НАЙ-Е**НИЯ ден в живота миили как да си регистрираш колата в КАТ
Започната от Lorinser, 03 юли 2007 - 20:49:22
34 мнения по тази тема
Публикувано 03 юли 2007 - 20:49
цял живот, НИКЪДЕ не съм чакал толкова. думата чакане придоби географско понятие за ширина. толкова чаках, че имах време да премисля цялата гръцка философия... ДОБРЕЧЕ бях с връзки....та ме туриха в средата на опашката срещу известна сума, която няма да упомена, в 5:30 сутринта... станах свидел на бой, караници, сърбане на супа от буркан, обсъждане на цялата политика, 40град. жега, пинизи и кисели физиономии на разплули се от смрад касиерки, и мн.др развлекателни заебавки, докато чакаме да стигнем до входа на КАТ.а един циганин ме гонеше 2 часа да си купя от него бинокъл... естествено ми объркаха документите, чаках за номера 2ч и 40мин, и си тръгнах в 3:20 със изпълнена мисия....ГОРЕЩО препоръчвам на всеки, който реши да регистрира кола в кат да се въоражи с нечовешко търпение, сандвичи, вода, телевизор, и да си прати смотан роднина да чака. след около 5 часа започваш да се чувстваш смазан, а като влезеш да подаваш документи ще усещаш секундиде.... сега ще ми трябва 1седмица почивка на Сейшелдските острови
Публикувано 03 юли 2007 - 22:09
цял живот, НИКЪДЕ не съм чакал толкова. думата чакане придоби географско понятие за ширина. толкова чаках, че имах време да премисля цялата гръцка философия... ДОБРЕЧЕ бях с връзки....та ме туриха в средата на опашката срещу известна сума, която няма да упомена, в 5:30 сутринта... станах свидел на бой, караници, сърбане на супа от буркан, обсъждане на цялата политика, 40град. жега, пинизи и кисели физиономии на разплули се от смрад касиерки, и мн.др развлекателни заебавки, докато чакаме да стигнем до входа на КАТ.а един циганин ме гонеше 2 часа да си купя от него бинокъл... естествено ми объркаха документите, чаках за номера 2ч и 40мин, и си тръгнах в 3:20 със изпълнена мисия....ГОРЕЩО препоръчвам на всеки, който реши да регистрира кола в кат да се въоражи с нечовешко търпение, сандвичи, вода, телевизор, и да си прати смотан роднина да чака. след около 5 часа започваш да се чувстваш смазан, а като влезеш да подаваш документи ще усещаш секундиде.... сега ще ми трябва 1седмица почивка на Сейшелдските острови
Е в София връзки нямам но на друго мястов друг град стесту едикава си сума КАТ_аджията идва до вкасти и оправя документите.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 03 юли 2007 - 22:39
Мога да ти дам телефон на човек, плащаш, той ти мести колата, и ти звънва като ти дойде реда за получаването на талона.цял живот, НИКЪДЕ не съм чакал толкова. думата чакане придоби географско понятие за ширина. толкова чаках, че имах време да премисля цялата гръцка философия... ДОБРЕЧЕ бях с връзки....та ме туриха в средата на опашката срещу известна сума, която няма да упомена, в 5:30 сутринта... станах свидел на бой, караници, сърбане на супа от буркан, обсъждане на цялата политика, 40град. жега, пинизи и кисели физиономии на разплули се от смрад касиерки, и мн.др развлекателни заебавки, докато чакаме да стигнем до входа на КАТ.а един циганин ме гонеше 2 часа да си купя от него бинокъл... естествено ми объркаха документите, чаках за номера 2ч и 40мин, и си тръгнах в 3:20 със изпълнена мисия....ГОРЕЩО препоръчвам на всеки, който реши да регистрира кола в кат да се въоражи с нечовешко търпение, сандвичи, вода, телевизор, и да си прати смотан роднина да чака. след около 5 часа започваш да се чувстваш смазан, а като влезеш да подаваш документи ще усещаш секундиде.... сега ще ми трябва 1седмица почивка на Сейшелдските острови
Това в случай че някой иска.
Публикувано 03 юли 2007 - 23:23
Мога да ти дам телефон на човек, плащаш, той ти мести колата, и ти звънва като ти дойде реда за получаването на талона.
Това в случай че някой иска.
ами бате, аз чакам още един мерц в края на седмицата. него също ще го регистрирам, така че дай да видим твоя човек каква сума иска и тел за връзка. може и на ЛС да ми го пратиш.
ето че първо трябваше да пусна тема тука, и тогава да действам
Публикувано 03 юли 2007 - 23:31
Бояне,мога да те уредя и изобщо да не се редиш.ами бате, аз чакам още един мерц в края на седмицата. него също ще го регистрирам, така че дай да видим твоя човек каква сума иска и тел за връзка. може и на ЛС да ми го пратиш.
само ми се обади
Публикувано 04 юли 2007 - 03:43
Ами аз бях там предната седмица да прехвърлям кола през нотариуса който е в КАТ и видях какво е. Голема лудница.
Публикувано 04 юли 2007 - 08:06
съчувствам ти братко! аз съм регистрирал няколко коли на мое име
и всичките съм ги действал с човек отвътре,за около час час и половина.
последно регистрирах моята цетка обаче човека не беше на линия и
реших да действам по каналния ред.
е*а ми се майката.
от 9 сутринта излезнах в 17.05 последната кола на която закачиха номер!
такъв кретенизъм няма по света никъде!
и всичките съм ги действал с човек отвътре,за около час час и половина.
последно регистрирах моята цетка обаче човека не беше на линия и
реших да действам по каналния ред.
е*а ми се майката.
от 9 сутринта излезнах в 17.05 последната кола на която закачиха номер!
такъв кретенизъм няма по света никъде!
Публикувано 04 юли 2007 - 10:15
Аз за моята не се редих, дадох 170лв. и ми я регистрираха за един ден. Лошото е че нямаш възможност за избор на номер
Публикувано 04 юли 2007 - 10:29
Нотариуса до КАТ се казва Румен Богданов. Имам телефон.Ами аз бях там предната седмица да прехвърлям кола през нотариуса който е в КАТ и видях какво е. Голема лудница.
Трябва да си запишеш час и влизаш без проблем.
Ако не запишеш час, е лошо, чакаш, а може и да не те вземе.
Публикувано 04 юли 2007 - 10:37
ок, на лично съобщение го чакай.ами бате, аз чакам още един мерц в края на седмицата. него също ще го регистрирам, така че дай да видим твоя човек каква сума иска и тел за връзка. може и на ЛС да ми го пратиш.
Не коментирам цените, ти си ги договаряй.
Публикувано 04 юли 2007 - 10:53
Наскоро минах покрай КАТ, всъщност в петък.
В първия момент не схванах каква е идеята на наредените по пътя автомобили чак до Интерпред.
Безумие, пълно безумие! Ще въртя педалите на копелелото до пенсия ако се наложи, но аз по този канален ред никога няма да мина!
Преди 2 месеца реших да спирам от движение запорожеца в КАТ - Перник.
3 - 3,5 часа дебилно висене на опашка за да бъдат обслужени не повече от 5 човека пред мен!
Накрая в 12 без 1 мин дойде и моя ред. А в 12 им почва обедната почивка. Благодаря на съдбата че не ми затвориха гишето...
Свърших работа но никога повече няма да си причиня такова унижение.
И аз като Боян - никога през живота си не съм чакал толкова много, колкото в КАТ
Бах мааму, аз за заплата няма да седя на опашка, та какво остава за някакъв ламаринозавър
Що ли ми се струва че като на човек му дойде реда, номера ще бъде последното нещо което ще му направи впечатление...
Може би аз гледам на номера през призмата на собствените си разбирания, обаче дори и в нормална ситуация не намирам абсолютно никаква причина да бъде от вида 2020, 1000 или нещо от сорта.
Дори напротив!
В първия момент не схванах каква е идеята на наредените по пътя автомобили чак до Интерпред.
Безумие, пълно безумие! Ще въртя педалите на копелелото до пенсия ако се наложи, но аз по този канален ред никога няма да мина!
Преди 2 месеца реших да спирам от движение запорожеца в КАТ - Перник.
3 - 3,5 часа дебилно висене на опашка за да бъдат обслужени не повече от 5 човека пред мен!
Накрая в 12 без 1 мин дойде и моя ред. А в 12 им почва обедната почивка. Благодаря на съдбата че не ми затвориха гишето...
Свърших работа но никога повече няма да си причиня такова унижение.
И аз като Боян - никога през живота си не съм чакал толкова много, колкото в КАТ
Бах мааму, аз за заплата няма да седя на опашка, та какво остава за някакъв ламаринозавър
Лошото е че нямаш възможност за избор на номер
Що ли ми се струва че като на човек му дойде реда, номера ще бъде последното нещо което ще му направи впечатление...
Може би аз гледам на номера през призмата на собствените си разбирания, обаче дори и в нормална ситуация не намирам абсолютно никаква причина да бъде от вида 2020, 1000 или нещо от сорта.
Дори напротив!
Публикувано 04 юли 2007 - 10:59
абе зависи,хубавия номер се помни лесно от власта ,аз до са само такива номера карам и ми помагат много
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 04 юли 2007 - 11:10
Този ефект от хубавия номер при мен би имал точно обратния ефект
абе всички така се оплакват ,аз като ги видя им свиркам светкам и те не спират,разбира се ако не съм в нарушение някво,и се чудят кои беше тоя ,обаче им се вижда познат номера и не ме закачат и после го помнят и по маршрута дет патувам най често съм капитан ,то не че и не ги познавам повечето из софия по други причини ама ......тва е друга тема
а иначе по темата за регистрациата..и аз регистрирам за 1 час без кой знае кви изважданици та и номер си избирам даже , е са верно че ме сърби гъза по една седмица после ама.....
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 04 юли 2007 - 11:55
Хора ужас ако знаете каква разлика виждам в това, което разкзвате, как един автомобил се регистрирва в БГ и какво е тук у Швабия. И как отново се използват връзки,познати, рушвети за нещо толкова елементарно
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни