толкоз...сори!
  • 0

#6 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 16 юли 2007 - 22:32

`айде някой да светне лампата за какво иде реч
  • 0

#7 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 16 юли 2007 - 22:41

Абе ей ще ви напердаша двамата с майната да ви дойде акъла у тиквата.

С риск да си навлека лоши погледи ще изпиша мойте мисли.

Кво става бре ора. Кво толкова се случи, че станаха тези сапунени сериали в тоя форум и Клуб. То не бяха обиди, то не бяха мерения на кой уя му е по-голям. Не взимам ничия страна тъй като не съм бил "учебиец" на събитията и това което виждам е това, което чета във форума.
За къв Клуб става въпрос бе хора, че го напускате. Кво свършихте или изградихте, че да е клуб бе ( това го казвам съвсем приятелски). Тази година направихте един събор и се изпокарахте. Другото са само събирки на Дунев. Ей голяма работа! Я се стегнете! Нормално е да има приливи и отливи. А заваляха оставки вместо дъжд. И вместо да си мерите кой какво е направил се хванете задружно и напред. Или ще станем на свидетели на поредната хубава идея която ще потъне както цялата БГ.

всичко това го написах с любов към вас и към клуба. Защото цяла година живях с вас и си мечтах да се видим задружно и ЗАДРУЖНИ
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#8 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юли 2007 - 22:53

МАЛЕ МАЛЕ :protest:

ква я мислихме ква стана.

Нещо много ми намирисва на мен :0_evil:

и нека да попитам само едно , но държа Пламен/mbenz/ и малкия Вени/W123/ да ми отговорят, а не да пишат нЕкви есета и да се спасяват като ПУТКИ (без цензура тоя път ака обичате)

Каква толкова стана и какво не можахте да разделите, кой на кой се чувства маша и т.н. и като има разни проблеми и негодувания защо никой не постави нещата открито на масата както направи БЛОНДНИГА когато нещата не му харесват????

и ако тез двамцата не ми отговорят - и АЗ НАПУСКАМ
  • 0

#9 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 16 юли 2007 - 22:57

естественно се шегувам за напускането :D
но все пак държа да получа отговор - ако пак е чак толкова въпрос на национална сигурност може и на лични :o
и най-добре ако някой е попрекалил с мастиката моля първо да преспи пък тогава на трезва глава да си каже мъката
  • 0

#10 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 16 юли 2007 - 23:28

По ред причини реших да напусна Клуба,както и форума-никога няма да допусна да съм "маша" в ничии ръце,но както и да е...!Отделно съм си и доста чепат,така че не обвинявам никого!Благодарен съм на Клуба,че тук се запознах с много истински фенове на марката,както и с млади четящи и искащи да се усъвършенстват хора,като Боян,Асен и Вени/W123/,a и по-възрастни като Veni,Kyuss/той къде изчезна...?!/,и много,много други...!Не се имам за многознаещите тук,но се надявам да съм бил полезен с писанията си-толкова си мога..и знам..! :) Няма начин да не съм правил и грешки,разбира се,но е било от незнание-не от друго! :wub: Ами това е накратко,приятели!Искам да помоля администраторите,модераторите,и прочие да не затриват темата за срок от две седмици,за да могат тези,които биха искали да продължим да контактуваме,да се чуваме чат-пат,да си оставят телефоните на ЛС-може ли?Ще се радвам,и който не би искал да ме чува повече,да го каже направо-няма да се нацупя! :) Моят моб. тел. е:0889 889 189-Пламен.
Ами това е-пожелавам на всички най-вече здраве,късмет и успехи!И все по-нови цедеси! :friends:
Признавам си,че ще ми липсвате,ама какво да се прави-всеки си има приоритетите...!Може пак да се видим някой ден,нали..? :tongue: Чао и благодаря на всички!

Сполай ти и на добър път! :friends: имай успехи и добри дни-повече усмивки и още повече приятели-и никога не забравяй,че да си част от нещо -особенно толкова специално като трите лъча те прави по човек и по малко сив.
на добър час-Благодаря ти:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#11 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 17 юли 2007 - 00:03

Пламене,това с "напускането" ми се вижда много странна работа,да не кажа тъпа!!!Извинявайте,но Клуба си е клуб,а членовете му са си абсолютно независими хора,хора със собствен мироглед и не на последно място-хора с нещо общо по между си(въпреки различията им).Аз лично считам,че никои не се е женил за Клуба,та да се "развежда"с него!..Представете си,ако всички,които пешем във форума мислим по един и същ начин-ами то щеше да е ебати безинтересната работа.Противоположността на мненията поражда интригата и "солта и пипера" на писанията ни (общуването ни) :)
...Въпреки всичко, Вие имате право да направите така,както волята ви повелява !
За мен беше чест да ви познавам и Ви желая на добър час!
.....
.....
Абе,пичове,Вий(напускащите) да не заформяте нов клуб :icon14: ...То сега е модерно партиите да се цепят...та ми мина през акъла ;)
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#12 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 17 юли 2007 - 00:11

абе явно си имаш много сериозна причина за такова крайно действие. незнам какво е станало, няма и да се бъркам, по-умният отстъпва е една българска поговорка... тела ми го имаш за по бира, знаеш къде е моят подземен клуб, в който си винаги добре дошъл ;)
  • 0

#13 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 17 юли 2007 - 00:16

а има и друг вариант... написва се всичко между скаралите се, всеки си казва всичко, кой каво що, след това свидетелите, и накрая ние(зрителите) съдебните заседетели отсъждаме кой крив и прав. незнам дали е тъпо, но знам че като има проблем тряя се реши, шото и в най-идеалното семейсто има кеч
  • 0

#14 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юли 2007 - 02:36

:blink: Кво става тука бе хора :icon14: Нищо не разбирам. Вместо да се множим, се разединяваме и разбягваме. Не е на добро това :nono: , не е. Смятам Пламен за един от важните и значими с постинтите си членове на форума и би било загуба за клуба на такъв деен участник. Но той си знае най-добре за какво иде реч, не е възпитано да питам и да любопитствувам какво е станало, но ако наистина има как да се оправят нещата и да остане, това ще е най-добре за всички ни. И ако има някой много сгафил с него, трябва веднага да му се извини, и то на колене много да го моли... Или поне аз така мисля, в края на крайщата големи хора сме и не е редно така да се излагаме като кифли... Освен това ще ни се подиграват от другите клубове за тия неща, ако ги видят тия грозни дърляния и отношения, ще станем за смях :unsure: Явно положението е нетърпимо, за да се стигне до такова решение. :warningemo:
"Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно... Ще ми бъде тъжно без твоите ръце... " - пееше Васко- Кеца. :(
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#15 nick chuck

nick chuck

Почетен член на МБКБ

• Почетни членове на МБКБ
  • 520 Мнения:
  • Град:Преслав
  • Интереси:Спортни купета МБ

Публикувано 17 юли 2007 - 06:55

Обръщам се към всички членове и симпатизанти на МБ Клуб БГ. Нека да не приемаме форума толкова сериозно. Влизаме в него с най-ралични състояния на духа. Клубните въпроси се решават на Общи събрания. Все пак прочетете правилата и устава. За тази година Общото отчетно-изборно събрание предстои. Предполагам, че ще е през есента. УС ще реши. Нека да се съберем поне тези с картите и да си кажем всичко и да излезем с полезни решения за бъдещето на МБ Клуб БГ.
Пламене, според мен не си броил до 100. Ела в сряда да си поговорим, според мен ти си разумен мъж и си и ще останеш от стълбовете на МБ Клуб.
С уважение nick chuck (Николай Чалъков)
  • 0
Един за всички, Всички за един!
Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни