Звуко и шумоизолация w213
Започната от Krasi.Martinov, 22 май 2021 - 13:35:14
20 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2021 - 10:41
Преден капак с половин лист вибро и малко звуко . Ефект - … малко абсорбира тракането на дизела. Предполагам при шумни мотори ще е по осезаемо
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 30 май 2021 - 13:02
Колега, материалите ти одобрени ли са за използване в двигателния отсек? Понеже докато търсих за шумоизолация при моята не намерих такива, а не ми се рискуваше да слагам стандартни за купе.Преден капак с половин лист вибро и малко звуко . Ефект - … малко абсорбира тракането на дизела. Предполагам при шумни мотори ще е по осезаемо
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Публикувано 30 май 2021 - 18:12
Да, четох сайта на СТК … Реално премиума е доста добро вибро, чудя се STP gold или СТК premium ми допада повече за работа…. Струва ми се премиума лепи по здраво. Иначе капак няма как да се нагрее над 100гр матряла трябва да е годен за вода и основно това е. Всички са ОК с температурите. Интересно ми е на стар дизел какво ще стане )Колега, материалите ти одобрени ли са за използване в двигателния отсек? Понеже докато търсих за шумоизолация при моята не намерих такива, а не ми се рискуваше да слагам стандартни за купе.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Публикувано 05 февруари 2022 - 20:51
Здравейте всички!
Стана ми любопитно с каква скорост стажа по шумна колата понеже скоро мисля и аз да си взема W213 бягаики от шума на пасат B6?
Публикувано 18 февруари 2022 - 12:57
Аз при 210-220 нямам някакви сериозни оплаквания но е 212 фейс обаче е важен пакета - гледай да имаш шумоизолация /номера можеш да видиш на лепенката в багажника или по ВИН/
Пакета е - шумоизолиращи предно и странични стъкла + вратите слагат нещо. Това от завода. Но си има нужда ако търсиш супер хипер мега тишина и гумите да смениш с правилните...и премиуми да залепиш... и става доста за 4-5 до 7 DB
Публикувано 20 февруари 2022 - 09:26
Колега, просто всичко е с какво си свикнал най-голям ефект усетих с изолацията на багажника и корите. Останалото е плюс, ако искаш и да подобриш акустиката, както и зимата да задържа топлото и съответно лятото студенотоЗдравейте всички!
Стана ми любопитно с каква скорост стажа по шумна колата понеже скоро мисля и аз да си взема W213 бягаики от шума на пасат B6?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни