Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Клубна презентацияСпешно!!!

• Please log in to reply
32 мнения по тази тема

#16 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 май 2007 - 09:55

Нека и аз да кажа 1-2 забележки:

1. Добре ще е да се намалят анимациите - подвижните надписи и т.н. Според мен е несериозно толкова светкане мигане местене летене и т.н.
2. Цялата презентация да ползва общ шаблон - единакъв фон, щрифт(по възможност и големина на шрифта) и задължитено един цвят, ако ще има някакво лого е добре да е в някой от ъглите, а не в средата на страницата.

Толкова от мен - за сега ;)

Иначе е тръгнато в правилната посока :icon_coolgrin: и наистина ще е хубаво да има снимка/и от отчетно-изборната конференция
  • 0

#17 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 14 май 2007 - 10:22

Благодаря и на Козмо за инициативата и добре свършената работа :icon_welldone:
Но ще спомена,че исвен да излежда добре на монитора,презентацията ще се раздава и на хартия.
По важната част е текста!!!
Ако имате забележки по него нека ги обсъдим.
Графичната част и в последствие. :icon_coolgrin:
  • 0

#18 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 14 май 2007 - 10:42

Който го може - го може
:0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:

аз нищо не виждам :unsure:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#19 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 14 май 2007 - 10:57

За да се вижда презентацията трябва да имате инсталиран Power Point ОТ ОФИС ПАКЕТА НА мАЙКРОСОФТ.
  • 0

#20 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 14 май 2007 - 11:04

За да се вижда презентацията трябва да имате инсталиран Power Point ОТ ОФИС ПАКЕТА НА мАЙКРОСОФТ.

видях е вече, но продължавам да си оставам на мнението, че с вашите коли ще е по-хибаво
не защото ще има мои снимки, а защото ще бъде по-представително :icon_welldone:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#21 p22

p22

Майстор

• Потребители на форума
  • 837 Мнения:
  • Автомобил:
    ML 270 cdi
    A 170 cdi

Публикувано 14 май 2007 - 12:46

Нека и аз да кажа 1-2 забележки:

1. Добре ще е да се намалят анимациите - подвижните надписи и т.н. Според мен е несериозно толкова светкане мигане местене летене и т.н.
2. Цялата презентация да ползва общ шаблон - единакъв фон, щрифт(по възможност и големина на шрифта) и задължитено един цвят, ако ще има някакво лого е добре да е в някой от ъглите, а не в средата на страницата.

Толкова от мен - за сега ;)

Иначе е тръгнато в правилната посока :icon_coolgrin: и наистина ще е хубаво да има снимка/и от отчетно-изборната конференция

Напълно подкрепям КРАНК - много точни забележки. Само като допълнение - шрифта, освен да е еднакъв, можеи да е по дребен - все пак презентацията не е за незрящи :)
Иначе идеята е добра. Може би вместо тази суха фирмена информация да има някй малко по емоционален и привлекателен текст.
  • 0
Mercedes А 170cdi
Mercedes ML 270cdi
Silentium Universi

#22 KoZmo

KoZmo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 366 Мнения:
  • Град:Шопландия
  • Интереси:Mercedes-Benz |Y|
  • Автомобил:
    2001' MB W210 - E 220 CDI

Публикувано 14 май 2007 - 12:57

Напълно подкрепям КРАНК - много точни забележки. Само като допълнение - шрифта, освен да е еднакъв, можеи да е по дребен - все пак презентацията не е за незрящи :)
Иначе идеята е добра. Може би вместо тази суха фирмена информация да има някй малко по емоционален и привлекателен текст.

Тази презентация я направих доста набързо просто... Може и по-добре... :rolleyes:
Текста го взех от предишната, защото не знаех какво искате да има. Иначе за големия шрифт - не знам за каква цел е, правил съм презентации който се прожектират пред публика в зала и там си трябва по-голям шрифт за да може да се чете и от задните редове... Привечер ще се освободя и ще пощракам, но ако можете ми постнете текстовете за всеки слайд защото аз се занимавам с дизайн, но не съм добър с текстовете + това не знам какво искате да има... За анимациите - прави сте поизхвърлих се малко, ще я направя изчистена която да радва окото :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#23 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 14 май 2007 - 15:24

Който го може - го може
:0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:

:bigemo_harabe_net-110: Ногу добрО-особенно черния фон:)и мерседес я има:)бравос:)човек с хъс:)ш зема пак да седна да си поиграя и аз-може да ги миксираме-ко мислиш?:)и най готската идея ако може да я включим-черен фон...и долу леко в ъгълчето изгрява малко надписче" тук трябваше да има реклама на клуб мерцедес България ,но тои не се нуждае от такава":):):) :rolleyes: :icon_welldone: иначе си го можеш:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#24 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 14 май 2007 - 15:38

:bigemo_harabe_net-110: Ногу добрО-особенно черния фон :) и мерседес я има :) бравос :) човек с хъс :) ш зема пак да седна да си поиграя и аз-може да ги миксираме-ко мислиш? :) и най готската идея ако може да я включим-черен фон...и долу леко в ъгълчето изгрява малко надписче" тук трябваше да има реклама на клуб мерцедес България ,но тои не се нуждае от такава":) :) :) :rolleyes: :icon_welldone: иначе си го можеш :)

Тва за рекламата ми хареса-бравос! :icon_welldone:
И съм съгласен да има снимки от мероприятията/цензурирани,разбира се!/,както и "авто-парка" да се застъпи...! :0_yahoo: Инак е ясно,че угодия на всички за всичко не може да има,така,че в крайна сметка,който го прави той ще е автора основно...акъл най-лесно се дава, и туй всеки го може...! :tongue:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#25 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 май 2007 - 16:10

няколко правописни и пунктуационни корекции от мен:
Слайд 4 - "влизат в форума" трябва да бъде "влизат във форума"
Слайд 4 - "...сме щастливи че Мерцедес... " трябва да бъде "...сме щастливи, че Мерцедес..."
Слайд 5 (отново запетая) - "...брой от марката 5 % са с по два... " трябва да бъде "...брой от марката, 5 % са с по два или повече броя... "
Слайд 5 - "...участващите във тях..." трябва да бъде "...участващите в тях..."
Слайд 6 - "...сме хора осъзнали, че Мерцедес..." трябва да бъде "...сме хора, осъзнали че Мерцедес..."
Слайд 6 - "...и стил на поведението в които няма..." трябва да бъде "...и стил на поведение, в които няма..."
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#26 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 14 май 2007 - 19:16

няколко правописни и пунктуационни корекции от мен:
Слайд 4 - "влизат в форума" трябва да бъде "влизат във форума"
Слайд 4 - "...сме щастливи че Мерцедес... " трябва да бъде "...сме щастливи, че Мерцедес..."
Слайд 5 (отново запетая) - "...брой от марката 5 % са с по два... " трябва да бъде "...брой от марката, 5 % са с по два или повече броя... "
Слайд 5 - "...участващите във тях..." трябва да бъде "...участващите в тях..."
Слайд 6 - "...сме хора осъзнали, че Мерцедес..." трябва да бъде "...сме хора, осъзнали че Мерцедес..."
Слайд 6 - "...и стил на поведението в които няма..." трябва да бъде "...и стил на поведение, в които няма..."

:friends: супер-по принцип в предварителнети разговори с алекс се разбрахме ,че първо ще направим разни проби ,да изберем доборото от тях и след това ще ги коригираме и пунктуално и синтактически:)значи ето -ти ш съ справиш-стига да искаш де-аз никога не съм твърдял че правописа ми е нешо особенно--особено с тоя фонетик;) :flagMB new: :friends:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#27 KoZmo

KoZmo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 366 Мнения:
  • Град:Шопландия
  • Интереси:Mercedes-Benz |Y|
  • Автомобил:
    2001' MB W210 - E 220 CDI

Публикувано 14 май 2007 - 20:22

Благодаря за корекциите!
Не бях обърнал внимание на правописа грам...

Вижте сами!
  • 0

#28 Само Дизел

Само Дизел

Майстор

• Потребители на форума
  • 929 Мнения:
  • Град:Германия

Публикувано 14 май 2007 - 21:12

Благодаря за корекциите!
Не бях обърнал внимание на правописа грам...

Вижте сами!

Така е значително по-добре от първият вариант.
Ех, колеги, за последните 10 год. съм направил вече не знам колко десетки презентации, а съм изгледал сигурно десет пъти по толкова. Затова мисля, че имам представа как трябва да изглежда една добра презентация.
Преди това обаче, трябва да уточним какво целим с тази презентация и към кого е насочена. Дали е за популяризация на клуба и набиране на нови членове, дали е за представяне пред фирми или пък е за пред некомерсиални организации?
  • 0
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603

#29 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 15 май 2007 - 06:45

Това е работен вариант на презентацията.
Смятам,че трябва да са две различни. Едната с доза самочуствие,другата по умерена.
Слайдовете да са хмммммм мужду 5 и 8 на брой.
1.Кой сме ние!
2.За какво се Борим!
3.Много сме силни сме и вие не можете без Нас!
4.Нашите партниори!
Заключение.
Все пак трябва да убедим фирмите да ни съдействат и да договорим най-добрите условия.
Моля ако има изявени текстописци,да помагат.

Не четете май :dontknow: презентацията е нужна за представяне на клуба пред фирми за съвместна дейност!
После ще правим и такава за Германия и за Балкан Стар.
  • 0

#30 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 15 май 2007 - 14:04

Имайте предвид, че черният фон може много да ни харесва, но като се разпечати ще е трагедия. Доколкото се досещам целта е тази презентация да се носи и предоставя по офичиални срещи между ръководството и фирми и други организации
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни