Към съдържанието

•  

Снимка

почистване на дюзи 124 200 екореселин?

• Please log in to reply
23 мнения по тази тема

#16 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 08 май 2007 - 22:41

чистенето на дюзи с ултразвук е минимално, с почти никакъв ефект.

добре де брат, с какво тогава ???? че и на мен ми предстои тая процедура :icon_welldone:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#17 ALEX1

ALEX1

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 37 Мнения:

Публикувано 09 май 2007 - 07:16

Това с короселина го забравете! :kill_myself: Самия той е силен геактив и ще започне да разтваря първо "гняста" в резервоара,после филтъра и целия боклук ще отиде във финните дюзи.Вместо да има положителен ефект,то ще се стигне до подмяната им.Всеки преценява риска и сипва каквото си иска. :icon_welldone:
  • 0

#18 Bobi

Bobi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 359 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W204 220CDI
    Nissan Patrol Y60

Публикувано 09 май 2007 - 09:45

Ниаккъв кореселин! Даже много акалий по бензиностанцийте разреждат бензина с кореселин за по-голяма печалба... и ти ебават майката на мотора. Заминават ти всякакви гумички уплатнения и каквото друго се сетиш. Ефект освен да си счупиш колата др. няма да има.
  • 0
Публикувано изображение

#19 velibg

velibg

Чирак

• Потребители на форума
  • 114 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 09 май 2007 - 10:58

Аз също съм много доволен и от Васко и всичките в сервиза на Пецата и невярвам щом те така ти казват да е нещо друго.Мойта кола заради тази газ беше умряла до такава степен че мислех да я закарам в Надин,ама когато тръгнах натам реших да мина първо през Васко и след няколко дни си я взех в перфектно състояние.Тогава той ме посъветва да сменя дюзите заштото при палене тресеше като Камаз,а всички ми казвха че това е от бенз. помпа.Послушах го и смених дюзите и колата заспа!Така че според мен го послушай и направи това което Васко ти казва!
  • 0
Публикувано изображение

#20 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 09 май 2007 - 12:05

Сега -кои колко разбирал в едикои си сервиз -аз няма да оценявам
Но ПЪК 100% търдя 4е с ултразвук се по4уства по4ти вси4ко. Друг е въпроса кои с каква техника разполага.
с риск да стои като реклама давам 1 саит-
http://www.siel.hit.bg/sait.html
тоя производител го познавам ЛИ4НО-аз см у4аствал в разработката,и поддръжка и така нататка на ултразвуковите му вани и с ли4но съм се уверил относно ефекта. а от тук нататка всеки да си взима ре6ения сам за себе си.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#21 martell

martell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:BG, SF
  • Интереси:cars, computers, artifical intelligence, biotechnology, genetics, robotics, space ships, space stations

Публикувано 15 май 2007 - 21:03

Значи, искам също да изкажа мнение по въпроса за почистването на дюзите. Съгласен съм с колегите, които твърдят, че механичните дюзи не могат да се почистват с ултразвук. Причината, която ми обясни шефа на известен сервиз, е че няма как да накарат дюзите да се отварят и затварят, по време на почистването. Докато електрическите дюзи, всеки (който някога е ходил да му ги почистват) може би е забелязал, че са свързани с едни кабели и потопени във такава ваничка и специална течност. По този начин по време на почистването, дюзата се отваря и затваря, както когато работи. Така ултразвука е в състояние да я почисти качествено. Аз съм почиствал дюзата на Пасат моно-инжекция и ИМА ЕФЕКТ. А за механичния инжекцион ми обясниха, че става само с добавка към горивото. Имало някаква, която е само за тази цел и не се продава по бензиностанциите.
  • 0
СГОВОРНА ДРУЖИНА, ПЛАНИНА ПОВДИГА.

#22 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 15 май 2007 - 21:23

Публикувано изображение

Това го смеси с литър бензин,завърти я малко да го прекара до инжекторите и седи му гледай сеира.Баварец задръстен се оправи за час,а беше стоял с месеци да не кажа години на трупчета.
  • 0
.

#23 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 15 май 2007 - 21:26

са оства да го намеря къде се продава тука ,че и аз имам една пура некарана 4 години и ще я подкарвам скоро ,иначе пална от раз без излишни допълнителни процедури ,как виде ключа и пална ,но една такава процедура сс таа помада ще и е полза мисля
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#24 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 15 май 2007 - 21:35

Някъде у Сливен май беше дистрибутора ако не се лъжа.Пускам това което има в БГ,а иначе ако ти попадне BG44K го сипи смело. :icon_coolgrin:
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни