Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

БЕЗ КОМЕНТАРаман от селяни

• Please log in to reply
24 мнения по тази тема

#16 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 01 май 2007 - 23:15

Нямах намерение да се включвам в тая тъпотия , но вие колеги сте се фанатизирали доста . Какво като е залепил няква хартия? Да не би да прави реклама на BMW и защо да не признаете достойнствата на марката. Тука между другото става доста скучно. Замислете се по въпроса. Не се страхувам от анатемосване.Майната и на клуба и на всичко .Винаги съм казвал това което мисля. Тука имаме един форум на заклети 124-ка джий и от тук нататък нищо повече.Айде със здраве и се опомнете защото освен 124- ка съществува и любимата марка .Но освен нея съществуват и достойни съперници.

е кво да признавам достойнството на немското "алеко " ти у Х5 качвал ли се някога.има добри баварки така е ама тва не е от тях :kill_myself: и кви 124-ки ,кви 5 лева бе .като ти е скучно си си пали курника и бий камшиците и с тия приказки за майната му клуба и тн.ако зависеще от мене не Бан ами и интернета ще ти спра Палячооооо
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#17 rotki

rotki

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    220CDI S203 2005г.

Публикувано 01 май 2007 - 23:26

е кво да признавам достойнството на немското "алеко " ти у Х5 качвал ли се някога.има добри баварки така е ама тва не е от тях и кви 124-ки ,кви 5 лева бе .като ти е скучно си си пали курника и бий камшиците и с тия приказки за майната му клуба и тн.ако зависеще от мене не Бан ами и интернета ще ти спра Палячооооо

Добре , Г-н Фънки, не може ли някой да не споделя мнението на останалите? По повод на горното да не превръщаме форума в арена на лични битки.
  • 0

#18 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 01 май 2007 - 23:38

Добре , Г-н Фънки, не може ли някой да не споделя мнението на останалите? По повод на горното да не превръщаме форума в арена на лични битки.

не бе пич нема битки ама тва за майната му на клуба ме вбеси яко ,доста хора тук явно не правят разлика между форума и клуба.това е форум на клуба ,така че тук може да има всичко и може да пише всеки регистрирал се .от 2 000 ииии незнам си колко регистрирани само 50 са членове на клуба ,така че тва "майната му клуба"звучи малко по лично сещаш ли се .клуба тепърва се развива и има хора който работят и правят почти невъзможото за това дело и разни такива приказки 124-каджий и майната му и тн нещо ми идват в повече ,никои не ти казва да не си мислиш по различно и да си изразяваш личното мнение,ама си мери приказките ,не така с рогата напред .КАПИШ .и тва дали споделяш мнението на другите или не не ме вълнува грам,ако ще и педал да си ,на теб ти го слагат не на мен ,така че не ме вълнува,просто тона ти ме влудява
  • 0
Публикувано изображение
MY FACEBOOK
Публикувано изображение

#19 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 02 май 2007 - 00:12

Г-н Ротки или както си
Аз пуснах тази тема защото този погазва достойнството на трилъчата марка(мое лично мнение) и се издразних.Никой не отрича че има и други марки и то достойни ама това си е подигравка.Защо като иска да кара БМХ си е купил Мерцедес. А това за клуба(майната му на клуба) Аз просто бих сменил думирката клуб с думичката Ротки. Ако не ти изнася знаеш каде е изхода. Тук има хора които ги е грижа за този клуб. Успех ти пожелавам
  • 0

#20 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 02 май 2007 - 07:36

Ееее, вие пък, той май нямаше тва впредвид, явно просто говори по-остро, аз също съм такъв, а нали все пак писането е едно, да го чуеш е друго, получава се разминаване...аз пък по-бих му казал за 124-каджиите...ами братле, с ръка на сърцето, аз не съм такъв, ето покрай мен сега има 2 нови мерцедеса, палвам ги отвреме на време, но как да ти кажа, 124-ка и пура...а дори и 190-ка...ами братле, това са истински мерцедеси, доооста по-здрави са от новите, просто като видях как 124-ката на mbenz няма да скръцне няма нищо, а в дупки тежката врата на Г-то скърца та се не трае...абеее, 80's RULLZZZ, както се изразяват по-малките (нищо че на мбенц е от 90-те) :)
  • 0
Публикувано изображение

#21 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 02 май 2007 - 08:45

И аз мислех, да не пиша по темата,но не се сдържах.
Прав е фънки,да не се бърка Клуба и форума. Тук всеки има право на мнение,което да изрази свободно.И вместо да се разправяте,защо не ударите по една бира заедно :beer:
"Уважавайте се,за да ви уважават"
По темата NO Coment :icon_welldone:
  • 0

#22 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 май 2007 - 10:02

ами по темата - аз лично не виждам нищо лошо
решили са - бъзикат се - толкова

Селянин е тунинг майстора от РУСИ и тоя пич
Публикувано изображение

аз като бях решил да лепна на номерата на фиатката www.mbclub.bg за ташак това означава ли че съм селянин и трябва целият форум на фиат да ми теглят по една, а те хич не са малко ;)

така че по-спокойно. Човек не може да ви остави 4 дена :D
  • 0

#23 rotki

rotki

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Мнения:
  • Автомобил:
    220CDI S203 2005г.

Публикувано 02 май 2007 - 22:13

Не съм искал никого да обиждам, моля за извинение ако някой го е приел лично. За мен съшо това са най-великите модели както казва Владо. Първият ми Бенц беше една 6-годишна 190-ка, но не паля ароматни свещи и не се кланям пред олтара на 190 и не повтарям Амин. На човека му било гот и залепил хартията на колата . Защо не приемете нещата от комичната страна. Не е убил никого нито е извършил друго злодеяние. За бирата съм съгласен, дори ще почерпя, а за това дали ще напусна форума и ще изказвам мнения решавам аз. Успех в борбата с BMX :4036:
  • 0

#24 ivanhow

ivanhow

Майстор

• Потребители на форума
  • 865 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes W203 220CDI 143hp ex
    Mercedes W211 E500 306 hp

Публикувано 02 май 2007 - 22:22

Изказа се доста остро а наистина има хора които ги е грижа за този клуб.Ние не сме някои сектанти а просто си се кефим на колите си и на марката съответно. :4036: Това което е направил този измекярин ме дразни и това е. Наистина можем да пийнем по бира.Заповядай на някоя среща да :beer:
  • 0

#25 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 02 май 2007 - 22:43

. Наистина можем да пийнем по бира.Заповядай на някоя среща да :beer:

:icon_welldone: :beer:
  • 0
Публикувано изображение
MY FACEBOOK
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема