Здравейте колеги
имам проблем с въздушното окачване.. преди седмица някъде като валеше сняг една вечер ми даде грешка VISIT workshop колата е ниска.. така след 1-2 дена докато ми остане време да отида на сервис колата клекна отзад изцяло и не можах да я карам.. викнах един комшия със стар диагностика през компютъра пуснахме дасе дигне отзад и така следващоия ден закарах ми него в сервиза.. каза че е имало някакви скъсани кабели и някакъв клапан оправил ги и сменил филтъра..
нагласял през компа височината т.н. обаче колата от дясно не иска да пада не пуска въздуха от ляво няма проблем може да се нагласи и т.н. но от дясно по никакъв начин не пада нито от себе си нито през стар диагностиката а може да се дигне.. и остана така.. карах 1 ден с идеята може системата да си я оправи от себе си.. но по никакъв начин помпата не се чуваше.. закарах колата на човек който се занимава с въздушни възглавници.. гледа колата направи и той някакви диагностики и каза че помпата трябва да се рециклира , да ама след това пак не пада не е от там значи излишно май 200 лв за рециклиране на колата.. колата е при него още утре ще продължим да видим къде е проблема, но някой от вас ако е имал подобен проблем от къде може да е това? През тоя 1 ден колата нямаше грешки, но от време на време като мина през някакви неравности тогава се появява грешка с височината на колата.. от дясно като махнем маркуча за въздушното където се свързва с чашката и нищо не става докато от ляво през стара може да се нагласи..
Та според вас къде може да е проблема? има ли някакъв датчик който може да прави мизерии? или някакъв сензор? направо вече не ми се дават пари излишни за да тестваме къде е проблема.. с рециклиране на възглавницата това нещо дали може да е оправи? или може ли това устройство да се смени където влиза въздуха и колко пари е?
Или накратко казано
Колата не иска от дясно да падне.. не изпуска въздуха да се в нормален вид.. като натисна копчето за вдигане на колата също не става нищо.. , но може би след рециклиране на помпата може и да се оправи това..
Този пост е редактиран от devilx: 16 февруари 2022 - 18:49