Най накрая нова кола :)
Започната от VladoBENZ, 16 май 2007 - 11:09:52
45 мнения по тази тема
Публикувано 20 май 2007 - 19:13
Бравооо, супер е колицата! Със здраве да си я караш. Само МЕРЦЕДЕС БЕНЦ!!!
Публикувано 20 май 2007 - 23:32
Иииии тя същият цвят като мойта....красавица...супер е Мечока
Още 12345 г. да го караш
Още 12345 г. да го караш
Mercedes-Benz W201
Публикувано 21 май 2007 - 10:07
Хейй, мерси много за хубавите думи...да ви кажа, от приятели чух само "ммм, ами става колицата...хммм, ама много харчи, хмм...на майка им ****.... 
И да ви кажа взех та схванах едно нещо...че щом са резерве, значи колата е добра и малко или много "завиждат"...но в интерес на истината не очаквах да ви се хареса, мислех че само лоши отзиви ще чуя...а специални благодарности на мбенц за комплимента за жената ми
все пак нали заради нея я взех тая 
А до бенцбос...братле, и аз сега се оправям да и сменя мигачите и стоповете...ама само това...иначе не ми се прави тунинзи...просто колата наистина е запазена за годините си, засега е рано, но мисля че ударих малко джакпота с тая кола...има само един проблем, с мбенц го обсъдих по телефона преди няколко дена, губи обороти на празен ход, светна ли фарове, се усеща спад, климатика включа ли...направо 400 оборота надолу, казаха ми че е от стъпковото моторче...и само това трябва да оправя...вътре салона е нещо страхотно запазено, малко като на мбенц...ама да не се изхвърлям чак толкова хихи
и пак мерси за добрия отзвук и пожелания, приятели
И да ви кажа взех та схванах едно нещо...че щом са резерве, значи колата е добра и малко или много "завиждат"...но в интерес на истината не очаквах да ви се хареса, мислех че само лоши отзиви ще чуя...а специални благодарности на мбенц за комплимента за жената ми
А до бенцбос...братле, и аз сега се оправям да и сменя мигачите и стоповете...ама само това...иначе не ми се прави тунинзи...просто колата наистина е запазена за годините си, засега е рано, но мисля че ударих малко джакпота с тая кола...има само един проблем, с мбенц го обсъдих по телефона преди няколко дена, губи обороти на празен ход, светна ли фарове, се усеща спад, климатика включа ли...направо 400 оборота надолу, казаха ми че е от стъпковото моторче...и само това трябва да оправя...вътре салона е нещо страхотно запазено, малко като на мбенц...ама да не се изхвърлям чак толкова хихи
и пак мерси за добрия отзвук и пожелания, приятели
Публикувано 21 май 2007 - 12:05
ще се оправят нещата, задръж няколко дена още и ще я видим кво и е
и после
Публикувано 21 май 2007 - 16:57
Дjaнтите измий моля те
,че и ги полирай.Аз съм с такива и мноооого добре стоят мити.Тунинг НЕ,само малко да я барнеш,аз тунинг на МЕРЦЕДЕС много не го признавам.ДУХЧО само черни прозорци има,решетка му търся и е готов.
.
Публикувано 22 май 2007 - 23:51
абе Влади, напоследък чувам клюки се носят из Плевен имало няква нова звезда червена 124-ка неможела да върви направо бе
кво става , постоянно некви повер дрифтове по улиците, не си искала гумите?
Това верно ли е 200, да не си сбъркал и да е 300 а
А я да питам, сега през тия 4 почивни дни като си дойдем с братото, ще може ли да ни вместиш в натоварния си график от возене на ученички от Езиковата гимназия да видим и ние що е ред повер
Това верно ли е 200, да не си сбъркал и да е 300 а
А я да питам, сега през тия 4 почивни дни като си дойдем с братото, ще може ли да ни вместиш в натоварния си график от возене на ученички от Езиковата гимназия да видим и ние що е ред повер
Публикувано 23 май 2007 - 08:50
абе Влади, напоследък чувам клюки се носят из Плевен имало няква нова звезда червена 124-ка неможела да върви направо бе
кво става , постоянно некви повер дрифтове по улиците, не си искала гумите?
Това верно ли е 200, да не си сбъркал и да е 300 а![]()
Хаха, кой го е казал това бе...ти нещо ме ебаваш...а тва последното не го разбрах
Публикувано 23 май 2007 - 13:19
Ето още някоя и друга снимка:

Публикувано 23 май 2007 - 14:03
ей че убав
на съборо, че го поснимам
на съборо, че го поснимам
Публикувано 24 май 2007 - 14:42
Е с тия мръсни дjaнти............
От жената:
Първо, много благодаря за комплиментите
Старая се
А за джантите - да ги беше видял като я взехме, целите предни бяха ЧЕРНИ от накладките, та реших аз да си поиграя, докато той се занимаваше със смяна на свещите и да ги почиста, ама за малкото време и импровизирани материали само това успях да направя... Малко тъпо, ама единственото, което подейства беше... прах за почистване на печки и котлони БИНГО... и съответно яко търкане. Дай някоя друга по-"професионална" идея, с която да се справя окончателно с проблема
Публикувано 25 май 2007 - 14:19
Джанти се чистат мн добре с СОДА ЗА ХЛЯБ , парцалче и вода.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 25 май 2007 - 14:31
ОООО,ето това е придобивка. Да те радва много време а и ти него. Вече имаш 2 и незнам ама мислиш ли да размножаваш
. Имай ме впредвид защото и аз харесвам чисти породи
Публикувано 25 май 2007 - 14:46
Ха ха, може между двете да се роди някое 124-ка купе...тясна лайсна примерно
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА