малко инфо за едни обяви...от мобилето...
Започната от darkrose, 23 апр 2007 - 17:23:24
21 мнения по тази тема
Публикувано 24 април 2007 - 13:32
Абе момчета, ами не гледайте 280 дъртия, а се загледайте по една пура от новите, 260SE...без акциз е, а и е по-нова от 280...иначе за тези....абе братле, аз още ме е яд за една 280-ка дето я изпуснах заради многото проблеми по окачването...така че ако ти хареса някоя, взимай, голяма работа че ще има проблеми, то кола на 5 години да вземеш, пак и сменяш мнооого неща...
Публикувано 24 април 2007 - 14:25
аз да пиша специално за 2рата пура. колата я знам, не е 196 коня,а е 156. но учудващо за мене върви страхотно бързо, и имаше невероятно ускорение. това преди 3 месеца, когато я видях за последно наживо. нямаше газова уредба, имаше истински ксенон. климатика е с проблем, няма ел.стъкла. това всичко преди----сега може да има подобрения или влошения. препоръчвам я, но след пазарлък и обстоен преглед. цена за около 4500лв
Публикувано 24 април 2007 - 15:23
тая черната и аз днеска я видях пред една кебапчийница из младост
Поне от вън изглежда стегната. За момент имах и желание да е поогледам и от вътре, ама като го видях шофьорчето колко сташно гледаше
Поне от вън изглежда стегната. За момент имах и желание да е поогледам и от вътре, ама като го видях шофьорчето колко сташно гледаше
Публикувано 24 април 2007 - 16:16
Ксенон, истински ? брех ;-)аз да пиша специално за 2рата пура. колата я знам, не е 196 коня,а е 156. но учудващо за мене върви страхотно бързо, и имаше невероятно ускорение. това преди 3 месеца, когато я видях за последно наживо. нямаше газова уредба, имаше истински ксенон. климатика е с проблем, няма ел.стъкла. това всичко преди----сега може да има подобрения или влошения. препоръчвам я, но след пазарлък и обстоен преглед. цена за около 4500лв
хм, че е ако е 156 коня, кой двигател ще да е? 2,8 но по-стар или ?
Dark Inside The Night
Публикувано 24 април 2007 - 16:26
мАЛИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ от трън та на Глог си се натресъл, вервай ми.Аз едвам се отървах от Volvo 740 TDI но ти си заеш,Продадох я...
Сега си взех временна кола - едно дърто Volvo 740 GL, колкото да имам кола за работа за в момента. 2400 см3, 6 цилиндъра редови дизел. Има забележки, ама е като танк.
Та проблемът е че пак се заглеждам по мерцедесите, а знам че не е хубаво на сегашното ми положение, ама... ще видим :-)
А за колите - трябва на живо и то с човек, който разбира, че аз както гледам наивно... :-)
Публикувано 24 април 2007 - 23:17
Ксенон, истински ? брех ;-)
хм, че е ако е 156 коня, кой двигател ще да е? 2,8 но по-стар или ?
2.8 карбуратор. ДА ксенона е истински, по точно истински дето са по 300лв
за собственика няма да коментирам
Публикувано 25 април 2007 - 11:14
за собственика няма да коментирам
Хмм, какво за него?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА