Като казахте КАТ, та да ви кажа и аз... Регистрирах си таратайчицата на 09 юли 2007 (понеделник). Чаках цял ден заветните номера, беше жега нетърпима, а според прогнозата на следващият ден щеше да е още по-жега (38). Ужас, рекох си "Днес ще е, и утре у дома ще се кътам, на климатика". Исках за един ден да мина всичко. Наредихме се към 11.00 ч. от към ул."Г.М.Димитров" чак, и към 16.30 ч. бяхме вече на 10-ти канал. Провериха ми само номерата, без да гледат спирачки, аптечка, жилетка... и от там като настана едно чакане на пек и слънце да ме извикат за номерата... не е за разправяне. Чак в 18.37 (погледнах си специално часовника) ме извикаха по име за новите номера. После към 19.00 ч. бяха сложени, пломби, всичко... дадох на човека и 5 кинта, така да се почерпи, и "благополучно" в къщи се прибрах в 20.20 ч. Бях каталясала, изгоряла от слънцето, уморена, гладна и дехидратирана (щях да изпия чешмата после в къщи
)... абе с една дума, ми се разгони фамилията.
Но, успях да свърша всичко за един ден, което си беше огромен успех, тъй като имаше след мен хора, които останаха за другият ден. Те просто се прибраха по домовете си, след като зарязаха колите си там пред КАТ, и щяха да дойдат на другия ден рано рано в 05.00 ч. и да продължат да чакат. А видях и такива "мулета", които прекарваха срещу пари колите на други хора. Цената в тоя жегав ден беше 250 лв. (а се говореше за "утре" (10 юли,когато щеше да е и по-жега), че ще се качат на 300) за една кола. А един от услужливите "обслужваше" (прекарваше) по 3 коли едновременно. И такива, от тия с услугите, видях поне 3-4-ма. Те там са си цяла работна група и само с това се занимават. За ден по 1000 лв. си изкарват, чиста работа, няма данъци, няма удръжки. Измислили са го те.
Та така, в КАТ е някакъв ужас там. Даже се и карах сериозно с един полицай, който незнам защо, но реши, че аз съм се предредила по средата на опашката и искаше да ме накара да се наредя отново от горе от към "Г.М.Димитров" , е , вече щях да падна от наглостта му.
Аз му казвам, че съм се наредила още в 11.00 ч. (това със скандала става към 15-16.00 ч. долу в ниското пред КАТ), а той НЕ та НЕ, "Ти си се наредила сега, тебе те немаше тука до тия хора..." Ей, Ушев много тъп и неразбран! Ама и аз не отстъпих, искаше да ме прецака яко и два пъти да се редя да ме прекара. Е, да, ама не му мина номера. Та като съм излязла от нас в 09.00 ч., та се прибрах чааак в 20.30 ч. Е, на това му се вика скапана организация и държава. Ама поне се преборих за един ден, иначе сигурно още щях да съм на опашката там.
И след това ноща спах като пребито куче.
Тотално гроги.