29-30-01 юни в Горно Изворово ще се проведеII-а Нац. събор на Клуба
Започната от ENOXELA, 24 май 2007 - 11:23:36
154 мнения по тази тема
Публикувано 06 юни 2007 - 15:26
Хайде, хора, решавайте, правете планове и идвайте. Останаха 10 дни до окончателното потвърждаване на бройката.
Естествено, не е изключено някой да дойде и в последния момент /като Фънки например, който има специална резервация, която може да бъде потвърдена до вечерта на 29 юни /, но имайте предвид, че местата може и да свършат. Вече сме 61 човека от капацитет 75-80
Тези, които ще идват без преспиване, да не се притесняват - ресторанта е доста по-голям отколкото легловата база, място за хапване и пийване ще има за всички.
Естествено, не е изключено някой да дойде и в последния момент /като Фънки например, който има специална резервация, която може да бъде потвърдена до вечерта на 29 юни /, но имайте предвид, че местата може и да свършат. Вече сме 61 човека от капацитет 75-80
Тези, които ще идват без преспиване, да не се притесняват - ресторанта е доста по-голям отколкото легловата база, място за хапване и пийване ще има за всички.
Публикувано 06 юни 2007 - 15:34
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 06 юни 2007 - 20:41
ей, със всеки изминал ден се наточвам все повече.
Дано времето да е хубаво, а не като сега, че няма да излезем от кръчмата, а децата,( респ. жените) ще побеснеят.
Добре е да помислим за една разходка в съботния ден - дали до Шипка, или до Казанлък - ей -така, за разнообразие и за да има малко културни мероприятия, все пак, а не само масови
Това е задължително
Публикувано 06 юни 2007 - 21:55
Сериозните Софиянци даже и капаро събраха
остана организацията по тръгването, много ми се иска да е в колонка
Публикувано 06 юни 2007 - 22:02
Сериозните Софиянци даже и капаро събраха
Това е задължително
Публикувано 07 юни 2007 - 09:01
Много добра идея, но наистина трябва да помислим за място. На Шипка е страхотно, но дали няма да измъчим децата по завоите на прохода? За моето съм сигурен че ще му стане лошо, но ако решим да ходим там, стискаме зъби и идваме.ей, със всеки изминал ден се наточвам все повече.
Дано времето да е хубаво, а не като сега, че няма да излезем от кръчмата, а децата,( респ. жените) ще побеснеят.
Добре е да помислим за една разходка в съботния ден - дали до Шипка, или до Казанлък - ей -така, за разнообразие и за да има малко културни мероприятия, все пак, а не само масови
Идва ми идея и за язовир "Копринка", особено ако е много горещо, защото там има и плаж. Недостатъкът е, че там няма много култура /ако не броим културистите по плажа/
Трети вариант си е Казанлък и околностите. За мен винаги е бил страхотно градче, можем да посетим тракийската гробница, после косматката и накрая да отидем до село Шипка в руската църква.
Абе варианти има доста
Публикувано 07 юни 2007 - 13:12
Страхотна идея.Даже мажем да направим колона.Ще е много якоЦитат(Veni® @ Jun 6 2007, 04:34 PM)
ей, със всеки изминал ден се наточвам все повече.
Публикувано 07 юни 2007 - 14:13
Ееех,колеги...Като гледам как се готвите за СЪБИТИЕТО-къса ми се сърцето,щото за съжаление ще го пропусна
..Пожелавам на цялата агитка страхотно изкарване!!!
....и не пускайте много снимки след това,да не се дразним тези,които няма да можем да уважим мероприятието
..Пожелавам на цялата агитка страхотно изкарване!!!
....и не пускайте много снимки след това,да не се дразним тези,които няма да можем да уважим мероприятието
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 07 юни 2007 - 15:08
За северняците ще ни е в повече да се разхождаме пак до връх Шипка.Добре е да помислим за една разходка в съботния ден - дали до Шипка
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 07 юни 2007 - 22:07
Продължават ли записванията и резервациите?
Публикувано 08 юни 2007 - 07:55
Да родължаватПродължават ли записванията и резервациите?
Публикувано 11 юни 2007 - 16:05
Не знам как да го кажа,но все пак трябва да го съобщя-няма да мога да дойда на събора за мое голямо съжаление.Жената още не родила,а пък и баджанака е точно тогава на работа.Не е окончателно,но има минимален шанс да дойда.Моля да бъда изтрит от списъка пък ако се нагласят нещата ще се свържа с Администратора за допълнителна иформация.Моля да ме извините.
Публикувано 11 юни 2007 - 16:19
Ими нямам гумичка приятелю,за да те затрия хи хи хи споко твоята резервация друг ще я ползва при нас нищо не се губи.Не знам как да го кажа,но все пак трябва да го съобщя-няма да мога да дойда на събора за мое голямо съжаление.Жената още не родила,а пък и баджанака е точно тогава на работа.Не е окончателно,но има минимален шанс да дойда.Моля да бъда изтрит от списъка пък ако се нагласят нещата ще се свържа с Администратора за допълнителна иформация.Моля да ме извините.
Ае стекам палци за великото събитие
Публикувано 11 юни 2007 - 20:37
И аз до последно няма да съм наясно ще яде ли Хасан бира/абе май друго беше /, ще сложа една палатка в багажника . До последно ще следя темата и дано се включа,желание има. Ако това стане ще бъда с дъщеря си-8 год.,жената по това време май ще е по Европата.
Публикувано 13 юни 2007 - 08:33
Той Фъне-то да не се скатава,защото кой ще ни прави дискотекатаХайде, хора, решавайте, правете планове и идвайте. Останаха 10 дни до окончателното потвърждаване на бройката.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни