Ха-ха,кой да гледа датите!Карах на тестдрайв ЕР-класа 2008година,също беше 320 цди.Може би впечатлението ми се базира на това че сутринта карах ЕС-500 4-матик,а след обяд дойде реда на ЕР-класата.От карането на ЕС-класата бях страшно превъзбуден няколко дни,изживяването беше страхотно.ЕР-ката ми се стори като микробус,не ми хареса за Мерцедес,не си падам по камиони.Същото важи и за стария МЛ-дори с кожа ми напомня камион от вътре.
R-classлични впечатления
Започната от mad_butcher, 17 мар 2006 - 10:58:46
19 мнения по тази тема
Публикувано 18 август 2011 - 18:25
Публикувано 18 август 2011 - 21:18
За датата не знам, ама ако то пич Руснака знаеше, че има и 7-ма скорост, сигурно щеше да свали под 7 разхода със 110км/ч
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 31 май 2020 - 09:07
Здравейте,
Моля да споделите какви са "проблемите типични за модела" за R320 CDI W251. Сериозно обмислям това да е следващия мечок, и събирам колкото мога повече информация.
Относно проблемите, в момента карам W203, който има доста такива - например:
- избирача на скоростите се прецаква и трябва да се извади лоста, да се прати при човек, който разибра, и да се сглоби после.
- Дисплея на таблото не работи добре лятото на висока температура и половината се губи. Зимата се оправя
- моторчетата на парното се прецакват и трябва да се отваря таблото за да се ремонтира
Та питането ми е R320 Има ли такива драми, и какви са. Също така при W203 много лесно се крадат лайсните и огледалата. Трябва да се правят модификации, така че да не могат крадците да ги вземат цели. Има ли такова нещо и тук?
Благодаря предварително
Публикувано 31 май 2020 - 10:10
Ако тия проблеми при w203 ти се струват големи драми, то Р класата е в тотално друга лига.
Трябва много внимателно да се избира, защото ако попаднеш на някой дроб смазан от каране:
Ако на моторът проблемите с масления охладител не са оправени - скъпо.
Ако издумка въздушното - пак скъпо.
4матика също може да създава проблеми.
САМ модулите също са капризни.
Трябва много внимателно да се избира, защото ако попаднеш на някой дроб смазан от каране:
Ако на моторът проблемите с масления охладител не са оправени - скъпо.
Ако издумка въздушното - пак скъпо.
4матика също може да създава проблеми.
САМ модулите също са капризни.
Публикувано 02 юни 2020 - 21:31
Продавам Р класа всички масови проблеми са отстранени, доста е прилична, не е пудрена за продажби, просто ми е излишна вече.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни