Сащ - Индианаполис17.06. - 20:00ч.
Започната от cetkata, 11 юни 2007 - 21:27:26
20 мнения по тази тема
Публикувано 17 юни 2007 - 21:58
БРАВО,ЛЮИС!!!!!
Публикувано 18 юни 2007 - 09:23
Железна психика има. Как не направи една грешка по време на атаките на Алонсо. Само ме е страх от задкулисни игри. Тоя испанец ми е малко путьо и мое да започне да разваля обстановката в отбора.
Инак успех на Хамилтън!!!!
п.с хахаха 500 поста бравооооо още една година спам и ще направя 1000
Инак успех на Хамилтън!!!!
п.с хахаха 500 поста бравооооо още една година спам и ще направя 1000

Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 18 юни 2007 - 09:37
Издаде ли нервност Алонсо с рязката си маневра - Испанецът отрича, охлаждал колата!
В средата на състезанието на пистата "Индианаполис" в САЩ вчера Фернандо Алонсо рязко промени посоката си на старт-финалната права и мина на метри от стената на бокса. Според световните медии, странната маневра на испанеца искала да покаже несъгласието му със случващото се на трасето. След спечелването на състезанието от Люис Хамилтън, който в нито един етап от състезанието не допусна Алонсо да го изпревари, подобна теза беше подкрепена частично и от изпълнителния директор на Макларън - Мартин Уитмарш.
Екипът на Макларън е разрешил в Америка на своите пилоти да се борят свободно за победата, което не се харесало много на Алонсо. Маневрата на световния шампион точно зад болида на Хамилтън искала да покаже именно това.
Все пак обективността изисква да се каже че, за няколко обиколки в Гран при на САЩ Алонсо бе по-бърз от Хамилтън!
Испанеца се опита да го изпревари на първия завой.
Британецът не се даде и запази лидерската си позиция.
В следващия тур с повече от 250 км/ч испанецът направи рязка маневра в дясно и остави впечатление, че не е доволен от нещо.
Алонсо обаче напълно отрече подобни твърдения и сподели, че просто се опитал да охлади колата:
"Бях зад Хамилтън и го следвах толкова много обиколки. Всичко около мен беше черно заради карбоновите спирачки при всяко спиране. Моите спирачки бяха станали много горещи, а и температурите на болида се покачиха. Именно заради това реших, да се откъсна от състезателната линия за кратко и да охладя колата. Опитът ми да изпреваря Люис се оказа ключов за победата. Мисля, че бях по-бърз от него, но на Инди е много трудно да следваш някого през цялото време".
от сп. F1-news
В средата на състезанието на пистата "Индианаполис" в САЩ вчера Фернандо Алонсо рязко промени посоката си на старт-финалната права и мина на метри от стената на бокса. Според световните медии, странната маневра на испанеца искала да покаже несъгласието му със случващото се на трасето. След спечелването на състезанието от Люис Хамилтън, който в нито един етап от състезанието не допусна Алонсо да го изпревари, подобна теза беше подкрепена частично и от изпълнителния директор на Макларън - Мартин Уитмарш.
Екипът на Макларън е разрешил в Америка на своите пилоти да се борят свободно за победата, което не се харесало много на Алонсо. Маневрата на световния шампион точно зад болида на Хамилтън искала да покаже именно това.
Все пак обективността изисква да се каже че, за няколко обиколки в Гран при на САЩ Алонсо бе по-бърз от Хамилтън!
Испанеца се опита да го изпревари на първия завой.
Британецът не се даде и запази лидерската си позиция.
В следващия тур с повече от 250 км/ч испанецът направи рязка маневра в дясно и остави впечатление, че не е доволен от нещо.
Алонсо обаче напълно отрече подобни твърдения и сподели, че просто се опитал да охлади колата:
"Бях зад Хамилтън и го следвах толкова много обиколки. Всичко около мен беше черно заради карбоновите спирачки при всяко спиране. Моите спирачки бяха станали много горещи, а и температурите на болида се покачиха. Именно заради това реших, да се откъсна от състезателната линия за кратко и да охладя колата. Опитът ми да изпреваря Люис се оказа ключов за победата. Мисля, че бях по-бърз от него, но на Инди е много трудно да следваш някого през цялото време".
от сп. F1-news
Публикувано 19 юни 2007 - 19:36
Класиране при пилотите след ИНДИАНАПОЛИС:
1 Люис Хамилтън Макларън - Мерцедес 58
2 Фернандо Алонсо Макларън - Мерцедес 48
3 Фелипе Маса Ферари 39
4 Кими Райконен Ферари 32
5 Ник Хайдфелд БМВ - Заубер 26
6 Джанкарло Фисикела Рено 13
7 Роберт Кубица БМВ - Заубер 12
8 Хейки Ковалайнен Рено 12
9 Александер Вурц Уилямс - Тойота 8
10 Ярно Трули Тойота 7
11 Нико Розберг Уилямс - Тойота 5
12 Дейвид Култард Ред Бул - Рено 4
13 Такума Сато Супер Агури - Хонда 4
14 Марк Уебър Ред Бул - Рено 2
15 Ралф Шумахер Тойота 2
16 Себастиан Фетел БМВ - Заубер 1
17 Антъни Дейвидсън Супер Агури - Хонда 0
18 Витантонио Лиуци Торо Росо - Ферари 0
19 Кристиян Алберс Спайкър - Ферари 0
20 Скот Спийд Торо Росо - Ферари 0
21 Ейдриън Сутил Спайкър - Ферари 0
22 Рубенс Барикело Хонда 0
23 Дженсън Бътън Хонда 0
Класиране при конструкторите:
1 Макларън - Мерцедес 106
2 Ферари 71
3 БМВ - Заубер 39
4 Рено 25
5 Уилямс - Тойота 13
6 Тойота 9
7 Ред Бул - Рено 6
8 Супер Агури - Хонда 4
1 Люис Хамилтън Макларън - Мерцедес 58
2 Фернандо Алонсо Макларън - Мерцедес 48
3 Фелипе Маса Ферари 39
4 Кими Райконен Ферари 32
5 Ник Хайдфелд БМВ - Заубер 26
6 Джанкарло Фисикела Рено 13
7 Роберт Кубица БМВ - Заубер 12
8 Хейки Ковалайнен Рено 12
9 Александер Вурц Уилямс - Тойота 8
10 Ярно Трули Тойота 7
11 Нико Розберг Уилямс - Тойота 5
12 Дейвид Култард Ред Бул - Рено 4
13 Такума Сато Супер Агури - Хонда 4
14 Марк Уебър Ред Бул - Рено 2
15 Ралф Шумахер Тойота 2
16 Себастиан Фетел БМВ - Заубер 1
17 Антъни Дейвидсън Супер Агури - Хонда 0
18 Витантонио Лиуци Торо Росо - Ферари 0
19 Кристиян Алберс Спайкър - Ферари 0
20 Скот Спийд Торо Росо - Ферари 0
21 Ейдриън Сутил Спайкър - Ферари 0
22 Рубенс Барикело Хонда 0
23 Дженсън Бътън Хонда 0
Класиране при конструкторите:
1 Макларън - Мерцедес 106
2 Ферари 71
3 БМВ - Заубер 39
4 Рено 25
5 Уилямс - Тойота 13
6 Тойота 9
7 Ред Бул - Рено 6
8 Супер Агури - Хонда 4
Публикувано 19 юни 2007 - 23:54
Още нещо - не му е мястото тук , но поне събитията са се случили на Индианаполис:
Международната автомобилна асоциация (ФИА) е направила първи тест за планираните за в бъдеще нощни състезания.
Това се случило на пистата "Индианаполис" преди началото на мероприятията за Гран при на САЩ.
"Тестът е позитивен", е заявил пресаташето на ФИА - Ричард Уудс.
Някои от пилотите също се изказали позитивно за бъдещите планове, стига да е сигурно, че изкуственото осветление няма да спре по време на състезание заради дефект. За първи път Формула 1 на тъмно ще се проведе в Гран при на Сингапур през 2008 година.
Международната автомобилна асоциация (ФИА) е направила първи тест за планираните за в бъдеще нощни състезания.
Това се случило на пистата "Индианаполис" преди началото на мероприятията за Гран при на САЩ.
Някои от пилотите също се изказали позитивно за бъдещите планове, стига да е сигурно, че изкуственото осветление няма да спре по време на състезание заради дефект. За първи път Формула 1 на тъмно ще се проведе в Гран при на Сингапур през 2008 година.
Публикувано 20 юни 2007 - 11:43
Това ще е доста интересноОще нещо - не му е мястото тук , но поне събитията са се случили на Индианаполис:
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни