сервиз ИЗТОКЦЛК230 КОМПРЕСОР
Започната от vladi1, 22 юни 2007 - 14:42:41
7 мнения по тази тема
Публикувано 22 юни 2007 - 14:42
колеги,
Взех си колата и не знам къде е добре да я сервизирам. Прочетох целия форум накупих всичко 800лв в тия пари ремък свещи масла и прочие....
а сервиза кой да е в ИЗТОК читави ли са???..
мерси
Взех си колата и не знам къде е добре да я сервизирам. Прочетох целия форум накупих всичко 800лв в тия пари ремък свещи масла и прочие....
мерси
Публикувано 22 юни 2007 - 14:53
eми става, ама ти си интересен човек. При майсторите, при които ние ходим, отиваш, оставяш си колата, те я преглеждат, отиват купуват ти мастите, сменят и ти връчват оправена кола. А ти ходиш, купуваш (не е ясно какво) и т.н. Недей прави така бе човек, дай ще ти дадем координати...
Какъв ти е СЛК-то? автомат? че много сме се засилили за едно такова, но признаваме само автомат. Ако е такова, да те пазаря за едно кръгче само да го видя как се държи автомата (ръчна съм карал). Ок?
Какъв ти е СЛК-то? автомат? че много сме се засилили за едно такова, но признаваме само автомат. Ако е такова, да те пазаря за едно кръгче само да го видя как се държи автомата (ръчна съм карал). Ок?
Публикувано 22 юни 2007 - 14:55
автоматик е за кръгче нямаш проблеми.... еми от куде да знам при кой да я закарам... дайте някой читав да сменя нещата
.... а всичко си поръчах по интернет
...
Публикувано 22 юни 2007 - 15:36
добре де даите един маистор.....МОЛЯ>...
Публикувано 22 юни 2007 - 15:50
добре де даите един маистор.....МОЛЯ>...
Пробвай в сервиз "Маргел" - 0877095557 Асен.
Аз съм доволен от него.
Публикувано 22 юни 2007 - 16:32
"Братя Миладинови" между "Стамболийски" и "Т.Александров"!
Дано не звучи като реклама, защото не за пръв път ги препоръчвам, но съм доволен от работата на хората. Знам че един приятел с W211 220CDI там ходи!
Дано не звучи като реклама, защото не за пръв път ги препоръчвам, но съм доволен от работата на хората. Знам че един приятел с W211 220CDI там ходи!
Публикувано 22 юни 2007 - 16:36
колеги,
мерси
съмнява ме да си изчел целия форум и да имаш подобен въпрос
Братя Миладинови, Маргел и т.н.
прочети още малко - има тема, ама като съм млад и зелен - не знам как да ти покажа с едно "цъкни ТУК", щото още не съм изчел форума като тебе
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни