хм, винаги е било голяма разправия това за регистрациите в КАТ , особено напоследък.
Много нерви и много чакане.
При вас все пак е по-лесно ... КАТ работи :-)
При нас КАТ не работи от няколко дена в Казанлък. Носят се някакви слухове че Криминална и НСБОП леко са окупирали тукашния КАТ и са арестували част от служителите, ама.. само това, никой нищо не казва...
НАЙ-Е**НИЯ ден в живота миили как да си регистрираш колата в КАТ
Започната от Lorinser, 03 юли 2007 - 20:49:22
34 мнения по тази тема
Публикувано 18 юли 2007 - 11:32
Dark Inside The Night
Публикувано 18 юли 2007 - 15:25
докато не се оправи това с КАТ ако регистрам кола ще е само в провинцията на някой роднина, майки баби дал Господ, тези нерви, чакане и разправии не се измерват в пари, ние не живеем в нормална държава...
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 26 август 2007 - 18:03
А евентуално някой да има представа как мога да се сваржа с някой,за да ми прекара евентуално колата,че май това е по-лекия вариант!Едва ли ще имам време да чакам толкова много!
Публикувано 26 август 2007 - 19:33
Вече не се минават каналите в КАТ, освен когато колата се регистрира за първи път в БГ или не е от София, но висене си има....
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 28 август 2007 - 20:50
На опашката в КАТ-София,колежката до мен дала да и местят колата за няколко часа и човека си извадил дубликат на ключа и след няколко месеца и откраднал колата.Тя пуснала обява че си търси колата срещу възнаграждение и човека се обадил и върнал колата (срещу парите естествено).
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни