Карти за отстъпка от Лукойл?Някой да знае нещо по въпроса?
Започната от GiN, 21 юни 2007 - 11:56:23
25 мнения по тази тема
Публикувано 10 юли 2007 - 19:47
Сега преди 45мин заредих на Лукоил ,на същата бензиностанция на която зареждам от близо година и полувина, и ...изненада, колата не гасне,7-8 секунди поне, а аз вече съм си прибрал ключовете в джоба дет се казва. За сефте ми се случва , то всичко си има първи път, ама само ме е яд че заредих до горе, не че няма да го изгоря този бензин, ама поне да можех да го смеся с друг.Не че има отношение по темата, но преди зареждах на OMV -беше ми по-близко- и за 4 години не ми се е случвало подобно нещо
Публикувано 10 юли 2007 - 20:02
Сега преди 45мин заредих на Лукоил ,на същата бензиностанция на която зареждам от близо година и полувина, и ...изненада, колата не гасне,7-8 секунди поне, а аз вече съм си прибрал ключовете в джоба дет се казва. За сефте ми се случва , то всичко си има първи път, ама само ме е яд че заредих до горе, не че няма да го изгоря този бензин, ама поне да можех да го смеся с друг.Не че има отношение по темата, но преди зареждах на OMV -беше ми по-близко- и за 4 години не ми се е случвало подобно нещо
Хм,хм...и аз съм наливал най-голямото менте нафта,откакто имам колата на Лукоил,и то в Бургас! Може би ще е полезно за собствениците на рафинерията да разберат мнението ни,но се съмнявам честно казано!!!
Публикувано 10 юли 2007 - 20:13
Темата не е за това кой какво и къде е наливал!
Моля придържайте се към темата.
Публикувано 10 юли 2007 - 21:03
Момчета,какви карти,кви отстъпки,кви 5 лв. Аз да не зареждам ТИР зада усетя отстъпката от 2-3-5ст. Хич неми треа тоа боклук в джоба да ми тежи Който мисли по тоя начин да спести е пълен ДЗИФТАР Как можеш да караш Мерцедес и да си броиш стотинките Аз да не съм такси та да зареждам всеки ден Струвами се,че това е за хора които карат Мерцедес,но искат колите им да харчат колкото мотопед В таа игра ме нема!!!!
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 10 юли 2007 - 21:39
Темата не е за това кой какво и къде е наливал!
На 100% съм съгласен че правя но мисля че като става дума за карти за отстъпка от които ще се възползват дали 5 или 500 човека е добре да се знае не само плюса на отстъпката от тази карта а и евентуалните рискове които се крият като се използва подобна оферта.Не съм казал нищо с идеята да правя реклама на някой или антиреклама на друг, но съм на мнение че ако такива работи се случват е по-добре да се знае и всеки да си прецени предварително дали за 5 ст. си заслужава "риска" или не, а мисля че точно за това е пусната темата.
Публикувано 10 юли 2007 - 22:12
Момчета,какви карти,кви отстъпки,кви 5 лв. Аз да не зареждам ТИР зада усетя отстъпката от 2-3-5ст. Хич неми треа тоа боклук в джоба да ми тежи Който мисли по тоя начин да спести е пълен ДЗИФТАР Как можеш да караш Мерцедес и да си броиш стотинките Аз да не съм такси та да зареждам всеки ден Струвами се,че това е за хора които карат Мерцедес,но искат колите им да харчат колкото мотопед В таа игра ме нема!!!!
яко кво ,тва е за бакшиши оферта, аз за един месец зареждане на моето каране ,ще си избия 1 кутия цигари и 3 бири
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 10 юли 2007 - 22:32
яко кво ,тва е за бакшиши оферта, аз за един месец зареждане на моето каране ,ще си избия 1 кутия цигари и 3 бири
Няма ли модератори тук
Публикувано 10 юли 2007 - 22:43
През последните 4 - 5 месеца карам само с 100 октановия бензин на SHELL випауър-рейсинг.
Няма да ви го хваля - скъпичко е - но мотора е часовник - всякакви проблемченца с палене и нестабилни обороти, мръстоии по горивни филтри , нагари по клапани и т.н. дето ми ги наговориха капацитетите по бг-сервизите останаха в миналото.
Да чукна на дърво !!! все пак де !!!
Но ще проверя какво предлага ЛУКОИЛ още утре с 10на литра да им "усетя" качеството на горивото!
2% или 2-5 стотинки отстъпка = колкото = толкова.
Добре е с карта на МБКлуб или поне логото - преговаряйте колеги! Аз съм ЗА!
Няма да ви го хваля - скъпичко е - но мотора е часовник - всякакви проблемченца с палене и нестабилни обороти, мръстоии по горивни филтри , нагари по клапани и т.н. дето ми ги наговориха капацитетите по бг-сервизите останаха в миналото.
Да чукна на дърво !!! все пак де !!!
Но ще проверя какво предлага ЛУКОИЛ още утре с 10на литра да им "усетя" качеството на горивото!
2% или 2-5 стотинки отстъпка = колкото = толкова.
Добре е с карта на МБКлуб или поне логото - преговаряйте колеги! Аз съм ЗА!
Публикувано 10 юли 2007 - 22:45
Няма ли модератори тук
май има,ама такива си сложил,пробвам ги ама .................. аз ти казах тури ме мене ама нещеш
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 10 юли 2007 - 22:51
Щом няма Модератори има Админи темата под ключ
Публикувано 10 юли 2007 - 22:57
стига спам бре братя и сетри българи
пишете по темата
пишете по темата
1 потребител(и) четат тази тема