Смяня ня маслото на С250 dieselлеко ме порязаха
Започната от indigen, 04 юни 2007 - 10:01:32
40 мнения по тази тема
Публикувано 15 юни 2007 - 11:21
лелееее ква голяма тема за 10 лв .10 лв му били много на маслара,който го е страх от мечки не ходи в гората,нали знаеш та значи както казаха пичовете по на горе ,точи пред блока,нали си учен ,поизцапай се ,да видиш кво е и тогава коментирай ,или и ти си като оня къде се беше изцепил по ТВ ,че за хората със средно и 300 лв заплата им е много.аман от философи ,като си учил толко години и кво ,нещо по тарикат ли си ,поне си образован а не изкарваш толко като маслара ,кво да ти вземат 10 ст .щот е нискоквалифициран труд ,аре бегаи да си играеш некъде .аз съм прост човек ,с обикновена гимназия и работя за 50 лв на час,за такива отворковци като тебе е дубъл ,ако искаш оффффф нервирах се ,спирам че ....
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 15 юни 2007 - 12:37
Споко бе приятел. Не се газирай толкова. Всеки си има право на мнение.
Не забравяй, че това е виртуален свят и не винаги нещата са такива
каквито изглеждат.
каквито изглеждат.
Публикувано 15 юни 2007 - 12:47
каквито изглеждат.
нещо не сванах то си е написано точно и ясно и си изглежда точно така,са друг е въпроса ако некои си пише празни приказки ,а и за мен е вид комуникация а не некъв си виртуален свят
MY FACEBOOK
Публикувано 15 юни 2007 - 21:26
Всеки си ги вижда нещата през своята си призма. До колкото разбрах на колегата не са му 10 лева, а начин по, който е бил обслужен за тия 10 лева. Ама като си имаме коли ще си плащаме кой 10 лева, кой 20 евро, кой 500 евро хахахахаха
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 15 юни 2007 - 22:01
Малеее верно ква тема се заформя тука....
Всичко е въпрос на отношение. Ако въпросният маслар те обслужи както трябва и 20 лв. да ти вземе, ще си тръгнеш доволен. Аз предпоследния път като сменях маслото ми взеха 5 лв., ама няма и да стъпя повече там не заради друго, а защото оня се държеше все едно ми прави егати голямата услуга... един кисел... мани мани...
Та не е въпроса за парите. А иначе всеки се простира според чергата си. Един си сменя маслото в Балканстар, друг в кварталното сервизче, трети сам пред блока. Истината обаче е, че в България труда е все още доста ниско платен...
Всичко е въпрос на отношение. Ако въпросният маслар те обслужи както трябва и 20 лв. да ти вземе, ще си тръгнеш доволен. Аз предпоследния път като сменях маслото ми взеха 5 лв., ама няма и да стъпя повече там не заради друго, а защото оня се държеше все едно ми прави егати голямата услуга... един кисел... мани мани...
Та не е въпроса за парите. А иначе всеки се простира според чергата си. Един си сменя маслото в Балканстар, друг в кварталното сервизче, трети сам пред блока. Истината обаче е, че в България труда е все още доста ниско платен...
Публикувано 15 юни 2007 - 22:30
в България труда е все още доста ниско платен...
Така е.Наистина труда в БГ е ниско платен но ми прави впечатление че и доста хора си мислят че чуждият труд е нищо в сравнение с техият.Моите приятели ми казват че по цял ден си клатя краката в магазина и нищо не работя.Но нека един от тях да доиде за седмица да поработи и ще види за какво става дума.Затова трябва да се уважава чуждият труд.Няма значение дали човека има завършен 5-ти клас или има 20 висшета.Защото от опит мога да кажа че можеш доста да научиш от някои необразован.А има вишисти които като се почешат ище се одраскат.Не че от тях не може да вземеш нещо полезно.Има си хора за всичко
А за това че няма никакво отношение към клиента е друга тема.Но повяраите като работех на една автомивка имаше клиенти с Мерцедеси които забраняваха да им се сяда на седалката да не им я протъркаме или изцапаме.А после и претенций защо колата не е изчистена добре.Има клиенти които заслужават да им се бие шута по най-бързият начин и съответно да ги одруса ме.Защото те си го търсят
Публикувано 15 юни 2007 - 22:43
Най-трудно се работи с хора. И все пак зависи какво точно работиш. Ако заплащането ти е обвързано с постигнатите резултати, ще се усмихваш макар на ум да го псуваш...Има клиенти които заслужават да им се бие шута по най-бързият начин и съответно да ги одруса ме.Защото те си го търсят
Публикувано 16 юни 2007 - 12:56
Най-трудно се работи с хора. И все пак зависи какво точно работиш. Ако заплащането ти е обвързано с постигнатите резултати, ще се усмихваш макар на ум да го псуваш...
Право в десетката. Наистина се работи трудно с хора
Публикувано 16 юни 2007 - 13:25
Право в десетката. Наистина се работи трудно с хора
абсолютно вярно,аз вече 12 години с над 200 човека на ден накуп
MY FACEBOOK
Публикувано 16 юни 2007 - 13:50
абсолютно вярно,аз вече 12 години с над 200 човека на ден накуп
За твоята професия няма да говорим.Всеки ден с нови и нови идиоти.Нема да издържа
Публикувано 18 юни 2007 - 00:08
Да определно с хора се работи трудно. Колкото и да те изнервят трябва да си усмихнат и на всекиго да угодиш колкото и да те се иска да му кажеш две три неща. Клиенти ко да прайш как ще им приберем парите иначе. Той мечо не вървъ без кинти!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни