Привет колеги, тези дни при поредното прехвърляне на мобилето за нещо читаво попаднах на тази обява.
https://www.mobile.b...16&slink=c2rk67
Беше ми наблизо автокъщата и отскочих един обяд на бързо да метна едно око на колата.
Външно не мога да кажа, че съм погледнал всичко но от вътре на първо четене беше бонбон.
Волана ми се струва реновиран, беше прекалено запазен за километрите на таблото, които са 174 000.
Плюсове - AMG пакет, запазен салон, черен таван, плавно превключване на автомата, хубава работа на мотора, до колкото може да се улови нещо по слух. Возията приятна, колата е на пружини, което за мен плюс.
Екстри, доста опоскана, което напълно противоречи с AMG – пакета, направи ми впечатление, че стелките бяха супер запазени и те са AMG, ако това може да е признак за нещо.
Така минуси, колата е била в Балкан стар за преглед и са установени ремонти на стойност 5000 лева според думите на продавача. Няма протокол от прегледа, защото купувача не му го е дал, разбираемо защо.
До колкото разбрах има нещо по окачването, тампон на мотора и една от дюзите давала някакви аномалии в показанията.
Също така преди няколко дни, защото колата се кара в града на къси разстояния(с транзитни номера, жена му я ползва)
ДПФ – а е дал фира. Нещо което ми направи впечатление и контрастираше със запазения вид на колата е, при отваряне на багажника, дръжката на кората беше счупена, почти я нямаше. Та това са плюсовете и минусите на бързо от това което видях. Вчера с помощта на приятел се свързахме в Балкан стар да видим дали ще може да вземем въпроси доклад от направения оглед, но греда. И момчето силно ми препоръча да избягвам въпросният мотор, защото имал много проблеми, спомена за някакви лагери и големи главоболия. А да и последно по ВИН номер колата излиза, че е за италианския пазар, а мъжа от автокъщата каза, че колата е от германия.
Прилагам Вин номер – ако някой има да сподели нещо по темата да пише на воля Smile
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 20 август 2019 - 09:59