Колега, моята газова е същата (така купих колата) и до момента съм имал само един проблем с нея, който не беше сериозен и ми струваше 20 лева. (40 с филтрите). Като чета описанието, сякаш твоя проблем изглежда идентичен с моя, а при мен проблема беше, че когато запаля колата сутринта, вдигаше температура за прехвърляне на газ и когато прехвърли, започваше да писука и да тресе, а понякога и гаснеше, но не винаги. Случваше се най-вече тогава, когато времето е по-студено. Почти винаги проблема изчезваше, когато изгася колата и я запаля отново или пък когато я изчакам да вдигне повече градуси и тогава я прехвърля на газ. Долу слагам клипче, на което може да се види какво точно правеше моята кола. При мен се оказа някакво 3-4см щифтче/чопче, което доколкото разбрах стои в изпарителя и отговаря за налягането. Газаджията смени това нещо и всичко се оправи. mitkofitnes може да сподели какво точно представлява това малко цилиндрично нещо, ако разбира се съм успял да обясня добре и се е сетил за какво говоря.
https://www.youtube....h?v=SxH1LbDjEdc
Колега при мен даже не прехвърля на бензин. Стои си на газ и даже аз не мога да прехвърля до като не изгася.
Изпратено от моят YAL-L21 с помощта на Tapatalk