Дилема относно покупка на w208 Kompressor.
Започната от EseAmor, 29 май 2020 - 10:23:36
217 мнения по тази тема
Публикувано 21 юни 2020 - 21:48
Не съм съгласен.
Публикувано 21 юни 2020 - 23:02
Т.е. ти твърдиш, че изпадат прекрасни, в заводски вид автомобили от този сегмент, на цена до 3500лв?
Публикувано 22 юни 2020 - 01:14
Преди 3 месеца продадох старата 208ца, фейсова 192кс на 20г. за 5300лв.
Момчето каза, че в този ценови диапазон по добър екземпляр трудно щял да намери и си стиснахме ръцете.
Има огромна вероятност да намразиш марката ако се натресеш на нещо под 4500.
Момчето каза, че в този ценови диапазон по добър екземпляр трудно щял да намери и си стиснахме ръцете.
Има огромна вероятност да намразиш марката ако се натресеш на нещо под 4500.
Публикувано 22 юни 2020 - 07:41
Бюджета не е 3500. Готов съм да дам 5000, стига да попадна на добра кола. Гледам обявите всеки ден и почти няма нещо, което да хване окото. Ако пък го хване, звъня и се оказва, че по колата са правени разни магарии, или пък "има ръжда на няколко места, ама нищо фрапантно".
Този пост е редактиран от EseAmor: 22 юни 2020 - 07:46
Публикувано 22 юни 2020 - 10:58
KDL Чак пък за прекрасни в заводски вид екземпляри не го твърдя, но за 4500 може да се вземе добър такъв автомобил и с лека инвестиция да стане прекрасен.
Публикувано 22 юни 2020 - 13:46
Не си готов, колега... не ти разбирам критериите при избора на автомобил, понеже не са последователни.
Причината да мисля така е, че също погледнах с теб какво има на пазара (cars & mobile), ако я няма пусната там, за мен не се продава. Другото е някой твой приятел да реши да продава, но това е изключние и обикновено такива продажби се подготвят от страна на купувача доста време. За пример: облъчвам един приятел да се навие да ми продаде X5-ицата си. Ако реши... може и да се спазарим, харесвам му колата.
Та... от всички 208-ици на пазара, имаше няколко малко по-интересни. Едната от тях... ако не греша дори не си правиш труда да погледнеш или да се обадиш
Oги, съгласен, някои коли подлежат на възстановяване.
Няма да е лека инвестиция, понеже това не е модел, който поскъпва. В цялостната картинка няма нищо инвестиционно. Чисто хвърляне на пари в кофата е, но плавно наливане може да поддържа някоя не-занемарена кола в задоволително за годините си състояние.
Публикувано 22 юни 2020 - 16:55
Та... от всички 208-ици на пазара, имаше няколко малко по-интересни. Едната от тях... ако не греша дори не си правиш труда да погледнеш или да се обадиш
https://www.mobile.b...57&slink=fwilnp
Предполагам имаш предвид тази кола? Бих се радвал ако посочите нещо от тези сайтове, което си заслужава според вас.
Публикувано 22 юни 2020 - 17:43
Не изглежда зле
Изпратено от моят Huawei Nova 5T с помощта на Tapatalk
Публикувано 22 юни 2020 - 22:14
Не изглежда зле
Изглежда много хубава, но вече бих път за една, която беше почти перфектна на снимки и бях страшно разочарован, когато отидох да я видя лично. Също беше от автокъща. Тази се продава от много време, а и има нещо, което ме кара да стоя далеч от нея.
Публикувано 23 юни 2020 - 21:22
Следя темата от скука...
По спомен нови струваха около 150-170k - в момента какво очакваш да намериш за 4-5?
Моята я платих 4 преди 5 години и стана съвсем случайно понеже жената от която я взех се прибра с нея на ход от Италия и изобщо не знаеше какво продава.
В момента ако търсиш нещо читаво ще трябва да се изръсиш. И като казвам "читаво" имам предвид да изглежда много, много запазена.
А кой си продава хубавата кола за малко пари?
Този пост е редактиран от rabbitshoot: 23 юни 2020 - 21:25
Публикувано 23 юни 2020 - 22:04
Тя сигурно вече доскуча темата наистина, но аз и по-рано казах, че дали след 1, или след 11 седмици - CLK ще си купя. Просто чакам да попадна на това, което ме устройва и това, което е в бюджета ми. Иначе, "малко пари" е субективно понятие. Честно казано, очуден съм, че все още някой не ме е нападнал, казвайки "Нямаш пари, а искаш да караш Мерцедес". И като е струвала 150 000, и аз ли трябва да я купя за толкова? Просто не разбрах какво имаш предвид с това.
Този пост е редактиран от EseAmor: 23 юни 2020 - 22:05
Публикувано 23 юни 2020 - 22:36
Колегата по скоро имаше предвид, че на цената на Голф 4 няма как да вземеш добра 208ца. При положение, че нова е била х3 DM
За да не съм извън темата, последната обява изглежда доста добре. Ако ти отбие някой лев, става още по съблазнителна.
За да не съм извън темата, последната обява изглежда доста добре. Ако ти отбие някой лев, става още по съблазнителна.
Публикувано 23 юни 2020 - 23:06
To и читави Голф 4ки няма вече, ама да не разводняваме темата
Публикувано 24 юни 2020 - 06:22
Моята я купих преди 2 години за 2900лв,нов внос от Италия. Беше една от евтините на пазара очевидно. С регистрация, обслужване, 4 амортисьора...отиде на 5 бона.
Става много трудно да се намери някаква запазена а и собствениците виждат че са здрави коли, с елементарна поддръжка изкарват много време.
Става много трудно да се намери някаква запазена а и собствениците виждат че са здрави коли, с елементарна поддръжка изкарват много време.
Публикувано 24 юни 2020 - 11:15
Визуално наистина изглежда добре, но ме притеснява нещо друго в тази обява.
Този пост е редактиран от EseAmor: 24 юни 2020 - 11:27
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни