Карти за отстъпка от Лукойл?Някой да знае нещо по въпроса?
Започната от GiN, 21 юни 2007 - 11:56:23
25 мнения по тази тема
Публикувано 21 юни 2007 - 11:56
Някой да има вътрешен човек, да е подочул нещо?Отсъпката ми се вижда добра - 5ст./л.
Публикувано 21 юни 2007 - 19:15
"ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ" ЕООД има удоволствието да Ви представи уникалните ЛУКойл карти за разсрочено плащане на горива стоки и услуги във веригата търговски обекти на дружеството в цялата страна.
Общи условия за ползване на Фирмени ЛУКОЙЛ карти
ЛУКойл картите Ви предлагат:
Тридесет дневно разсрочено плащане на горива стоки и услуги;
Обслужване без задължително предоставяне на гаранция;
Най-големи отстъпки;
Безналично разплащане по всички обекти на "ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ" ЕООД;
Безплатни карти /издаването и самите карти/;
Лесен контрол и точна информация за закупените горива през периода;
Бързо и културно обслужване, от висококвалифициран персонал;
Достъп до качествените горива на производителя и стоки в мрежата търговски обекти в цялата страна и по всяко време на денонощието;
Няма ограничение по отношение на броя на заявените карти.
Защита на всяка карта с Персонален Идентификационен Номер - ПИН-код;
ЛУКОЙЛ Ви предлага отстъпки:
В случай, че Вие закупувате от 500 до 5000 литра светли горива на месец, получавате отстъпка в размер на 3ст. за всеки литър заредено гориво.
В случай, че Вие закупувате повече от 5000 литра светли горива на месец, получавате 5 стотинки отстъпка за всеки литър заредено гориво.
ЛУКойл картите могат да бъдат издадени по избор на клиента на:
името на организацията /за всички автомобили и лица/;
физическо лице /без ограничение на използваните автомобили/;
регистрационен номер на автомобил /без ограничение на лицата, ползващи картата/
ЛУКойл картите дават право за закупуване на:
тип В - всички видове горива, стоки и услуги;
тип Г - всички видове горива;
тип ДГ - само на дизелово гориво.
Условия за сключване на договор за ЛУКойл Карти:
В случай, че Вие изразходвате повече от 500 литра гориво на месец, то Ви предлагаме сключване на договор за ползване на ЛУКойл карти. За сключването на договор е необходимо следното:
Депозит, банкова гаранция. Размера на депозита или банковата гаранция се определя от клиента и трябва във всеки един момент да покрива 120% от задълженията му към ЛУКОЙЛ.
Застраховка финансов риск. Вместо депозит или банкова гаранция, клиентът може да даде съгласието си ЛУКОЙЛ да сключи застараховка финансов риск. Размера на годишната застрахователна премия се определя на 2,5% от размера на двукратното месечно потребление на клиента. Т.е. ако Вие зареждате за 1000лв на месец, то годишната застрахователна премия ще бъде в размер на 50лв. (1000 * 2 * 2,5% = 50). Няма ограничение по отношение на максималната сума, която може да бъде застрахована.
За сключването на договор с обезпечение депозит или банкова гаранция е необходимо да бъдат представени следните документи:
съдебно решение за регистрация на дружеството (нотариално заверен препис);
удостоверение за актуално състояние на дружеството, издадено не по-късно от тридесет дни преди подписване на договора (нотариално заверен препис);
данъчна регистрация (нотариално заверен препис);
регистрация по БУЛСТАТ (нотариално заверен препис);
Попълнена заявка за издаване на ЛУКОЙЛ карти.
За сключването на договор с обезпечение Застраховка финансов риск е необходимо да бъдат представени следните документи:
удостоверение за актуално състояние на дружеството, издадено не по-късно от тридесет дни преди подписване на договора (нотариално заверен препис);
пълни паспортни и адресни данни на представляващия дружеството (нотариално заверен препис);
Запис на заповед, подписан и от "Поръчител" (Авалист) (оригинал);
Анкетна карта по образец.
Анкетна карта
Заявка за ползване на Фирмени ЛУКОЙЛ карти
За допълнителна информация можете да се свържете с нас на следните телефони:
02 / 91 74 196 Рени Букарева
02 / 91 74 279 Галин Вълчев
02 / 91 74 289 Райна Балджиева
ЛУКойл картите Ви предлагат:
Тридесет дневно разсрочено плащане на горива стоки и услуги;
Обслужване без задължително предоставяне на гаранция;
Най-големи отстъпки;
Безналично разплащане по всички обекти на "ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ" ЕООД;
Безплатни карти /издаването и самите карти/;
Лесен контрол и точна информация за закупените горива през периода;
Бързо и културно обслужване, от висококвалифициран персонал;
Достъп до качествените горива на производителя и стоки в мрежата търговски обекти в цялата страна и по всяко време на денонощието;
Няма ограничение по отношение на броя на заявените карти.
Защита на всяка карта с Персонален Идентификационен Номер - ПИН-код;
ЛУКОЙЛ Ви предлага отстъпки:
В случай, че Вие закупувате от 500 до 5000 литра светли горива на месец, получавате отстъпка в размер на 3ст. за всеки литър заредено гориво.
В случай, че Вие закупувате повече от 5000 литра светли горива на месец, получавате 5 стотинки отстъпка за всеки литър заредено гориво.
ЛУКойл картите могат да бъдат издадени по избор на клиента на:
името на организацията /за всички автомобили и лица/;
физическо лице /без ограничение на използваните автомобили/;
регистрационен номер на автомобил /без ограничение на лицата, ползващи картата/
ЛУКойл картите дават право за закупуване на:
тип В - всички видове горива, стоки и услуги;
тип Г - всички видове горива;
тип ДГ - само на дизелово гориво.
Условия за сключване на договор за ЛУКойл Карти:
В случай, че Вие изразходвате повече от 500 литра гориво на месец, то Ви предлагаме сключване на договор за ползване на ЛУКойл карти. За сключването на договор е необходимо следното:
Депозит, банкова гаранция. Размера на депозита или банковата гаранция се определя от клиента и трябва във всеки един момент да покрива 120% от задълженията му към ЛУКОЙЛ.
Застраховка финансов риск. Вместо депозит или банкова гаранция, клиентът може да даде съгласието си ЛУКОЙЛ да сключи застараховка финансов риск. Размера на годишната застрахователна премия се определя на 2,5% от размера на двукратното месечно потребление на клиента. Т.е. ако Вие зареждате за 1000лв на месец, то годишната застрахователна премия ще бъде в размер на 50лв. (1000 * 2 * 2,5% = 50). Няма ограничение по отношение на максималната сума, която може да бъде застрахована.
За сключването на договор с обезпечение депозит или банкова гаранция е необходимо да бъдат представени следните документи:
За сключването на договор с обезпечение Застраховка финансов риск е необходимо да бъдат представени следните документи:
пълни паспортни и адресни данни на представляващия дружеството (нотариално заверен препис);
Запис на заповед, подписан и от "Поръчител" (Авалист) (оригинал);
Анкетна карта по образец.
Анкетна карта
Заявка за ползване на Фирмени ЛУКОЙЛ карти
За допълнителна информация можете да се свържете с нас на следните телефони:
02 / 91 74 196 Рени Букарева
02 / 91 74 279 Галин Вълчев
02 / 91 74 289 Райна Балджиева
Публикувано 30 юни 2007 - 11:10
Сега се сетих, в понеделник спечелих карта на Лук с отстъпка 5ст. от всеки литър,моята карта е с "годност" 6м.Максималния период е 1г, има 3-месечни.
Публикувано 30 юни 2007 - 13:39
Заредих днес за 100лв 95 и ми дадоха 5 талона и от тях спечелих 5 карти с различни месеци 2-12,2-9и 6 на картите няма валидност и не пише месеците .как да разбера коя колко валидност има
Публикувано 30 юни 2007 - 14:38
И аз се замислих, защото на картата няма валидност, явно не мислят да прекратяват отстъпката или пък, ще отрежат всички карти след една година, илииии то ще се чуе.
Публикувано 30 юни 2007 - 15:01
И мойта се падна за 1 г.
Публикувано 06 юли 2007 - 11:54
Днес колегата Митко ме информира,че можем да догорорим отстъпка за клуба от 3 ст. за дизел и бензин и 2 ст. за LPG.
Представлява ли офертата интерес и ако отговора е да нека да действам.
Представлява ли офертата интерес и ако отговора е да нека да действам.
Публикувано 06 юли 2007 - 18:00
По този въпрос един познат си прехвърли сметката от доброволната пенсионна осигуровка която беше към мисля че "Доверие" във фонда на "Лукоил" и веднага му предоставиха такава карта
Публикувано 09 юли 2007 - 11:30
Тези карти малко измислена работа.
Спечелих 9-месечна такава.
Аз плащам обикновено с Райкард и ползвам 2% кеш-бек.
Онзи ден зареждам и подавам 2-те карти и онези ми викат - не може да си платите с карта и да ползвате отстъпка.
Демек трябва да плащам кеш.
Е каква ми е сметката - 5 ст. на литър ми приблизително е 2,5 процента на лев. С кредитната карта ползвам 2% и така далавера от 0,5% ....
Не ми се мисли за тези с дебитните карти....
Спечелих 9-месечна такава.
Аз плащам обикновено с Райкард и ползвам 2% кеш-бек.
Онзи ден зареждам и подавам 2-те карти и онези ми викат - не може да си платите с карта и да ползвате отстъпка.
Демек трябва да плащам кеш.
Е каква ми е сметката - 5 ст. на литър ми приблизително е 2,5 процента на лев. С кредитната карта ползвам 2% и така далавера от 0,5% ....
Не ми се мисли за тези с дебитните карти....
W123 240 D 1980/Norway edition
W123 230 E 1984
W123 230 E 1984
Публикувано 09 юли 2007 - 12:47
Няма никакъв интерес за картите в темата
Идеята е,че ако правиме >5 тона месечно, картите ще са с логото на Клуба. Тоест наред с техните символи ще въде и нашия.Смятам картите да са безименни с ПИН-код и да се водят на отчет с рег.№ на автомобила.Този който има два автомобила да може да има две карти.
Сигурен съм, че ако се пребориме за анонимни карти с по 3, 4, или 5 ст. на опашка ще се редят всички за по 2 и 3 карти.
Трябва да имаме още мнения, за да има какво да обсъждаме в сряда на срещата в ЛукОйл, просто да се получи дискусия, да имаме повече идеи и да получиме най-доброто на финала.
Идеята е,че ако правиме >5 тона месечно, картите ще са с логото на Клуба. Тоест наред с техните символи ще въде и нашия.Смятам картите да са безименни с ПИН-код и да се водят на отчет с рег.№ на автомобила.Този който има два автомобила да може да има две карти.
Сигурен съм, че ако се пребориме за анонимни карти с по 3, 4, или 5 ст. на опашка ще се редят всички за по 2 и 3 карти.
Трябва да имаме още мнения, за да има какво да обсъждаме в сряда на срещата в ЛукОйл, просто да се получи дискусия, да имаме повече идеи и да получиме най-доброто на финала.
Публикувано 09 юли 2007 - 17:25
Доволен съм от нафтата на Лукойл и съм съгласен да имам карта за отстъпка.В момента картите които се печелят на бензиностанциите им обаче важат само за Лукойл без знака на петрол.Незнам дали се заблуждавам или наистина има нещо,но с нафта от бензиностанция на Лукойл-Петрол колата ми върви и работи по-добре.
Та...картите за отстъпки дали важат за всички обекти на Лукойл или за всички без Петрол?
Та...картите за отстъпки дали важат за всички обекти на Лукойл или за всички без Петрол?
Публикувано 09 юли 2007 - 18:59
Аз съм за картите! Не е въпроса в 2ст. (или повече) отстъпка дето ще дават хората, а в това нещо да влезне в касата на клуба. Така или иначе зареждаме от големите вериги - не пречи да е от ЛукОйл. За мен няма значение дали ще е безименна поименна и т.н. Ако искате наоравим нещо като анкета или директно да пускаме някаква форма на заявки към Алекс и да действаме.
:-)
:-)
Публикувано 10 юли 2007 - 14:29
Доволен съм от нафтата на Лукойл и съм съгласен да имам карта за отстъпка.В момента картите които се печелят на бензиностанциите им обаче важат само за Лукойл без знака на петрол.Незнам дали се заблуждавам или наистина има нещо,но с нафта от бензиностанция на Лукойл-Петрол колата ми върви и работи по-добре.
Ако искаме картите да важат и за обектите "Лукойл-Петрол" трябва да сме по другата схема на разсрочено плащане (т.е. само ти минават картата без да се плаща на касата и в края на месеца идва фактура в централата на Клуба) освен това се изисква обезпечение с банкова гаранция, или казано простичко не е за нас на този етап. Картите няма да важат за бензиностанциите Лукойл-Петрол или разказано в картинки:
по мое мнение за Лукойл горивото идва от Бургас, а за Лукойл-Петрол - не знам откъде. Малко са се разпърдяли отношенията им и общия знаменател в случая е погрешен по отношение качеството на горивата
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 10 юли 2007 - 17:41
Аз също съм доволен от дизела на Лукоил и съм за картите
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни