![Снимка](https://static.mbclub.bg/forums/uploads/profile/photo-thumb-37059.jpeg?_r=1548149056)
Ключ рибка
Започната от rosi_9343, 21 мар 2020 - 21:20:31
26 мнения по тази тема
Публикувано 28 март 2020 - 17:44
Може, но е по-сложно, по-трудно, по-бавно и по скъпо отколкото направата на ключ без кейлес.
Публикувано 28 март 2020 - 20:53
Може, но е по-сложно, по-трудно, по-бавно и по скъпо отколкото направата на ключ без кейлес.
дай ми координати на този който наистина може да ми обучи keyless go ключ
Публикувано 29 март 2020 - 18:47
Искаш да кажеш, че клиента е платил една торба пари, ключа не е работил правилно и той не се е върнал в БС за рекламация, а е дошъл при теб, така ли?
Ако е така, единствения виновен е именно клиента!
Ако е така, единствения виновен е именно клиента!
Публикувано 30 март 2020 - 16:26
факт от там са му казали че това е полужението
колата пали стига толкова
и това беше БС сега СС може да са по коректни
Публикувано 30 март 2020 - 19:28
За мойта W220 ми обявиха същата цена за ключа в СС преди няколко месеца доста се рових из световните форуми и това което установих е че keyless ключа е с допълнителен чип вътре и тези който ги има по ebay aliexpress и прочие не стават за безключово палене а само за нормалното.
Друго което четох, че трябва да е чисто нов ключа защото keyless позволявало само един път да се програмира чипа после не може повече демек втора ръка рибка с keyless неможело да се обучи за нова кола незнам колко истина има в това.
Единствено което ми попадна в алито за keyless рибка е това:
https://www.aliexpre....159a2e0eQP4Fjc
цената е доста по различна от всички други които излизат не я дават за W220 питах го китаеца казва че не ставало ама не съм много сигурен ако има някой които може да каже дали ще стане да поръчвам пак е по евтино от колко при дилъра.
Публикувано 30 март 2020 - 20:05
Ключовете от Алиекспрес в 95% от случаите ,са си нискокачествена китайска сглобка ,не само конкретните с кейлес но и обикновените . Ако имаш излишни 300 лв. пробвай , аз мога да ти кажа резултата и без да ги даваш . А относно това което казва niknd , нещата не са се променили нито когато бяга Балкан Стар ,нито Силвър Стар . Ключа пали защото е предварително обучен , но кейлеса е нужно колата да е там ,и специалистите им е толкова умствения багаж , че са неспособни да го подкарат .
Публикувано 31 март 2020 - 00:43
Естествено, че нянам излишни просто като по евтин вариант го обмислях, но явно като заделя и останалата част ще го викам от СС.
Сигурен съм че сглобката ще е далече от оригиналния.
На мен от СС ми казаха че колата трябва да е там като пристигне ключа за да направят допълнителни настройки сиреч да обучат keyless-a
А вярно ли е това че втора употреба оригинална рибка неможе да се обучи keyless на друга кола.
Този пост е редактиран от slavimaster: 31 март 2020 - 00:44
Публикувано 31 март 2020 - 18:19
Освен дилъра,никой ли не може да направи kejless-go ключ?
Така изглежда колега...
Публикувано 01 април 2020 - 20:35
Естествено, че нянам излишни просто като по евтин вариант го обмислях, но явно като заделя и останалата част ще го викам от СС.
Сигурен съм че сглобката ще е далече от оригиналния.
На мен от СС ми казаха че колата трябва да е там като пристигне ключа за да направят допълнителни настройки сиреч да обучат keyless-a
А вярно ли е това че втора употреба оригинална рибка неможе да се обучи keyless на друга кола.
Не е вярно или поне така знам от "ключари".Ключът втора употреба keyless,трябва да бъде от същата кола (w 220) и не е задължително да бъде чисто нов,просто трябва да намериш точно същият вид ключ-FBS 3 трета фаза
Публикувано 02 април 2020 - 17:48
Не е вярно или поне така знам от "ключари".Ключът втора употреба keyless,трябва да бъде от същата кола (w 220) и не е задължително да бъде чисто нов,просто трябва да намериш точно същият вид ключ-FBS 3 втора фаза
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни