Към съдържанието

•  

Снимка

РАБОТИ КАТО ТРАКТОР

• Please log in to reply
7 мнения по тази тема

#1 komuflaj

komuflaj

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:

Публикувано 05 май 2007 - 07:40

здраавеите колеги.вчера мерца здаде багажа,какво имам напредвид.значи на място има променливи обороти,тресе се целият,звукът е като боботене,абе все едно трактор.в движение губи мощност .значи при подаване на гас се получава едно постепенно увеличаване съпроводено от този странен боботещ звук.имам чуството че работи на по малко цилиндри,но тъи като не съм толкова компитентен моля за съвет тези които знаят или имат някакво предположенее какво е това?благодаря ви предварително.КОЛАТА Е 124 КУПЕ,91г,С МЕХАНИЧНИ СКОРОСТИ,200 МОТОРА,и за да ви улесня да ви кажа че съм сменил всички видове филтри,свещи,кабели,капачка с палец,свещи.
  • 0

#2 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 05 май 2007 - 09:01

Не съм капацитет в автомобилното знание, но това, което описваш за мен е умрела 1 или повече свещи. Тъй като вече два пъти съм имал този проблем. Това, че се променият оборотите може и друго да означава.
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#3 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 05 май 2007 - 09:02

КОЛАТА Е 124 КУПЕ,91г,С МЕХАНИЧНИ СКОРОСТИ,200 МОТОРА,и за да ви улесня да ви кажа че съм сменил всички видове филтри,свещи,кабели,капачка с палец,свещи.

След като си сменил горепосочените консумативи,то проблема е доста по задълбочен.
Тук вече опираме не до гадаене а поставяне на точна диагноза от диагностик с нужната техника.
Можем само да предполагаме,че имаш пробив във въдуховодите на системата на инжекциона или пробило гумено легенче на същия.Но за да се провери тази версия се сваля инжекционната глава.
Успех
  • 0

#4 GiN

GiN

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Интереси:интересни
  • Автомобил:
    W124 102.963

Публикувано 05 май 2007 - 11:04

Първо провери свещите.Докато колата работи махаш един кабел на някоя от свещите и слушай дали работата на двигателя ще се влоши/така подред,един по един кабелите/,ако промяна няма-не са свещи.Макар,че си купил нови кабели и капачка не е гаранция колко са качествени,сложи си пак старите/само за проба де/
Другото за което се сещам е вече доста зле,дано да не е това,сещам се за комутатора,той трябва да се провери в сервиз.
Пробвай тези неща,ако ти се занимава и пиши пак,тогава пак ще умуваме/хвърляме боб/
  • 0

#5 Bobi

Bobi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 359 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes W204 220CDI
    Nissan Patrol Y60

Публикувано 05 май 2007 - 11:49

Първото,което трябва да направиш е да се осъмниш в новите неща които си сменил. Ама най-първото нещо е това. Най-вероятно свещите,които си сложил са под всякаква критика.Първо провери добре ли са затегнати а след това ги смени.. със старите... или най-хубаво с други нови... аз така изхвърлих едни чисто нови Дензо... защото нещо ми меляше вътре. С Беру-то няма проблеми..
  • 0
Публикувано изображение

#6 komuflaj

komuflaj

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 40 Мнения:

Публикувано 05 май 2007 - 14:18

колеги колата няма мощност при подаване на газ,това едва ли са свещи.колата съм я карал няколко месеца вече с тези сменени консумативи.стана изведнъж в движение,загуби мощност и тресе,чува се боботещ звук.дано да е нещо дребно но май няма да имам този късмет.благодаря ви за бързите отзиви.
  • 0

#7 niknd

niknd

Майстор

• Потребители на форума
  • 1699 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Интернет Мерцедес и всичко останало
  • Автомобил:
    S400 CDI / 2001г.

Публикувано 05 май 2007 - 14:33

а връща ли през въздушния филтър
  • 0

#8 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 05 май 2007 - 14:34

Споко може да се окаже и нещо съвсем елементарно.Я датчик,я маркуче.Но така дистанционно аз поне не мога да определя.
Успех
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни