За колко пари мога да продам 312
Започната от Nazim, 09 сеп 2019 - 21:51:45
39 мнения по тази тема
Публикувано 07 октомври 2019 - 18:39
Ма пийте ги тия хапчета, бе, братя и сестри...
Даже не на 0, на - 2км го направи. Само му сваляш предна лява гума и капака на клапаните и като се обади потенциалния купувач, му кажи, че буса още е в процес на производство и остават 2 км да се обикаля около него, докато стане готов. Даже предложи като екстра, срещу допълнително заплащане, ъф корс, купувача да гледа как се "доасемблира" "новия" му бус.
Горна граница в цената вече няма, ама те съветвам да е близка до 7 цифрена.
П.П. Сетих се за оня израз: "Най ме е страх да не настина и да не се мина".
Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk
Даже не на 0, на - 2км го направи. Само му сваляш предна лява гума и капака на клапаните и като се обади потенциалния купувач, му кажи, че буса още е в процес на производство и остават 2 км да се обикаля около него, докато стане готов. Даже предложи като екстра, срещу допълнително заплащане, ъф корс, купувача да гледа как се "доасемблира" "новия" му бус.
Горна граница в цената вече няма, ама те съветвам да е близка до 7 цифрена.
П.П. Сетих се за оня израз: "Най ме е страх да не настина и да не се мина".
Изпратено от моят SNE-LX1 с помощта на Tapatalk
Публикувано 07 октомври 2019 - 18:51
Буса е държан в гараж последните 5 години каран е само за семейни екскурзии.Ако искам мога да му сложа и 30k.Какъв вие проблема немога да разбера?!
Публикувано 07 октомври 2019 - 18:58
Проблема колега е че обявяваш най-демонстративно ,пред непознати хора ,че смяташ да направиш измама с цел лична изгода. Това колега ,освен ,че е нелоялно ,неправилно ,долно ,мизерно и несправедливо дело е и НЕЗАКОННО!
Каква реакция очакваше да прочетеш наистина?
Каква реакция очакваше да прочетеш наистина?
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 07 октомври 2019 - 19:25
Очаквах реакцията да бъде предложение по тази тема.
Публикувано 07 октомври 2019 - 19:40
Давай да го видиме тоя извънземен бус дето не е каран много
Публикувано 07 октомври 2019 - 19:43
Очаквах реакцията да бъде предложение по тази тема.
Каква реакция искаш да получиш , ние извънземни ли сме или нормални хора ,които искат да вземат нещо на реална стойност с реален пробег и състояние . Живея в град с 120 автокъщи и всичките коли са между 120 и 180 000 км , и все са карани от баби , дядовци , лекари и са стояли в гаражи . Такива като вас са за затвора не да обясняват публично и демостративно как искат да получат печалба с измама !!!
Публикувано 07 октомври 2019 - 19:45
Троли ви тоя ахмак, никакъв бус няма. Чуди се какво да прави сигурно по цял ден и задава въпроси с възможни отговори предварително подготвени. В не един форум ври от такива индивиди.
Публикувано 07 октомври 2019 - 20:36
Нямам бус?За какво трябва да ви доказвам!Толкова ли искате снимки?
Публикувано 07 октомври 2019 - 20:37
Ако искате толкова ще ви покажа утре че сега е тъмно!
Публикувано 07 октомври 2019 - 20:53
Назъм, няббам ма. Давам ти 2800лв. за буса.
Публикувано 07 октомври 2019 - 20:54
Интересна идея,но не мисля че ще приема!
Публикувано 07 октомври 2019 - 22:24
Чакаме снимки на тоя гаражен бус значи.
Публикувано 08 октомври 2019 - 12:37
трябва да има теми да си пишат и да се смеят хората
Публикувано 08 октомври 2019 - 15:11
Цената се определя не по форуми, а от реалните хора. Ако можеш продай го или пробвай да го продадеш и ще си правиш съответни корекции на цената, спрямо купувачите.
Обаче снимки няма????
Ключ????
Даже имам два
Обаче снимки няма????
Ключ????
Даже имам два
Този пост е редактиран от drjivago: 08 октомври 2019 - 15:11
Публикувано 08 октомври 2019 - 15:26
Аз предлагам да се съберем повечко хора и да го закупим, така де, форумът да си има бус. Тъкмо като сме повече хора ще вдигнем парсата и реално и продавач доволен, че и купувач - 6 години е ползван само за семейни екскурзии. Просто молбата ми е да не пропуснем да напомним да се върнат километрите.
"Ръката Му отдава всекиму - дължимото"
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни