Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Карти за отстъпка от Лукойл?Някой да знае нещо по въпроса?

• Заключена тема Тази тема е заключена
25 мнения по тази тема

#16 zhivago

zhivago

Чирак

• Потребители на форума
  • 101 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    ML W163, 2.7 CDI.

Публикувано 10 юли 2007 - 19:47

Сега преди 45мин заредих на Лукоил ,на същата бензиностанция на която зареждам от близо година и полувина, и ...изненада, колата не гасне,7-8 секунди поне, а аз вече съм си прибрал ключовете в джоба дет се казва. За сефте ми се случва , то всичко си има първи път, ама само ме е яд че заредих до горе, не че няма да го изгоря този бензин, ама поне да можех да го смеся с друг.Не че има отношение по темата, но преди зареждах на OMV -беше ми по-близко- и за 4 години не ми се е случвало подобно нещо :dontknow:
  • 0

#17 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 10 юли 2007 - 20:02

Сега преди 45мин заредих на Лукоил ,на същата бензиностанция на която зареждам от близо година и полувина, и ...изненада, колата не гасне,7-8 секунди поне, а аз вече съм си прибрал ключовете в джоба дет се казва. За сефте ми се случва , то всичко си има първи път, ама само ме е яд че заредих до горе, не че няма да го изгоря този бензин, ама поне да можех да го смеся с друг.Не че има отношение по темата, но преди зареждах на OMV -беше ми по-близко- и за 4 години не ми се е случвало подобно нещо :dontknow:

Хм,хм...и аз съм наливал най-голямото менте нафта,откакто имам колата на Лукоил,и то в Бургас! :madcroud: Може би ще е полезно за собствениците на рафинерията да разберат мнението ни,но се съмнявам честно казано!!!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#18 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 10 юли 2007 - 20:13

Темата не е за това кой какво и къде е наливал!
Моля придържайте се към темата.
  • 0

#19 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Мнения:
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Публикувано 10 юли 2007 - 21:03

Момчета,какви карти,кви отстъпки,кви 5 лв. :wacko: Аз да не зареждам ТИР зада усетя отстъпката от 2-3-5ст. Хич неми треа тоа боклук в джоба да ми тежи :nono: Който мисли по тоя начин да спести е пълен ДЗИФТАР :blink: Как можеш да караш Мерцедес и да си броиш стотинките :dontknow: Аз да не съм такси та да зареждам всеки ден ;) Струвами се,че това е за хора които карат Мерцедес,но искат колите им да харчат колкото мотопед :bigemo_harabe_net-110: В таа игра ме нема!!!! :kill_myself:
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#20 zhivago

zhivago

Чирак

• Потребители на форума
  • 101 Мнения:
  • Автомобил:
    ML W163, 2.7 CDI.

Публикувано 10 юли 2007 - 21:39

Темата не е за това кой какво и къде е наливал!
Моля придържайте се към темата.

На 100% съм съгласен че правя :spam: но мисля че като става дума за карти за отстъпка от които ще се възползват дали 5 или 500 човека е добре да се знае не само плюса на отстъпката от тази карта а и евентуалните рискове които се крият като се използва подобна оферта.Не съм казал нищо с идеята да правя реклама на някой или антиреклама на друг, но съм на мнение че ако такива работи се случват е по-добре да се знае и всеки да си прецени предварително дали за 5 ст. си заслужава "риска" или не, а мисля че точно за това е пусната темата. ;)
  • 0

#21 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 10 юли 2007 - 22:12

Момчета,какви карти,кви отстъпки,кви 5 лв. :wacko: Аз да не зареждам ТИР зада усетя отстъпката от 2-3-5ст. Хич неми треа тоа боклук в джоба да ми тежи :nono: Който мисли по тоя начин да спести е пълен ДЗИФТАР :blink: Как можеш да караш Мерцедес и да си броиш стотинките :dontknow: Аз да не съм такси та да зареждам всеки ден ;) Струвами се,че това е за хора които карат Мерцедес,но искат колите им да харчат колкото мотопед :bigemo_harabe_net-110: В таа игра ме нема!!!! :kill_myself:

яко кво ,тва е за бакшиши оферта, аз за един месец зареждане на моето каране ,ще си избия 1 кутия цигари и 3 бири :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#22 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 10 юли 2007 - 22:32

яко кво ,тва е за бакшиши оферта, аз за един месец зареждане на моето каране ,ще си избия 1 кутия цигари и 3 бири :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:

:spam: :nono: :spam:
Няма ли модератори тук :slap:
  • 0

#23 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 10 юли 2007 - 22:43

През последните 4 - 5 месеца карам само с 100 октановия бензин на SHELL випауър-рейсинг.
Няма да ви го хваля - скъпичко е - но мотора е часовник - всякакви проблемченца с палене и нестабилни обороти, мръстоии по горивни филтри , нагари по клапани и т.н. дето ми ги наговориха капацитетите по бг-сервизите останаха в миналото.
Да чукна на дърво !!! все пак де !!! ;)

Но ще проверя какво предлага ЛУКОИЛ още утре с 10на литра да им "усетя" качеството на горивото!

2% или 2-5 стотинки отстъпка = колкото = толкова.
Добре е с карта на МБКлуб или поне логото - преговаряйте колеги! Аз съм ЗА!
  • 0

#24 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 10 юли 2007 - 22:45

:spam: :nono: :spam:
Няма ли модератори тук :slap:

май има,ама такива си сложил,пробвам ги ама .................. аз ти казах тури ме мене ама :0_yahoo: нещеш
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#25 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума