Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

НАЙ-Е**НИЯ ден в живота миили как да си регистрираш колата в КАТ

• Please log in to reply
34 мнения по тази тема

#16 rumenski

rumenski

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 04 юли 2007 - 12:36

Хора ужас ако знаете каква разлика виждам в това, което разкзвате, как един автомобил се регистрирва в БГ и какво е тук у Швабия. И как отново се използват връзки,познати, рушвети за нещо толкова :madcroud:елементарно :kill_myself:

при теб е елементарно :)
не знам в другите градове как е,ама в Пловдив ти тряя карта и упътване-
редиш се на едно място за заявление(още тука откачаш от чакане)
връщаш се със заявленето до колата-пак чакаш на опашка да ти дойде реда да идеш при някакъв да ти гледа аптечките и т.н.
после отиваш да чакаш на канала,там ти разчепатват колата(поне при мен стана) да видят дали не е шамаросана.
после вадиш отам колата и чакаш да те викнат на гишето за талоните
после с бележка чакаш(сравнително малко) пред банката да платиш
после пак чакаш с вносната бележка от банката да ти дадат талона от гишето
и отиваш да го дадеш(талона) на друго гише оттам да ти сложат номерата и пак може да чакаш ако не
бутнеш 5-10 кинта на момчето с видийките ..
  • 0

#17 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 04 юли 2007 - 12:42

при теб е елементарно :)
не знам в другите градове как е,ама в Пловдив ти тряя карта и упътване-
редиш се на едно място за заявление(още тука откачаш от чакане)
връщаш се със заявленето до колата-пак чакаш на опашка да ти дойде реда да идеш при някакъв да ти гледа аптечките и т.н.
после отиваш да чакаш на канала,там ти разчепатват колата(поне при мен стана) да видят дали не е шамаросана.
после вадиш отам колата и чакаш да те викнат на гишето за талоните
после с бележка чакаш(сравнително малко) пред банката да платиш
после пак чакаш с вносната бележка от банката да ти дадат талона от гишето
и отиваш да го дадеш(талона) на друго гише оттам да ти сложат номерата и пак може да чакаш ако не
бутнеш 5-10 кинта на момчето с видийките ..

Еее, колега, тука в София обслужването е "на едно гише" :)
Само дето стигаш до него за 20-30 часа :kill_myself:
  • 0

#18 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 04 юли 2007 - 13:53

Както каза колегата rumenski, тук в Пловдив е пълна бъркотия.
Аз лично имам връзки и решавам проблема за час, час и половина макс, но тези хорица който нямат в тези жеги .....
Хубавото в момента е че се строят нови гишета, точно с тази цел за да се обслужват хората по-бързо, но кога ще стане това .....
  • 0

logo-600-1002.png

#19 plamen_4o

plamen_4o

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 04 юли 2007 - 14:00

Още малко инфо по темата:
Редих се 2 дни и си регистрирах мерца, но на канала ми казаха, че спирачките ми не работят добре и ме върнаха да си ги оправя. Регистрирах колата с номера и големия талонл Оправих спирачките и отивам да питам какво да правя - казаха ми че трябва пак да се редя на опашката, за да мина пак на канала... питах не мога ли да мина на преглед в сервиз и да им донеса протокол - не трябвало да мина само на техните канали????
Смятам, че коментарът е излишен...
  • 0

#20 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:Samokov

Публикувано 04 юли 2007 - 15:24

Хора просто ме смайвате с тия истории в София и Пловдив... :dontknow: В Самоков за да регистрираш кола също се ходи в София в Кат в Гео Милев, Обаче такова чакане няма. Отиваш, За около 2 часа макс си готов, Аз поне когато регистрирах моята ми отне час и половина без да познавам никого и без да дам каквото и да било на който и да било... Това в София явно е някакъв ужас :kill_myself:
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#21 rumenski

rumenski

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:

Публикувано 04 юли 2007 - 15:55

Хора просто ме смайвате с тия истории в София и Пловдив... :dontknow: В Самоков за да регистрираш кола също се ходи в София в Кат в Гео Милев, Обаче такова чакане няма. Отиваш, За около 2 часа макс си готов, Аз поне когато регистрирах моята ми отне час и половина без да познавам никого и без да дам каквото и да било на който и да било... Това в София явно е някакъв ужас :kill_myself:

късметлия си ти :)
някой мои приятели се изхитриха и отидоха до Карлово,там става за час-два.
Ама понякога се заяждат милиционерие за адресната регистрация на собственика на колата.
  • 0

#22 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:

Публикувано 04 юли 2007 - 18:25

В София е, ама там се обслужва Самоковския район и няма чакане няма опашки... просто неизвестно и за мен защо там си правим всичко почти - вземаме си книжките, ходим за актове, вадим си паспорти...
  • 0

#23 Dezki

Dezki

Майстор

• Потребители на форума
  • 1517 Мнения:

Публикувано 04 юли 2007 - 19:03

Малко оффтопик, че забелязах в нечии подпис нещо.

Цвятко, Честито за червената бамбина, мн е красива!!! Безавариино и да те слуша!
  • 0
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR

#24 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 04 юли 2007 - 22:50

В София е, ама там се обслужва Самоковския район и няма чакане няма опашки... просто неизвестно и за мен защо там си правим всичко почти - вземаме си книжките, ходим за актове, вадим си паспорти...

Владо няма ли някоя къщурка в Сомоков за прован,ставам Самоковец и ще садя "картофи" хи хи хи с високо съдържание на кока, подходящи за американския пазар :0_yahoo:
  • 0

#25 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 04 юли 2007 - 23:11

Владо няма ли някоя къщурка в Сомоков за прован,ставам Самоковец и ще садя "картофи" хи хи хи с високо съдържание на кока, подходящи за американския пазар :0_yahoo:

Е, аз съм чувал че за компира в самоковско се прилага следната стратегия:

Със сонди ги садиме, с бомби ги вадиме :0_yahoo:

Майтапа настрана, ама и на мен как хубаво би ли лепнало едно местенце там, в Говедарци например... :rolleyes:
  • 0

879897.png

#26 Bobi

Bobi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 359 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W204 220CDI
    Nissan Patrol Y60

Публикувано 05 юли 2007 - 18:49

Това в Гео Милев е КАТ София окръг,нормално е да няма опашка.. там е само за коли с рег. СО за околностите на София :)
  • 0
Публикувано изображение

#27 коцев

коцев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 445 Мнения:
  • Град:Ловеч
  • Автомобил:
    190 D 2.5 1988г

Публикувано 05 юли 2007 - 21:22

При нас пък в Ловеч само се обаждаш по телефона и идват направо в къщи с една купчина номера отбираш си номер какъвто искаш и за 10 минути си готов. :0_yahoo:
Ама има и едно нещо .. като гледам всичките нови коли са със Софийски номера че са взети на лизинг и затова опашката при вас е голяма . :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#28 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:

Публикувано 06 юли 2007 - 02:04

Има има ;) ама покрай картофите ли покрай какво не знам, цените на къщурките скочиха яко ;) а в бизнеса със специалния сорт картофи малко опасно :tongue: имахме си тука един "картофен" бос, не му провървя нещо...
  • 0

#29 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 06 юли 2007 - 09:01

Има има ;) ама покрай картофите ли покрай какво не знам, цените на къщурките скочиха яко ;) а в бизнеса със специалния сорт картофи малко опасно :tongue: имахме си тука един "картофен" бос, не му провървя нещо...

еми то бате с плодове и зеленчуци не си е работа да се занимаваш,виж че и на "черешовия" не му провървя :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#30 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 17 юли 2007 - 05:01

Като казахте КАТ, та да ви кажа и аз... Регистрирах си таратайчицата на 09 юли 2007 (понеделник). Чаках цял ден заветните номера, беше жега нетърпима, а според прогнозата на следващият ден щеше да е още по-жега (38). Ужас, рекох си "Днес ще е, и утре у дома ще се кътам, на климатика". Исках за един ден да мина всичко. Наредихме се към 11.00 ч. от към ул."Г.М.Димитров" чак, и към 16.30 ч. бяхме вече на 10-ти канал. Провериха ми само номерата, без да гледат спирачки, аптечка, жилетка... и от там като настана едно чакане на пек и слънце да ме извикат за номерата... не е за разправяне. Чак в 18.37 (погледнах си специално часовника) ме извикаха по име за новите номера. После към 19.00 ч. бяха сложени, пломби, всичко... дадох на човека и 5 кинта, така да се почерпи, и "благополучно" в къщи се прибрах в 20.20 ч. Бях каталясала, изгоряла от слънцето, уморена, гладна и дехидратирана (щях да изпия чешмата после в къщи :D )... абе с една дума, ми се разгони фамилията. :wacko: Но, успях да свърша всичко за един ден, което си беше огромен успех, тъй като имаше след мен хора, които останаха за другият ден. Те просто се прибраха по домовете си, след като зарязаха колите си там пред КАТ, и щяха да дойдат на другия ден рано рано в 05.00 ч. и да продължат да чакат. А видях и такива "мулета", които прекарваха срещу пари колите на други хора. Цената в тоя жегав ден беше 250 лв. (а се говореше за "утре" (10 юли,когато щеше да е и по-жега), че ще се качат на 300) за една кола. А един от услужливите "обслужваше" (прекарваше) по 3 коли едновременно. И такива, от тия с услугите, видях поне 3-4-ма. Те там са си цяла работна група и само с това се занимават. За ден по 1000 лв. си изкарват, чиста работа, няма данъци, няма удръжки. Измислили са го те.
Та така, в КАТ е някакъв ужас там. Даже се и карах сериозно с един полицай, който незнам защо, но реши, че аз съм се предредила по средата на опашката и искаше да ме накара да се наредя отново от горе от към "Г.М.Димитров" , е , вече щях да падна от наглостта му. :censored: Аз му казвам, че съм се наредила още в 11.00 ч. (това със скандала става към 15-16.00 ч. долу в ниското пред КАТ), а той НЕ та НЕ, "Ти си се наредила сега, тебе те немаше тука до тия хора..." Ей, Ушев много тъп и неразбран! Ама и аз не отстъпих, искаше да ме прецака яко и два пъти да се редя да ме прекара. Е, да, ама не му мина номера. Та като съм излязла от нас в 09.00 ч., та се прибрах чааак в 20.30 ч. Е, на това му се вика скапана организация и държава. Ама поне се преборих за един ден, иначе сигурно още щях да съм на опашката там. :0_yahoo: И след това ноща спах като пребито куче. :) Тотално гроги.
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни